!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ναυτικοι-κερατο-διαζυγια-αλκοολισμος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Ναυτικοι-κερατο-διαζυγια-αλκοολισμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:34μολις ομολογησες οτι η πορνεια ειναι προιον του καπιταλισμου :lol:
Λάθος κατάλαβες! Όταν σε παρακολουθούν και ορέξεις να έχεις, δεν σου κάνει κούκου!

Όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και πορνεία. Υπήρχε παλιά στην Ιαπωνία, στην Σιγκαπούρη οι Κοκα-Κόλες, στην Κορέα, κλπ. Τώρα αυτές ονομάζονται "τίγρεις (οικονομικές) της Ασίας".

Στην Λατινική Αμερική ΚΑΙ στην κομμουνιστική Κούβα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση.

Στις πρώην κομμουνιστικές χώρες το νταραβέρι γινόταν παλιά με ζευγάρια νάυλον κάλτσες (κάθε πόδι μια νυχτιά), μετά με τα καλτσόν και τα μπλου-τζινς και πάντα με μαύρη αγορά στο δολάριο.
Στην Βραζιλία υπήρχε μαύρη αγορά και ειδικά στην Χιλή επί Αγιέντε - τότε που έκαναν απεργία οι φορτηγατζήδες για μήνες με λεφτά της ΣΙΑ και είχε παραλύσει η χώρα - με αναλογία 1 προς 5!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:58
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:34...
Επίσης ....φίλος ναυτόπαις(1) ....μέ αγοράκι(2) κοριτσάκι είδε κάποια στιγμή επιστροφής τό αγοράκι ....νά μιλάει όπως η μαμά καί η αδερφή του ..... ευτυχώς τά παράτησε αμέσως .....
....
...
(2) Αν η μάνα δεν άφηνε το αγοράκι να παίζει με άλλα αγοράκια και στην οικογένεια υπήρχε και γιαγιά, τί περιμένει κανείς μέσα σε τόσες γυναίκες;
...
Εδώ να πω ότι σε κάτι διαλέξεις περί ψυχολογίας και οικογένειας που είχα παρακολουθήσει παλιά, τέθηκε το θέμα "όταν ο πατέρας λείπει πολύ καιρό κτλ ...οι ναυτικοί κτλ...", η ομιλήτρια- ψυχολόγος είπε για τα πρότυπα και τους ρόλους που ίσχυαν παλιά μέσα στην οικογένεια.
Και είπε ότι όπως η μητέρα, γιαγιά κλπ ήταν φροντιστές (δηλαδή να φροντίσουν τα παιδιά, φαγητό, ύπνος κλπ, είπε και άλλα), ο πατέρας ανάμεσα στα άλλα ήταν και ο "νόμος" του σπιτιού. Δηλαδή οτιδήποτε συνέβαινε σχετικά με συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν μπορούσε να το λύσει η μητέρα, αναλάμβανε ο πατέρας και για τα λυμένα θέματα, στο τέλος της μέρας έλεγε "μπράβο" ή "να μην ξανασυμβεί".
Στο θέμα μας τώρα: είπε πως έτσι και με τους ναυτικούς και μόνον που έλεγε η μητέρα "θα το γράψω στον πατέρα σου και θα δεις όταν έρθει" έβαζε η ίδια τον πατέρα μέσα στο σπίτι σαν "νόμο" και ας ήταν αυτός στην άλλη άκρη της γης. Και πως ασχέτως αν αρέσει ή όχι τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχαν τα ποσοστά ομοφυλοφιλίας στα αγόρια που ονειρεύονται κάποιοι.

Βέβαια έχει πάνω από δέκα χρόνια που το παρακολούθησα αυτό, τώρα με τους LGTBQRSTUVWXYZ, θα κινδύνευε η γυναίκα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:10
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:34μολις ομολογησες οτι η πορνεια ειναι προιον του καπιταλισμου :lol:
Λάθος κατάλαβες! Όταν σε παρακολουθούν και ορέξεις να έχεις, δεν σου κάνει κούκου!

Όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και πορνεία. Υπήρχε παλιά στην Ιαπωνία, στην Σιγκαπούρη οι Κοκα-Κόλες, στην Κορέα, κλπ. Τώρα αυτές ονομάζονται "τίγρεις (οικονομικές) της Ασίας".

Στην Λατινική Αμερική ΚΑΙ στην κομμουνιστική Κούβα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση.

Στις πρώην κομμουνιστικές χώρες το νταραβέρι γινόταν παλιά με ζευγάρια νάυλον κάλτσες (κάθε πόδι μια νυχτιά), μετά με τα καλτσόν και τα μπλου-τζινς και πάντα με μαύρη αγορά στο δολάριο.
Στην Βραζιλία υπήρχε μαύρη αγορά και ειδικά στην Χιλή επί Αγιέντε - τότε που έκαναν απεργία οι φορτηγατζήδες για μήνες με λεφτά της ΣΙΑ και είχε παραλύσει η χώρα - με αναλογία 1 προς 5!
.

αρα ομολογεις συνεπαγωγικα οτι στον κομμουνισμο δεν υπηρχε φτωχεια αφου δεν υπηρχε πορνεια

ευχαριστω :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:52 Οχι δεν εχω κανει ναυτικος

Juno αγαπητη εν Χριστω αδερφη
Πιθανοτερο ειναι να δεις παγοβουνο στην Κενυα παρα τον Νανδρο να τρομπονιαζει εμενα
Και για ποιον λογο να θυμωσει ο Νανδρος εξαιτιας του νηματος θα ηθελες να μας εξηγησεις;

Παγόβουνο ..... ακριβώς όχι αλλά ...... Παγοσέβουνο μπορείς νά δείς .....

Ο Ψύχω Νάνδρε μιά χαρά τά είπε ....έτσι καί έγιναν ..... καί η παροιμία δικαιώνει ...μικρό χωριό κακό χωριό .....

Καί δουλειά δέν έχουν οι διάολοι .... γαμιούνται .... ολημερίς ....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Nandros

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:40Εγώ θέλω να μας πει ο Nandros τις εντυπώσεις του από τις γυναίκες στην Λατινική Αμερική. :003:
Είχε παντρευτεί και Βραζιλιάνα, οπότε κάτι θα ξέρει παραπάνω!
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η εθνικότητα. Άμα είναι το τυχερό σου να την δαγκώσεις την λαμαρίνα, μπορεί να είναι οπουδήποτε.
Αυτό που έχει σημασία είναι η αμοιβαία αγάπη, αφοσίωση και δέσμευση στην κοινή ζωή.
Σημαντικά είναι η συζήτηση, κατανόηση και το σπάσιμο της ρουτίνας.
Όσον αφορά το σεξ, γιατί να ψάχνει κανείς παραέξω όταν το έχει στο σπίτι του; Όταν σταματήσεις να βλέπεις την γυναίκα σου και να φτιάχνεσαι, τότε χώρισε. Χτες, όχι αύριο!
Πάντως σε κάποιον κύκλο που μου έτυχε - περισσότερες λεπτομέρειες είναι προσωπικά δεδομένα - εδώ στην Ελλάδα, κατάλαβα πως πολλοί δεν το έχουν σπουδάσει το κρεβάτι. Και οι τσόντες δεν είναι σπουδές!
Θα το ρίξω το καρφί μου στην Ιουδαιοχριστιανική ανατροφή μας, αλλά όχι αποκλειστικά σε αυτήν. Και στην Λ.Αμερική είναι αρκετά θρήσκοι, αλλά κάτι διαφορετικό παίζεται εκεί.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Nandros

Πιθανοτερο ειναι να δεις παγοβουνο στην Κενυα παρα τον Νανδρο να τρομπονιαζει εμενα
Και για ποιον λογο να θυμωσει ο Νανδρος εξαιτιας του νηματος θα ηθελες να μας εξηγησεις;
Όλοι σε τρομπονιάζουν συνεχώς, αλλά απλά δεν το καταλαβαίνεις/παραδέχεσαι.
Ανοίγεις νήματα και τρως αντίστοιχα τρομπόνια. Μαζική παραγωγή.
.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:53
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:20
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:10 οι γυναικες των ναυτικων κερατωνουν σε πολυ πιο συχνο βαθμο

οι πορνες με τις οποιες πανε οι ναυτικοι δεν θεωρουνται κερατωμα αλλα καταπραυνση των ανδρικων ορμων
Γενικά οι γυναίκες κερατώνουν περισσότερο αλλά δεν ακούγεται. Εμένα η δικιά μου είμαι σίγουρος πως με κερατώνει κι ας μην είμαι ναυτικός.
Δε βαριέσαι, το καλογυαλισμενο κέρατο είναι στολίδι λέει ο λαός.
Βασικά χαίρομαι να περνάει αυτή καλά. Τις προάλλες κατά λάθος πέρασε κάτι γυμνές φωτό στον υπολογιστή και καθόμουν μετά και αναρωτιόμουν για ποιον τις έβγαλε. Μου λέει καμιά φορά:

-μωρό μου φέτος θέλω να με πας κάπου που δεν με έχεις πάει.
-Δοκίμασε την κουζίνα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Νταρνάκας έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:53
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:20
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:10 οι γυναικες των ναυτικων κερατωνουν σε πολυ πιο συχνο βαθμο

οι πορνες με τις οποιες πανε οι ναυτικοι δεν θεωρουνται κερατωμα αλλα καταπραυνση των ανδρικων ορμων
Γενικά οι γυναίκες κερατώνουν περισσότερο αλλά δεν ακούγεται. Εμένα η δικιά μου είμαι σίγουρος πως με κερατώνει κι ας μην είμαι ναυτικός.
Ε τι περιμένεις, να το κάνουν βούκινο; Εκεί που κάθεστε το μεσημέρι να φάτε να σου ξεφουρνίζει κανένα "ξέρεις, αγάπη μου, σ' έχω κάνει τάρανδο με τον Ανέστη τον υδραυλικό που κάθε τόσο έρχεται τάχα για να φτιάξει το καζανάκι που στάζει";
Θέλω να πω ότι δεν μιλάνε και ξέρουν να κρατούν τα προσχήματα σε αντίθεση με τον άντρα που θα το μάθει και ο περιπτεράς.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:22
Στο πρώτο μου μπάρκο
Άνοιξε ενα νήμα , αν έχεις χρόνο, με ιστορίες από τα ταξίδια!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Consumption of addictive substances in mariners
Total prevalence
In the studies using the same definitions of consumption, total prevalence was calculated. The main substances
used were: tobacco (63.1%), alcohol (14.5%) and cannabis

This literature review was used to assess the prevalence of addiction in seafarers according to international publications:
63.1% smoked, 14.5% were hazardous drinkers according to the WHO definition and 3.4% had used cannabis
in the previous month. Few studies focused on the use of heroin, cocaine, sedatives or other drugs. The use
of alcohol or drugs on board a ship was also infrequently studies. However, 10% of mariners (or more) consume
alcohol on board.

This literature review showed a high prevalence of smoking. Seafarers smoked more than the general populations of
France and the United States: 63.1% vs. 21.5% and 20.6%, respectively . Several reasons may contribute to
these findings, such as unusual work patterns and lack of sleep . Tobacco may be used as a stimulant, a distraction
in those who are bored or as an anxiolytic for those in a stressful environment ].
The prevalence of alcohol consumption was also higher than in the general population. By comparison, in France,
problem drinking is seen in 10% of the population

Cannabis
Cannabis use was studied according to different definitionsshowed that 45.2% of
the sailors had used cannabis at least once in their lives.This prevalence was higher among merchant seamen than
among fishermen: 48.1% vs. 40.5%. During the previous year, 20.8% of mariners had used cannabis . The
prevalence of use in the previous month ranged from 3% to 16%

Sedatives and other drugs
Use of these drugs is rarely studied. One study evaluatedthe use of sedative drugs , and another the use
of other drugs Fort et al.showed that 15% of seafarers had tried a narcotic at least once in their life
Hallucinogenic mushrooms, cocaine and poppers were he other main drugs used (Table 1). The prevalence of use
of these other drugs in the previous month was low (1%)

Co-addiction
Canals Pol-Lina studied the use of several simultaneousdrugs uses. 73% of the seafarers had used a drug
at some point in their life. 90% of these involved alcohol and tobacco. A link was found between the use of cannabis
and other drugs: cocaine (r = 0.94), sedatives (r = 0.91), alcohol (r = 0.77), heroin (r = 0.71). Alcohol use was not
defined in this study

Drug use on board
Several studies considered the use of drugs on board.Percin et al. [27] showed that 68% of fishers used alcohol,
but only 10% used it on board a ship whilst fishing. 81%of fishermen smoked on board, two thirds smoking more
than 20 a day and 72% smoking more often on boardthan ashore . Novalbos et al. found that 9% of
fishers used illegal drugs, of whom 3% used drugs onboard. 30% of fishermen drank alcohol on board, at anaverage of 8.5 g/day

https://pdfs.semanticscholar.org/c520/b ... 9a32c3.pdf
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Nandros

Juno έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:12Εδώ να πω ότι σε κάτι διαλέξεις περί ψυχολογίας και οικογένειας που είχα παρακολουθήσει παλιά, τέθηκε το θέμα "όταν ο πατέρας λείπει πολύ καιρό κτλ ...οι ναυτικοί κτλ...", η ομιλήτρια- ψυχολόγος είπε για τα πρότυπα και τους ρόλους που ίσχυαν παλιά μέσα στην οικογένεια.
Και είπε ότι όπως η μητέρα, γιαγιά κλπ ήταν φροντιστές (δηλαδή να φροντίσουν τα παιδιά, φαγητό, ύπνος κλπ, είπε και άλλα), ο πατέρας ανάμεσα στα άλλα ήταν και ο "νόμος" του σπιτιού. Δηλαδή οτιδήποτε συνέβαινε σχετικά με συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν μπορούσε να το λύσει η μητέρα, αναλάμβανε ο πατέρας και για τα λυμένα θέματα, στο τέλος της μέρας έλεγε "μπράβο" ή "να μην ξανασυμβεί".
Στο θέμα μας τώρα: είπε πως έτσι και με τους ναυτικούς και μόνον που έλεγε η μητέρα "θα το γράψω στον πατέρα σου και θα δεις όταν έρθει" έβαζε η ίδια τον πατέρα μέσα στο σπίτι σαν "νόμο" και ας ήταν αυτός στην άλλη άκρη της γης. Και πως ασχέτως αν αρέσει ή όχι τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχαν τα ποσοστά ομοφυλοφιλίας στα αγόρια που ονειρεύονται κάποιοι.

Βέβαια έχει πάνω από δέκα χρόνια που το παρακολούθησα αυτό, τώρα με τους LGTBQRSTUVWXYZ, θα κινδύνευε η γυναίκα.
Δεν είναι ΜΟΝΟ η αναστροφή που θα κάνει ένα παιδί γκέυ (βάλε και το λεσβία μέσα) αλλά και το DNA παίζει. Η Επιστήμη δεν έχει αποφασίσει για το θέμα.
Μου θύμισες τον γιο μιας γνωστής μου που είχε μαγαζί για γυναίκες. Όταν ήταν μικρός μιλούσε με το στυλ που άκουγε. Δεν τόλμησα να πω κουβέντα αφού το θέμα ήταν πολύ λεπτό.
Πάντως όταν μεγάλωσε και πήγε σχολείο όλα έστρωσαν. τις γουστάρει τις γυναίκες και αυτές τον λατρεύουν και ας είναι κακάσχημος ο αθεόφοβος!
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:14
Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:10

αρα ομολογεις συνεπαγωγικα οτι στον κομμουνισμο δεν υπηρχε φτωχεια αφου δεν υπηρχε πορνεια

ευχαριστω :lol:
Το μπλε κείμενο το πρόσεξες ή έπαθες επιλεκτική τυφλίτιδα;
Αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις ή δεν θέλεις να καταλάβεις, γιατί χαλιέται η ιδεοληψία σου, δεν φταίω εγώ.
.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:34

Cannabis
Cannabis use was studied according to different definitionsshowed that 45.2% of
the sailors had used cannabis at least once in their lives.This prevalence was higher among merchant seamen than
among fishermen: 48.1% vs. 40.5%. During the previous year, 20.8% of mariners had used cannabis . The
prevalence of use in the previous month ranged from 3% to 16%
Βάλε ένα 50% για να 'σαι μέσα.
Άβαταρ μέλους
Nandros

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:15

Παγόβουνο ..... ακριβώς όχι αλλά ...... Παγοσέβουνο μπορείς νά δείς .....

Ο Ψύχω Νάνδρε μιά χαρά τά είπε ....έτσι καί έγιναν ..... καί η παροιμία δικαιώνει ...μικρό χωριό κακό χωριό .....

Καί δουλειά δέν έχουν οι διάολοι .... γαμιούνται .... ολημερίς ....
Μάλιστα!
Ο Ψυχώ αποφάσισε πως σε όλα τα καράβια ανά τον κόσμο, όλα τα πληρώματα αλληλομαχαιρώνονται και εσύ πως όλοι οι ναυτικοί ασχολούνται με αλλαξοκωλιές
.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:36
Juno έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:12Εδώ να πω ότι σε κάτι διαλέξεις περί ψυχολογίας και οικογένειας που είχα παρακολουθήσει παλιά, τέθηκε το θέμα "όταν ο πατέρας λείπει πολύ καιρό κτλ ...οι ναυτικοί κτλ...", η ομιλήτρια- ψυχολόγος είπε για τα πρότυπα και τους ρόλους που ίσχυαν παλιά μέσα στην οικογένεια.

Δεν είναι ΜΟΝΟ η αναστροφή που θα κάνει ένα παιδί γκέυ (βάλε και το λεσβία μέσα) αλλά και το DNA παίζει. Η Επιστήμη δεν έχει αποφασίσει για το θέμα.
Μου θύμισες τον γιο μιας γνωστής μου που είχε μαγαζί για γυναίκες. Όταν ήταν μικρός μιλούσε με το στυλ που άκουγε. Δεν τόλμησα να πω κουβέντα αφού το θέμα ήταν πολύ λεπτό.
Πάντως όταν μεγάλωσε και πήγε σχολείο όλα έστρωσαν. τις γουστάρει τις γυναίκες και αυτές τον λατρεύουν και ας είναι κακάσχημος ο αθεόφοβος!
.
Είναι και το DNA, αν και εγώ πιστεύω πως κάτι που πήγε στραβά όπως μεγάλωνε, παίζει περισσότερο ρόλο. Απλώς λέω πόσο εύκολο ήταν παλιά να μεγαλώσουν τα παιδιά χωρίς θέματα ότι δεν έβλεπαν τον πατέρα τους. Για οτιδήποτε, όχι ειδικά για την ομοφυλοφιλία.
Παλιά, όχι τώρα που μπορεί να πουν στην μητέρα τους "ο μπαμπάς" και αυτή να τους πει "άσε αυτόν τον μλκ".

Και πόσο δύσκολο είναι σήμερα να βρουν οι γονείς ψυχοθεραπευτή να μιλήσει το παιδί τους για τέτοιο θέμα. Φοβούνται μην χάσουν την άδειά τους.
Δεν λέω για τίποτα απάνθρωπες "θεραπείες". Να μιλήσει μήπως κάτι πήγε στραβά όπως μεγάλωνε. Έχω διαβάσει άρθρο με συνέντευξη αχαρακτήριστων "γονέων" που θέλουν να δουν ειδικό για "γενετική μετάβαση" του γιου ενώ ο ίδιος το σκέφτεται και τελικά διαβάζω πως όταν ήταν πιο μικρός, ήθελε να φοράει τα φουστάνια μπαλαρίνας της δίδυμης αδελφής του.
Ε, αν το ένα μωρό το ντύνουν στα τούλια, τα χρυσαφί και τα κόκκινα και το άλλο με απλά ρούχα, θα ζηλέψει, δεν καταλαβαίνει.

Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 17:36 ... τις γουστάρει τις γυναίκες και αυτές τον λατρεύουν και ας είναι κακάσχημος ο αθεόφοβος!
Ταλέντο!!! :smt005: :smt005: :smt005:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”