ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2023, 00:35 Ρε σεις δεν έχω καταλάβει τι λέτε. Καθόλου. Για πιο πράγμα την κατηγορείτε;

ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2023, 00:35 Ρε σεις δεν έχω καταλάβει τι λέτε. Καθόλου. Για πιο πράγμα την κατηγορείτε;

Εξηγούμαι. Την έχω ακούσει σε 1-2 συνεντεύξεις να λέει για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της. Ότι ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευρυμαθής με τον οποίο είχε ως καθημερινή ρουτίνα να επικοινωνεί και να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τις εξελίξεις. Επίσης ότι της έστελνε ότι ενδιαφέρον έβρισκε από άρθρα έως τέχνη κλπ.
αν την έχεις παρακολουθήσει κιόλας και δεν σου χτυπάει τίποτα περίεργα είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.θα πιστεύεις σίγουρα και ότι είχε κάποιο καλό λόγο που ενημέρωσε το σύμπαν που πάει σχολείο το κοριτσάκι από τον κολωνό
Μην τους ακους.Εγω που το βλεπω με οπαδικη ματια(αν αντικαταστησεις δηλαδη τις εκλογες με τελικο τσαμπιονς λιγκ που παιζει η ΑΕΚ,ανετα μπορω να φανταστω το γιο που δεν εχω να κανει την ιδια δηλωση) το καταλαβαινω,μονο το βλεμμα της ειναι καπως.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ρε συ μη με βάζεις να υπερασπίζομαι τη Δόμνα, και είναι και προχωρημένη η ώρα. Ούτε για το κοριτσάκι θα την υπερασπιζόμουν, ούτε στο θέμα της Κιβωτού έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.nowhere έγραψε: 19 Μάιος 2023, 00:59αν την έχεις παρακολουθήσει κιόλας και δεν σου χτυπάει τίποτα περίεργα είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.θα πιστεύεις σίγουρα και ότι είχε κάποιο καλό λόγο που ενημέρωσε το σύμπαν που πάει σχολείο το κοριτσάκι από τον κολωνό
Για βοήθα κι εσύ και άσε τα χτυπήματα κάτω από τη μέσηkongrosian έγραψε: 19 Μάιος 2023, 00:52εδώ μιλάμε για ένα σοβαρό θέμα, όχι για σοβαρή μουσική, να λέμε ό,τι θέλουμε.![]()
είσαι λάθοςST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2023, 01:09 ρε συ μη με βάζεις να υπερασπίζομαι τη Δόμνα, και είναι και προχωρημένη η ώρα. Ούτε για το κοριτσάκι θα την υπερασπιζόμουν, ούτε στο θέμα της Κιβωτού έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
Και μου χτυπάνε πολλά και για το βλέμμα και για τον τρόπο που μιλάει με ανοιχτό το στόμα και ψιλοψευδίζει και για τα δόντια που εξέχουν. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να κάνω κριτική σε πολιτικό πρόσωπο σε τέτοια βάση.
Κάτι πολύ απλό σας λέω. Ότι αν καταλάβατε πως είπε ότι μόλις πληροφορήθηκε τα της υγείας του πατέρα της, το πρώτο που σκέφτηκε είναι αν θα κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ, καταλάβατε λάθος.
όχι, δεν καταλάβαμε αυτό, αλλά ότι:ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2023, 01:09 Κάτι πολύ απλό σας λέω. Ότι αν καταλάβατε πως είπε ότι μόλις πληροφορήθηκε τα της υγείας του πατέρα της, το πρώτο που σκέφτηκε είναι αν θα κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ, καταλάβατε λάθος.
να μην έβαζε υποψηφιότητα για να γλιτώσει ο άνθρωπος από την πίκρα και εμείς από δαύτην, δεν παίζει, έτσι;ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2023, 00:44 Αν ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν διαυγής μέχρι τα τελευταία του αυτό που σου λέει είναι ότι δεν θα ήθελε να περάσει την πίκρα μιας εκλογικής της αποτυχίας.