!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυπνάτε αύριο το πρωί και έχετε γίνει πάλι 18 ετών. Τι κάνετε?
Re: Ξυπνάτε αύριο το πρωί και έχετε γίνει πάλι 18 ετών. Τι κάνετε?
αλλη μια που εκοψε καπιστρι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Πλακώνομαι στο φαΐ για να βάλω κάνα κιλό πάνω από τα 50.George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:16 Ότι λέει ο τίτλος.
Ξυπνάτε αύριο το πρωί 27/12/2021 και βλέπετε ότι σωματικά έχετε επιστρέψει στην ηλικία των 18 ετών.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε? Και τι κάνετε από δω και πέρα?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- nik_killthemall
Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι καφέ, διπλό ελληνικό μέτριο.George_V έγραψε: 26 Δεκ 2021, 20:16 Ότι λέει ο τίτλος.
Ξυπνάτε αύριο το πρωί 27/12/2021 και βλέπετε ότι σωματικά έχετε επιστρέψει στην ηλικία των 18 ετών.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε? Και τι κάνετε από δω και πέρα?
Απο κει και πέρα αυτό που θα έκανα στη συνέχεια θα ήταν να αφήσω το μαλλι να μακρύνει γιατί τότε ήμουν αφάνας και γαμιώμουν στα κεριά και τους ζελέδες για να το κανω να κατσει αλλά παρολα αυτα εδειχνα σαν μονιμη εκρηξη μολοτοφ αυστηρως σε ολη την αριστερα της κεφαλης. Μου πήρε αρκετά χρόνια για να βρω τη λύση, οπότε τώρα που την ξέρω θα την εφάρμοζα απευθείας.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Με τα ίδια μυαλά; μάλλον ξαναπαντρευομαι αυτήν που χωρίσαμε 
Τον Ποντικό θα τον πάρουν, όλο και θα έχει προϋπηρεσία απ' το Αθήνα 2004. Είχε φάει μέχρι και το τελευταίο Σημιτικό ποντικάκι τότε.taxalata xalasa έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:50θα σας πάρουμε στα έργα του ελληνικού. να κάντε αίτηση στον Dr. Μεθοδότριο Α.Σ.Γ να σας προσλάβουν... ταλέντα...
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taxalata xalasa
θα ναι καλός γα σοβάτισμα με το άσπρο..;Kauldron έγραψε: 27 Δεκ 2021, 01:38Τον Ποντικό θα τον πάρουν, όλο και θα έχει προϋπηρεσία απ' το Αθήνα 2004. Είχε φάει μέχρι και το τελευταίο Σημιτικό ποντικάκι τότε.taxalata xalasa έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:50θα σας πάρουμε στα έργα του ελληνικού. να κάντε αίτηση στον Dr. Μεθοδότριο Α.Σ.Γ να σας προσλάβουν... ταλέντα...
![]()
όπως βλέψ, έχουμε προχωρήσει το πρώτο χέρι....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
κορμι 18χρονου, με μυαλα 50αρη, δουλεια 50αρη, γυναικα 50αρα, φιλους 50αρηδες και παιδι 10 χρονω;
δυσκολη εξισωση. καταρχην πηδαω τη γυναικα η /και τον παιζω 2-3 φορες τη μερα, καθε μερα,να καθαρισει το μυαλο, γιατι 18αρης που δεν εχει χυσει το προηγουμενο οκταωρο δεν μπορει να λειτουργησει.
η γυναικα παλι ποσο να αντεξει, θα τη χαλασω, πρεπει να βρω 1-2 φακ μπαντις, και, ακομη δυσκολοτερο, να βρω το χρονο να τις βολευω. για να γινει αυτο, πρεπει να κοψω το πχορουμ, θα με χασετε...
δυσκολη εξισωση. καταρχην πηδαω τη γυναικα η /και τον παιζω 2-3 φορες τη μερα, καθε μερα,να καθαρισει το μυαλο, γιατι 18αρης που δεν εχει χυσει το προηγουμενο οκταωρο δεν μπορει να λειτουργησει.
η γυναικα παλι ποσο να αντεξει, θα τη χαλασω, πρεπει να βρω 1-2 φακ μπαντις, και, ακομη δυσκολοτερο, να βρω το χρονο να τις βολευω. για να γινει αυτο, πρεπει να κοψω το πχορουμ, θα με χασετε...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ στο ξαναλέω πάντως, καρφώνεσαι!
Τόσος μισογυνισμός και τέτοια μίρλα, μόνον με παρατεταμένη αγαμία και απανωτές χυλόπιτες κολλάει.
Κανείς δεν πιστεύει τα παραμύθια σου.
Εκτός αν είσαι κρυπτοgay.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τι είναι αυτό το τελευταίο ρε τύπισσα; Σαν τα κρυπτονομίσματα;
Να ποντάρω αν τις επόμενες ημέρες θα τον δώσει ή θα τον πάρει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μπα, εγώ ποντάρω στην παρατεταμένη αγαμία και στις απανωτές απορρίψεις.Feindflug έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:09Τι είναι αυτό το τελευταίο ρε τύπισσα; Σαν τα κρυπτονομίσματα;
Να ποντάρω αν τις επόμενες ημέρες θα τον δώσει ή θα τον πάρει;
Απλώς είπα και το minority report για να είναι πλήρης η ανάλυση.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κανω τα ιδια που εκανα και τοτε ή μαλλον ακομα χειροτερα. Και εννοειται το καλοκαιρι κινουμαι μονο με παπι. Ουτε φιγουραμαξα ουτε τιποτα.
Με τίποτα δε θα ήθελα να μου συνέβαινε αυτό. Σκέτος εφιάλτης.
Να γυρίσω στα 18 να αλλάξω 5-6 πράγματα και να επιστρέψω εδώ που είμαι με τους ανθρώπους που είμαι τώρα, παίζει;
Να γυρίσω στα 18 να αλλάξω 5-6 πράγματα και να επιστρέψω εδώ που είμαι με τους ανθρώπους που είμαι τώρα, παίζει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα τους αποκαθιστουσα ολους, και σε 5 χρονια θα πηγαινα διακοπες βραζιλια με το γιο μουΕρμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:23 Με τίποτα δε θα ήθελα να μου συνέβαινε αυτό. Σκέτος εφιάλτης.
Θα φάω πρωινό, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση