Είσαι σοβαρός;panos291 έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:26Θα τους αποκαθιστουσα ολους, και σε 5 χρονια θα πηγαινα διακοπες βραζιλια με το γιο μουΕρμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:23 Με τίποτα δε θα ήθελα να μου συνέβαινε αυτό. Σκέτος εφιάλτης.
Να γυρίσω στα 18 να αλλάξω 5-6 πράγματα και να επιστρέψω εδώ που είμαι με τους ανθρώπους που είμαι τώρα, παίζει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυπνάτε αύριο το πρωί και έχετε γίνει πάλι 18 ετών. Τι κάνετε?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ξυπνάτε αύριο το πρωί και έχετε γίνει πάλι 18 ετών. Τι κάνετε?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ξεχασες το '' μικροτσουτσουνος ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ελπίζω να μην χρειάζεται να περιμένω από το κράτος για να βγω στη σύνταξη γιατί τότε και 1903 να έγραφε σώθηκαGeorge_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:10Aλλαζει και η ταυτότητα σας. Θα γράφει έτος γεννήσεως 2003.Awesomatic έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:07Μια χαρά, αέρα για senior στα 20, σύνταξη στα 40George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 22:50
Το είπα πιο πίσω. Σωματικσ/ηλικιακά γίνεστε 18. Πνευματικά και σε επίπεδο αναμνήσεων παραμένετε στην ηλικία που είστε.![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τότε θα υπάρχει νομικό πρόβλημα. Δεν θα είσαι πια ο ίδιος. Ο,τι σου ανήκει, απο δίπλωμα οδήγησης μέχρι αυτοκίνητο, θα ανήκουν σε κάποιον άλλον. Δεν θα μπορείς να αποδείξεις ούτε ότι οι γονείς σου είναι οι δικοί σου γονείς, ούτε ότι τα παιδιά σου είναι τα δικά σου. Και όταν λες σωματικά, πιάνει και το μυαλό. Αλλιώς δουλεύει το μυαλό ενός 18χρονου, αλλιώς ενός -άρη, με θετικά και αρνητικά.George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:10Aλλαζει και η ταυτότητα σας. Θα γράφει έτος γεννήσεως 2003.Awesomatic έγραψε: 26 Δεκ 2021, 23:07Μια χαρά, αέρα για senior στα 20, σύνταξη στα 40George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 22:50
Το είπα πιο πίσω. Σωματικσ/ηλικιακά γίνεστε 18. Πνευματικά και σε επίπεδο αναμνήσεων παραμένετε στην ηλικία που είστε.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο Ποντικομούρης? Κορυφή θα είναι.taxalata xalasa έγραψε: 27 Δεκ 2021, 01:42θα ναι καλός γα σοβάτισμα με το άσπρο..;Kauldron έγραψε: 27 Δεκ 2021, 01:38Τον Ποντικό θα τον πάρουν, όλο και θα έχει προϋπηρεσία απ' το Αθήνα 2004. Είχε φάει μέχρι και το τελευταίο Σημιτικό ποντικάκι τότε.taxalata xalasa έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:50
θα σας πάρουμε στα έργα του ελληνικού. να κάντε αίτηση στον Dr. Μεθοδότριο Α.Σ.Γ να σας προσλάβουν... ταλέντα...
![]()
όπως βλέψ, έχουμε προχωρήσει το πρώτο χέρι....
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα πηδούσα μια ασχημούλα στη Σχολή, που μου είχε πει ότι αγαπημένο της μουσικό όργανο ήταν το...κλαρίνο.
Μετά, φαινόμενο της πεταλούδας.
Μετά, φαινόμενο της πεταλούδας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ξυπνάω πάλι και είμαι 18.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Μλκες μου το ονειρεύτηκα χθες. Μάλιστα ήταν καλοκαίρι και έκανα διακοπές στη Λακωνία.
Σηκώθηκα έντρομος.
Δεν είχα διπλα μου τους ανθρώπους που έχω τώρα.
Σηκώθηκα από το κρεββάτι να πιω νερό για να βεβαιωθώ πως ήταν ένας κακός εφιάλτης
Ούτε κατά διάνοια δε θα ήθελα τέτοιο πράγμα.
Το μόνο που θα ήθελα ήταν να πάω στο παρελθόν να κάνω δυο κινήσεις που τώρα θα μου είχαν οχταψηφιο πόσο στον προσωπικό μου λογαριασμό. Τίποτα μα τίποτα άλλο.
Σηκώθηκα έντρομος.
Δεν είχα διπλα μου τους ανθρώπους που έχω τώρα.
Σηκώθηκα από το κρεββάτι να πιω νερό για να βεβαιωθώ πως ήταν ένας κακός εφιάλτης
Ούτε κατά διάνοια δε θα ήθελα τέτοιο πράγμα.
Το μόνο που θα ήθελα ήταν να πάω στο παρελθόν να κάνω δυο κινήσεις που τώρα θα μου είχαν οχταψηφιο πόσο στον προσωπικό μου λογαριασμό. Τίποτα μα τίποτα άλλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν δεν υπήρχε ο γιος μου στις αναμνήσεις, μπορεί να έκανα άλλες επιλογές. Από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μου, δεν την αλλάζω.George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:23Μόνο σωματικά.Gherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:17 Μόνο σωματικά;
Προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου πώς δεν είναι τρελός.
Πνευματικά διατηρείτε το μυαλό και τις αναμνήσεις που έχετε μέχρι τότε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Αν εξακολουθώ να πιστεύω ότι δε με περιμένει τίποτα μετά το θάνατο, μάλλον βάρος θα είναι, αφού θα πρέπει να ζήσω ακόμα περισσότερο με τη βεβαιότητα ότι θα εκμηδενιστώ στον τάφο. Τώρα αν έχω ένα τρόπο να επιστρέφω σε νεότερη ηλικία όποτε θέλω επ άπειρον, αυτό ίσως να ήταν ωραίο για λίγο, αλλά αργά ή γρήγορα, το βάρος των συνεχόμενων απωλειών όσων δικών μου ανθρώπων θα πεθαίναν από γεράματα θα με καταρράκωνε.George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:16 Ότι λέει ο τίτλος.
Ξυπνάτε αύριο το πρωί 27/12/2021 και βλέπετε ότι σωματικά έχετε επιστρέψει στην ηλικία των 18 ετών.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε? Και τι κάνετε από δω και πέρα?
Η μοίρα των βαμπίρ, τύπε.Εκτωρ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 05:03Αν εξακολουθώ να πιστεύω ότι δε με περιμένει τίποτα μετά το θάνατο, μάλλον βάρος θα είναι, αφού θα πρέπει να ζήσω ακόμα περισσότερο με τη βεβαιότητα ότι θα εκμηδενιστώ στον τάφο. Τώρα αν έχω ένα τρόπο να επιστρέφω σε νεότερη ηλικία όποτε θέλω επ άπειρον, αυτό ίσως να ήταν ωραίο για λίγο, αλλά αργά ή γρήγορα, το βάρος των συνεχόμενων απωλειών όσων δικών μου ανθρώπων θα πεθαίναν από γεράματα θα με καταρράκωνε.George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:16 Ότι λέει ο τίτλος.
Ξυπνάτε αύριο το πρωί 27/12/2021 και βλέπετε ότι σωματικά έχετε επιστρέψει στην ηλικία των 18 ετών.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε? Και τι κάνετε από δω και πέρα?
Να χάνουν όσους αγαπάνε, παραμένοντας απέθαντοι οι ίδιοι. Η μόνη λύση είναι να τους μετατρέψουν και αυτούς σε βαμπίρ, κάνοντάς τους τέρατα για μια αιωνιότητα.
Μια πραγματική τραγωδία...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Μαδουραίος
Κουμπώνω χάπια διεργετικα και κάνω 48ωρο όργιο με βίζιτες.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τίποτα. τα ίδια. αν ξυπνούσα την 1 Μαρτίου 1999, θα πήγαινα να μοιράσω φυλλάδια, να βγάλω κάνα φράγκο, να πάρω γυαλιά που μου ταίριαζαν, να μη με απασχολει να βρω σχέση ντε και καλά ως ηλίθιος κλάψας τότε, θα πήγαινα σε κάνα trance party, και από το 2000 θα χωνόμουν στον αναρχικό χώρο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση