!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ναυτικοι-κερατο-διαζυγια-αλκοολισμος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ναυτικοι-κερατο-διαζυγια-αλκοολισμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Yochanan έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:50 Κατα τα αλλα ο ιδιος γγ παραπονιέται οτι τον κυνηγάνε στο πχώρουμ και του την πεφτουνε. λελ
Καπου εχεις μπερδευτει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:02 Καινουργιο φασουλι αυτο
Επειδη ο Nandros υπηρξε ναυτικος δεν θα μπορω εγω να ανοιξω θεμα για ναυτικους γιατι αν το κανω θα ειναι σαν να του την πεφτω
ευχαριστώ ρε γιάννη, αλλά θα ήθελα κάτι στο στιλ και που να ξέρω εγώ οτι ο νάνδρος ειναι ναυτικός, φάκελο κρατάω; κλπ. :003:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:30
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:21 Το ψάρι. Πως το ψήνουν;
Ο μάγειρας, στο μαντέμι της κουζίνας, όπως και τις μπριζόλες. Κάτι άλλο;
.
Είναι αλήθεια πως οι Κινέζες πόρνες όταν δεν πληρώνονται ρίχνουν τέτοιες κατάρες που βυθίζουν πλοίο;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οι γυναικες των ναυτικων κερατωνουν σε πολυ πιο συχνο βαθμο

οι πορνες με τις οποιες πανε οι ναυτικοι δεν θεωρουνται κερατωμα αλλα καταπραυνση των ανδρικων ορμων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

:smt005: :smt005:
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

γιάννης γράφει, γιάννης γελάει.

ο εθνι έγινε σάντουιτς. :e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Οκτ 2018, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:10
οι πορνες με τις οποιες πανε οι ναυτικοι δεν θεωρουνται κερατωμα αλλα καταπραυνση των ανδρικων ορμων
H βολταρέν της π....ας ενα πράμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:10 οι γυναικες των ναυτικων κερατωνουν σε πολυ πιο συχνο βαθμο

Γενικά οι γυναίκες κερατώνουν περισσότερο αλλά δεν ακούγεται. Εμένα η δικιά μου είμαι σίγουρος πως με κερατώνει κι ας μην είμαι ναυτικός.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:40
Νandro oταν πιανατε καποιο λιμανι τι ποσοστο των παντρεμενων/σε σχεση δεν ξενοπηδουσε;
Στο πρώτο μου μπάρκο, που το καράβι έκανε κυκλικά ταξίδια Βορειοδυτική Ευρώπη-Μεσόγειο κάθε 2-3 μήνες και πιάναμε και Πειραιά, κανένας παντρεμένος.
Ακόμα και οι ανύπαντροι δεν πήγαιναμε λόγω υψηλότατου κόστους.
Στο δεύτερο μπάρκο μου με την ίδια εταιρεία, ήμουν πάρα πολύ τυχερός και είχα one night stand με μια Γερμανίδα μπαργούμαν, επειδή λέει της θύμισα κάποιον πρώην της.

Σε άλλα μπάρκα, με ελεύθερα ταξίδια, κάποιοι πήγαιναν, άλλοι όχι. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιοι και πόσοι, δεν με ενδιέφερε. Μιλάμε εποχή του '70.
Το κόστος ήταν σημαντικός παράγοντας, πχ Δυτική Ευρώπη, Ιαπωνία, Αμερική ήταν απλησίαστες.
Στην Νέα Ορλεάνη ένας δικός μας χτύπησε γκόμενα και του βγήκε τραβέλι! Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει!
Στην Νότια Αμερική, που μου έλαχαν πολλά ταξίδια, οι πειρασμοί ήταν μπόλικοι και αρκετοί τις έκαναν τις κουτσουκέλες τους, είτε με τα "κορίτσια" οι μεγαλύτεροι, είτε γκομενιλίκι+ "κορίτσια" οι νεώτεροι ανύπαντροι.
Μεγάλο ρόλο έπαιζε ο χρόνος παραμονής στο λιμάνι. Σήμερα τα πράγματι είναι πολύ δύσκολα.

Αλκοολισμός δεν έπαιζε εύκολα τότε και τώρα, με τους νέους κανονισμούς, δεν παίζει ούτε με σφαίρες.
Τότε, εφόσον δεν επηρέαζε την απόδοση σου, ίσως να πέρναγε ντούκου.
Τώρα γίνονται ξαφνικά αλκοτέστ και αν σε πιάσουν, πας σπίτι σου χωρίς αποζημίωση και πληρώνεις τα εισιτήρια σου.
Λένε πως Ρώσσοι/Ουκρανοί/Πολωνοί/κλπ έχουν θέμα, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

Όσο για το υπονοούμενο που έκανε ο άλλος με το ψάρι, αυτό δεν στεκόταν με τίποτα. Αν υπήρχε κάποιος και τον έπαιρναν είδηση, έφευγε στο πρώτο λιμάνι. Δεν συνάντησα ποτέ τέτοιον. Τώρα αν ήταν κρυφός και δεν έδινε σουσούμια/αφορμές, δεν υπήρχε θέμα.

Συμπερασματικά οι στεριανοί έχετε πολλούς μύθους στα μυαλά σας, ίσως από το απώτερο παρελθόν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:22 Τώρα αν ήταν κρυφός και δεν έδινε σουσούμια/αφορμές, δεν υπήρχε θέμα.
Δεν κατάλαβα, γιατί να διώξεις κάποιον γκέυ; :o Να σας ενοχλούσε, να πω ναι, αλλιώς για ποιό λόγο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:20
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:10 οι γυναικες των ναυτικων κερατωνουν σε πολυ πιο συχνο βαθμο

Γενικά οι γυναίκες κερατώνουν περισσότερο αλλά δεν ακούγεται. Εμένα η δικιά μου είμαι σίγουρος πως με κερατώνει κι ας μην είμαι ναυτικός.
:smt018

Οι γυναίκες εξερευνούν την σεξουαλικοτητα τους δεν κερατώνουν - αλλωστε έχουν βαθια συναισθήματα για οποιους τυχον παιρνουν = δεν υπάρχει κατι επιλήψιμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Cecily Anne έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:24
Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:22 Τώρα αν ήταν κρυφός και δεν έδινε σουσούμια/αφορμές, δεν υπήρχε θέμα.
Δεν κατάλαβα, γιατί να διώξεις κάποιον γκέυ; :o Να σας ενοχλούσε, να πω ναι, αλλιώς για ποιό λόγο;
Χανανε συνέχεια τα εργαλεία

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Yochanan έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:50 H μουσιτσα / προσοχοπουτανος γγ εχει θεμα με τον νανδρο και ανοιξε το νημα για να του την πει. Κατα τα αλλα ο ιδιος γγ παραπονιέται οτι τον κυνηγάνε στο πχώρουμ και του την πεφτουνε. λελ
Αμ το κατάλαβα ρε Γιόχι και δεν σχολίασα, παρά μόνο για το ψάρι.
Μετά μου έκανε την ερώτηση κατευθείαν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Nandros

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:10
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 15:21Το ψάρι. Πως το ψήνουν;
Είναι αλήθεια πως οι Κινέζες πόρνες όταν δεν πληρώνονται ρίχνουν τέτοιες κατάρες που βυθίζουν πλοίο;
Πρώτη φορά το διαβάζω από σένα.
Στην κομμουνιστική Κίνα - τότε - δεν υπήρχε πορνεία και τα πληρώματα τα παρακολουθούσαν. Στο Μακάο και Χονγκ Κονγκ σίγουρα υπήρχαν αλλά δεν πήγα ποτέ εκεί.
.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:10
.

Ειναι γνωστό στήν Κίνα ότι .... αν πιέζεις πολύ τή γυναίκα σου ..... θά σέ δηλητηριάσει ....

Επίσης ....φίλος ναυτόπαις ....μέ αγοράκι κοριτσάκι είδε κάποια στιγμή επιστροφής τό αγοράκι ....

νά μιλάει όπως η μαμά καί η αδερφή του ..... ευτυχώς τά παράτησε αμέσως .....

Επίσης ο δημιουργός τού Μπιγκ Μπράδερ έχει πεί ότι όλα άρχισαν όταν ρώτησε έναν Ψυχολόγο ....

τί θα γίνει άν κλείσει σέ ένα καράβι 10 ανθρώπους ..... Μαλλιά κουβάρια τού λέει ο Ψύχω ....

Σέ λίγες μέρες θά τσακώνονται όλοι μεταξύ τους ..... αυτό είναι .... σκέφτηκε ο Μπράδερ ..... κ πήρε τά τάληρα .....

Εχω ακόμα τό φυλλάδιο ....πήγα κάποτε νά φύγω .... αλλά πέθανε ο φίλος καθ οδόν μέσα στό καράβι .....

Καλό αν είσαι 17 - 22 χρονών ..... γιά τήν εμπειρία τών άλλων πολιτισμών ..... τώρα πιά δύσκολα σέ παίρνουν .....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”