Τυπε κι εγω σε ολα μαζι σου αλλα ΤσιπρASS ειναι γελοιος και τοσο ανικανος που δεν κανει ουτε για υπαλληλος σε ψιλικατζιδικοsys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:53 Αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση πλέον.
Υπάρχει η ανάγκη να ξανασυστηθούμε νομίζω.
Να κάνουμε ένα οριστικό ξεσκαρτάριζμα ρε παιδί μου.
Εφόσον ρε γαμημένοι πηγαίνετε όλοι και ψηφίζετε για να οργιάζει η αναξιοκρατία σε αυτόν τον γαμημένο τόπο θέλω να ξανασυστηθούμε, σας αρέσει αυτή η κατάσταση και την στηρίζετε συνειδητά για να συντηρείτε τον παχύσαρκο πάτο σας για είστε τελικά οι περισσότεροι ντιπ μαλακογίδια και απλώς βράζουμε στο ίδιο καζάνι επειδής είστε αυθεντικά ηλίθιοι;
και πραγματικα αποδειχθηκε ανεπαρκης και κατωτερος των περιστασεων απεναντι στην πιο επαισχυντη κυβερνηση της Μεταπολιτευσης και ναι τα πραγματα περεπει να λεγονται με το ονομα τους.
Εγω ηθελα να ψηφισω το Κινημα 21 αλλα αφου εβλεπα οτι δεν εχει ρευμα το εριξα Βελοπουλο για να ανακοψω την πορεια της νουδουλας.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι μεγαλος νικητης εδω και χρονια ειναι η αποχη και η αδιαφορια οχι το πρωτο κομμα οποιο κι αν ειναι
αυτο που κερδιζει τις εκλογες.
Η συγκυβερνηση νουδουλας με το ΚΙΝΑΙΔΑΛ ειναι προ των πυλων και για να μιλαμε σταρατα ο ΣΦΥΡΙΖΑ υπεστη πανωλεθρια γιατι
γλειφει τους μπαχαλακηδες καταληψιες στα πανεπιστημια τους γυφτους τους λαθρο και ολα τα βοθρολυμματα του ντουνια συν
την φορομπηχτικη πολιτικη που στραγγαλιζει τους απλους επαγγελαμτιες συν τα οσα αναλυσαν περιληπτικα αλλοι φορουμιτες
παραπανω.