Δεν ξέρω αν είναι στα καλά της ή όχι, αλλά πάντως αν Δόμνα Μιχαηλίδου, Έλενα Ράπτη, Εύα Καϊλή, Έλενα Κουντουρά, Ρένα Δούρου κτλ έφτιαχναν ένα κόμμα... τότε θα ήξερα τί να ψηφίσω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:33
Δεν ξέρω αν είναι στα καλά της ή όχι, αλλά πάντως αν Δόμνα Μιχαηλίδου, Έλενα Ράπτη, Εύα Καϊλή, Έλενα Κουντουρά, Ρένα Δούρου κτλ έφτιαχναν ένα κόμμα... τότε θα ήξερα τί να ψηφίσω.
Η πλάκα είναι ότι όταν κρίνονται οι γυναίκες πολιτικοί, το πόιντ είναι το παρουσιαστικό τους.
Όταν κρίνονται οι άντρες, το πόιντ είναι... η ευφυία τους.
Η πλάκα είναι ότι όταν κρίνονται οι γυναίκες πολιτικοί, το πόιντ είναι το παρουσιαστικό τους.
Ποιός απαγορεύει να κρίνονται και οι άντρες με βάση το παρουσιαστικό τους;
Εγώ απλά λέω, μια που στην πολιτική το ξεμπουρδελέψαμε που το ξεμπουρδελέψαμε, ας το φχαριστηθούμε τουλάχιστον.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Green Dragon έγραψε: 19 Μάιος 2023, 09:14
Υπάρχει πολύ υλικό για τα κοράκια που το αξίζει κιόλας το ρεζίλεμα, δεν χρειάζεται να την πέφτουν σε άσχετα άτομα εξαιτίας παρερμηνειών.
Η αλήθεια είναι ότι αδικούμε τα κοράκια, είναι πολύ πιο έξυπνα. Όπως και τους γαϊδάρους.
Ποιός απαγορεύει να κρίνονται και οι άντρες με βάση το παρουσιαστικό τους;
Εγώ απλά λέω, μια που στην πολιτική το ξεμπουρδελέψαμε που το ξεμπουρδελέψαμε, ας το φχαριστηθούμε τουλάχιστον.
Κι εγώ αυτό ακριβώς λέω.
Όταν δεν μπορείς να αποφύγεις τη βροχή, χαλαρώνεις και την απολαμβάνεις.
Μόνο μια τρελή θα μπορούσε να τα βάλει με ιδιωτικες μαφιες τύπου " η κιβωτός του κόσμου". Μακάρι και με προοδευτική κυβέρνηση, να μπει η Δόμνα ως υπερκομματικη στο υπουργείο, να σώσει όλα τα παιδιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»