!!! DEVELOPMENT MODE !!!

είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
sharp

Re: είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Διάφορα νήματα παρηγοριάς ανοίγουν και αναμένεται να ανοίγουν στις επόμενες μέρες :a040:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:44
talaipwros έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:52 Ο λαος στηριξε την βοηθεια Κυριακου στην Ουκρανία με στρατιωτικό υλικο.

Βέβαια πλεον και η αποστολη F16/S300
Είσαι προδότης.
Κατάλαβες τίποτα σήμερα ή μπα;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

plouf έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:34
sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:53 Αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση πλέον.
Υπάρχει η ανάγκη να ξανασυστηθούμε νομίζω.
Να κάνουμε ένα οριστικό ξεσκαρτάριζμα ρε παιδί μου.
Εφόσον ρε γαμημένοι πηγαίνετε όλοι και ψηφίζετε για να οργιάζει η αναξιοκρατία σε αυτόν τον γαμημένο τόπο θέλω να ξανασυστηθούμε, σας αρέσει αυτή η κατάσταση και την στηρίζετε συνειδητά για να συντηρείτε τον παχύσαρκο πάτο σας για είστε τελικά οι περισσότεροι ντιπ μαλακογίδια και απλώς βράζουμε στο ίδιο καζάνι επειδής είστε αυθεντικά ηλίθιοι;
Τυπε κι εγω σε ολα μαζι σου αλλα ΤσιπρASS ειναι γελοιος και τοσο ανικανος που δεν κανει ουτε για υπαλληλος σε ψιλικατζιδικο
και πραγματικα αποδειχθηκε ανεπαρκης και κατωτερος των περιστασεων απεναντι στην πιο επαισχυντη κυβερνηση της Μεταπολιτευσης και ναι τα πραγματα περεπει να λεγονται με το ονομα τους.

Εγω ηθελα να ψηφισω το Κινημα 21 αλλα αφου εβλεπα οτι δεν εχει ρευμα το εριξα Βελοπουλο για να ανακοψω την πορεια της νουδουλας.

Η πραγματικοτητα ειναι οτι μεγαλος νικητης εδω και χρονια ειναι η αποχη και η αδιαφορια οχι το πρωτο κομμα οποιο κι αν ειναι
αυτο που κερδιζει τις εκλογες.

Η συγκυβερνηση νουδουλας με το ΚΙΝΑΙΔΑΛ ειναι προ των πυλων και για να μιλαμε σταρατα ο ΣΦΥΡΙΖΑ υπεστη πανωλεθρια γιατι
γλειφει τους μπαχαλακηδες καταληψιες στα πανεπιστημια τους γυφτους τους λαθρο και ολα τα βοθρολυμματα του ντουνια συν
την φορομπηχτικη πολιτικη που στραγγαλιζει τους απλους επαγγελαμτιες συν τα οσα αναλυσαν περιληπτικα αλλοι φορουμιτες
παραπανω. :D
Μα δεν έχω διαφορετική γνώμη για τον τσίπρα από εσένα.
:)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Bγαίνει ο Κώστας Αχ. Καραμανλής. Το είχα προβλέψει φυσικά, αλλά αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν είναι θέμα πολιτικών και σοβαρότητας. Είναι θέμα μαλακίας των ψηφοφόρων. Το ίδιο θα ίσχυε ακόμα κι αν κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια. Βασικά κοιτάξτε τη σταυροδοσία σε όλα τα κόμματα, και διαπιστώστε το επίπεδο του Έλληνα ψηφοφόρου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:24 Προφανέστατα, ο μεγάλος νικητής είναι ο Μητσοτάκης. Και όλο αυτό, σε μια προεκλογική περίοδο που ήταν πανελλήνιο εκλογικό αίτημα η ισοπέδωση του.

Αλλά τέτοια κάθετη πτώση του σύριζα δεν την περίμενε κανείς, χωρίς καν να έχουν μεταφερθεί οι πρώην ψηφοφόροι του στον Βαρουφάκη, που είναι στο μεταίχμιο εισόδου.

Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Ήταν η μεγαλύτερη εκλογική έκπληξη που έχω ζήσει. Αν έβλεπα τα αποτελέσματα σε κάποιο τουίτ, θα νόμιζα ότι ήταν τρολάρισμα.Και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη.

Κάποια εξήγηση;
προφανως δεν υπηρχε κανενα πανελληνιο αιτημα για ισοπεδωση Μητσοτακη.
Τι εγινε ; Απλα ο κοσμος με τον Μητσοτακη αισθανεται σιγουρια.
Τοσο απλο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

πονανε τα εθνοπροδοτικα πουτινακια, μονο εκει που εχει ισχυ το τουρκικο προξενειο δεν βγηκε πρωτη η ΝΔ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Green Dragon έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:46
talaipwros έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:52 Ο λαος στηριξε την βοηθεια Κυριακου στην Ουκρανία με στρατιωτικό υλικο.

Είσαι προδότης.
Ρε 'συ, δράκοντα, όλο αυτό που έγινε σημαίνει οτι πρέπει να ξεβρακωθεί η Ελλάδα αμυντικά για να στείλει στους νεοναζί που τον πίνουν πανηγυρικά?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 21 Μάιος 2023, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:42
dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:39 εδώ συζητάμε ακριβώς αυτό το πολιτικοκοινωνικό φαινόμενο: την τρομερή μέχρι αποβλάκωσης συσπείρωση της νέας δημοκρατίας του Κούλη
Δεν είναι αναγκαστική συσπείρωση, είναι όντως πιο κοντά στις θέσεις τους. Όσο πιο νωρίς το χωνέψετε τόσο το καλύτερο.
είναι λιγο δυσκολο να δεχτούμε οτι οι θέσεις του 35+ του κοσμου είναι τοσο τραγικά εκφρασμένες απο τη νδ του Κούλη
αλλά έτσι φαινεται να είναι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:48

Είσαι προδότης.
Ρε 'συ, φυτευτέ δράκοντα, όλο αυτό που έγινε σημαίνει οτι πρέπει να ξεβρακωθεί η Ελλάδα αμυντικά για να στείλει στους νεοναζί που τον πίνουν πανηγυρικά?
Μα φυσικά και δεν συμφωνώ στην αποστολή όπλων (συμφωνώ όμως με δηλώσεις στήριξης). Το σχόλιό μου δεν πήγαινε στα του ουκρανικού, ήταν γενικότερο.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Green Dragon έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:49
Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:48

Ρε 'συ, φυτευτέ δράκοντα, όλο αυτό που έγινε σημαίνει οτι πρέπει να ξεβρακωθεί η Ελλάδα αμυντικά για να στείλει στους νεοναζί που τον πίνουν πανηγυρικά?
Μα φυσικά και δεν συμφωνώ στην αποστολή όπλων (συμφωνώ όμως με δηλώσεις στήριξης). Το σχόλιό μου δεν πήγαινε στα του ουκρανικού, ήταν γενικότερο.
Η απάντησή μου στο "γιατρό" (σιγά μην είναι), αφορούσε αυτό που είπε να στείλουμε F-16 και S-300 στους νεοναζί.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:53 Αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση πλέον.
Υπάρχει η ανάγκη να ξανασυστηθούμε νομίζω.
Να κάνουμε ένα οριστικό ξεσκαρτάριζμα ρε παιδί μου.
Εφόσον ρε γαμημένοι πηγαίνετε όλοι και ψηφίζετε για να οργιάζει η αναξιοκρατία σε αυτόν τον γαμημένο τόπο θέλω να ξανασυστηθούμε, σας αρέσει αυτή η κατάσταση και την στηρίζετε συνειδητά για να συντηρείτε τον παχύσαρκο πάτο σας για είστε τελικά οι περισσότεροι ντιπ μαλακογίδια και απλώς βράζουμε στο ίδιο καζάνι επειδής είστε αυθεντικά ηλίθιοι;
Το δεύτερο με την φρούδη ελπίδα να χωθούν και αυτοί σε κάποια θεσούλα αναξιοκρατικά.

Αν ξεκινούσα τώρα τον εργασιακό βίο μου, θα δούλευα μαύρα μόνον και μόνον επειδή δεν θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Δεν αξίζει να φορολογείσαι σε αυτήν τη χώρα, ούτε να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στη δουλειά για να σου βγει διευθύντρια η χαζή ανιψιά/βαφτιστήρα/γκόμενα νεοδημοκράτη πολιτικού.
Κράτα τις δυνάμεις σου για να κάνεις κάτι άλλο, εκτός δουλειάς, χωρίς να το δηλώνεις.

Αφού δεν είμαι σε αυτήν τη φάση, αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να δω πώς θα αξιοποιήσω την περιουσία μου γιατί όταν έρθει η ώρα για σύνταξη και εφάπαξχαχαχαχα .... έχουν να πέσουν μεγάλες πείνες.
Αυτοί δεν θα φάνε μόνον και τα πόμολα. Θα μας βάλουν να πουλήσουμε και τα νεφρά μας.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

sharp έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:46 Διάφορα νήματα παρηγοριάς ανοίγουν και αναμένεται να ανοίγουν στις επόμενες μέρες :a040:
που την είδες την παρηγοριά?
δεν υπάρχει παρηγοριά στο η βλακεια είναι ανίκητη

το μονο που μένει είναι να ξαναβγεί και ο Μπακογιάννης δήμαρχος
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Είσαι προδότης.
Εφόσον θέλουν αυτό μπρο, αυτό θα έχουν, δεν θα τους χαλάσουμε εμείς, άστους να ριμάξουν ότι έχει και δεν έχει ο τόπος όσο πιο γρήγορα τόσο το καλλίτερο, αν ξαναπάω και γω να ψηφίσω πλέον νουδού ή ΠΑΣΟΚ ή σρζ, να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο που το θεωρούμε και χώρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:52
sharp έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:46 Διάφορα νήματα παρηγοριάς ανοίγουν και αναμένεται να ανοίγουν στις επόμενες μέρες :a040:
που την είδες την παρηγοριά?
δεν υπάρχει παρηγοριά στο η βλακεια είναι ανίκητη

το μονο που μένει είναι να ξαναβγεί και ο Μπακογιάννης δήμαρχος
:c020:

Ειδικά για σένα, το 2023 δεν σε πήγε καλά... τον πίνει κι ο Πούτιν... Κρίμα τα παιδάκια που θυσιάζει στο βωμό της ΚΓΒ
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

πατησιωτης έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:55
dna replication έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:39 ή οι ψηφοφόροι της νδ δεν αλλάζουν κόμμα ούτε με λοβοτομή

Εικόνα
Ολοι αλλάζουν κόμμα εάν το κόμμα αλλάξει γραμμή.Τα είπα και αλλού,η ΝΔ δεν έχει αλλάξει πολιτική γραμμή εδώ και 50 χρόνια.
Γιατί να αλλάξουν οι ψηφοφόροι;εν τω μεταξύ εάν μπεις στο facebook μπορείς να δεις ορδές αριστερών της γενιάς του πολυτεχνείου να υποστηρίζουν ΝΔ.
Και εγώ απάντησα και αλλού για την αλλαγή της πολιτικής γραμμής.

Εικόνα

Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”