!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ειναι αυτο το 20% εισφορα ΕΦΚΑ ;
Re: Τι ειναι αυτο το 20% εισφορα ΕΦΚΑ ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αμ με τους αντί να να τους κάνουν τον κωλο ταληρο και να νομίζουν ότι χάνουν?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
αν στ αληθεια συνεβαινε αυτο, δεν θα παραπονιοταν κανεις. οκ, θα παραπονιοτανfoscilis έγραψε: 18 Μάιος 2023, 16:50
Και αν έτρεχα επιχείρηση με υπαλλήλους δε θα το έπαιζα πανεπιστήμιο της ζωής και δεξέρειςεσύαπαυτάταπράματα, οι υποχρεώσεις είναι γνωστές από πριν, όποιος δεν του αρέσει να μην κλαίγεται σαν απατεώνας και να πάει να κάνει κάτι άλλο.
δεν ισχυει ομως. απο το 97 που εχω επιχειρηση μεχρι σημερα, οι υποχρεωσεις εχουν αλλαξει 100 φορες. και αυτο ειναι σημαντικοτερο προβλημα απο το υψος των υποχρεωσεων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κληρονομικό περίπτερο ή να το χτίσουμε από τα θεμέλια, τύπε;Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:57Φίλε και εσύ από αυτούς που δεν έχουν τρέξει ούτε περίπτερο για μισή ώρα, ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:32Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:01
Αν δεν βγαίνουμε επειδή μας ζητούν να προπληρώσουμε τον φόρο της επόμενης χρονιάς είναι το ίδιο με το να σου πουν δούλεψε 4 μήνες χωρίς μισθό να βάλεις πλάτη. Πως σου φαίνεται;Απαντάω κ στους δύο.Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:03
Από τι τζίρο και πάνω φίλε αποφασίζετε ποιοι είναι μικροεπιχειρηματίες και ποιοι όχι καθώς και ποιοι ζούμε παρασιτικά;
Έτσι για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Αν δε βγαίνετε, να κλείσετε το μαγαζί και να γίνετε μισθωτοί όπως είμαι εγώ που δεν έχω τέτοια άγχη.
Ας επιβιώσουν οι καλύτεροι. Όπως εμένα αύριο μπορεί να με απολύσουν κ να πάρει ένας καλύτερος τη θέση μου και ολοι το δεχονται αυτο σαν απλο fact of life, έτσι κ στη δικη σας περίπτωση: οι καλοί, οι ικανοί θα επιβιωσουν. Οι υπόλοιποι; Στο μεροκάματο. Ή στον ΟΑΕΔ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
κακως,θα επρεπε. η υγεια της οικονομια ειναι καλο για ολους. οπως ο εε νοιαζεται να ειναι ευχαριστημενοι οι μισθωτοι, ετσι θα επρεπε να νοιαζονται και αυτοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 16:58 Η αλήθεια είναι ότι δε μας ενδιαφέρει ολους για εσας τους μικροεπιχειρηματιες. Το ξέρω ότι μπορεί να είναι σοκαριστικο, αλλά αν δε βγαίνετε, καλώς να κλείσετε απ το να ζείτε παρασιτικά, το καταλαβαίνω οτι το self interest ειναι υψηλο κίνητρο αλλα δε σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι μοιραζόμαστε την ανησυχία για το αν θα επιβιώσουν τα μικρομαγαζακια. Η κλάψα του μικροεπιχειρηματια, ΕΕ, αυτοαπασχολουμενου (που συνήθως εμπιπτει σε τουλάχιστον μια από τις κατηγορίες που ανέφερε ο foscilis, συνήθως παραπάνω) απλά είναι μουσική στ αυτια μας.![]()
- Otto Weininger
Για ποιο από τα τρία λες ; Να ξέρω.Feindflug έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:50Κληρονομικό περίπτερο ή να το χτίσουμε από τα θεμέλια, τύπε;Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:57Φίλε και εσύ από αυτούς που δεν έχουν τρέξει ούτε περίπτερο για μισή ώρα, ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:32
Απαντάω κ στους δύο.
Αν δε βγαίνετε, να κλείσετε το μαγαζί και να γίνετε μισθωτοί όπως είμαι εγώ που δεν έχω τέτοια άγχη.
Ας επιβιώσουν οι καλύτεροι. Όπως εμένα αύριο μπορεί να με απολύσουν κ να πάρει ένας καλύτερος τη θέση μου και ολοι το δεχονται αυτο σαν απλο fact of life, έτσι κ στη δικη σας περίπτωση: οι καλοί, οι ικανοί θα επιβιωσουν. Οι υπόλοιποι; Στο μεροκάματο. Ή στον ΟΑΕΔ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γι' αυτό που σε σπούδασε στην Ιταλία, γιατί τα ελληνικά γράμματα δεν τα πολυέπιανες, δικέ μου.Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:53Για ποιο από τα τρία λες ; Να ξέρω.Feindflug έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:50Κληρονομικό περίπτερο ή να το χτίσουμε από τα θεμέλια, τύπε;Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:57
Φίλε και εσύ από αυτούς που δεν έχουν τρέξει ούτε περίπτερο για μισή ώρα, ε;
Dein Herz, meine Gier
Χαμενη ψηφος για εσενα.Κερδισμενη για τους Κατρουγκαλαιους.Lugozzi έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:05η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 5%under έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:28Ειναι προφανες πλεον οτι το φορολογικο γδαρσιμο ειναι ιδεολογια του συριζα.
Συνεπως το προβλημα δεν ειναι μονο ο Κατρουγκαλος που φερνει νομους που προφανως εγκριθηκαν απο τον ζηκο.
Το προβλημα ειναι ολος ο συριζα και η αριστεριλα.
Και οπως σας λεω συνεχως,μονο εναν τροπο εχουμε για να μην ξαναπεσουμε στα νυχια τους :
ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Ψηφος οπουδηποτε αλλου φερνει συριζα.Ακομα και απο το παραθυρο της κυβερνησης των ηττημενων.
δεν θέλω ηττοπάθειες
ψήφο στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για ψήφο ανοχής![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Η μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι είναι γενικό ελληνικό φαινόμενο.
Οι νεοδημοκράτες, άλλωστε ερωτεύτηκαν το βιαστή τους, και προμοτάρουν και τη προπαγάνδα του (σε άλλο νήμα).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Του Καμανλήτη, όμως μπορούσε να μην επιτραπεί η συμμετοχή του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
στον αληθινο κοσμο, θα επιβιωσουν οι πιο απατεωνες. οι υπολοιποι, στο μεροκαματο, φυσικα. αλλα ετσι προσθετεις πιθανους υποψηφιους για τη δικη σου θεση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:32
Απαντάω κ στους δύο.
γω τωρα παταω σε 2 βαρκες, και μισθωτος, και εε. και λεω οτι αν η μισθωτη δουλεια μου ηταν για ολο το χρονο, εκλεινα το μαγαζι χωρις σκεψη.
μονο τους εε που φοροδιαφευγουν, η και τους ιυ, και δυ;foscilis έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:14άνθρωπέ μου δε συμφωνώ με όλα αυτά, απλώς μου είναι αδιάφορα. Εγώ θα ψήφιζα όποιον κατέστρεφε τελείως όσους φοροδιαφεύγουν. Αλλά τελείως. Να μη σηκώσει κεφάλι το σόι τους για 100 χρόνια. Αν κλαφτούν "δεν ξέρετε πώς είναι η αγορά", 300 χρόνια. Να απαγορεύεται οι απόγονοι αυτουνού να κάνουν επιχείρηση επί ποινή θανάτου.Δημοκράτης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:12 Ναι οκ αφού συμφωνείς με όλα αυτά τα ωραία και δεν τρέχει τίποτα ψήφισε σύριζα
Δημοκρατία έχουμε
Σίγουρα όμως είδες διαφορά στον φόρο εισοδήματος μετά το 2019, εφόσον βέβαια υφίσταντο τα ανάλογα εισοδήματα.Arisvilla έγραψε: 18 Μάιος 2023, 15:42 Εγώ δεν ξέρω τι λέει ο Κατρουγκαλος. Απλά επί Κατρουγκαλου πλήρωνα 250 τον μήνα εισφορες και τώρα επί βασιλεά Κουλη 315. Είναι που θα τις μείωνε. Α ξέχασα τις μείωσε για τα υψηλά εισοδήματα, αποσυνδέοντας το εισόδημα από τις εισφορές. Και για να μπορέσει να ισοσκελισει αύξησε τις κατώτατος εισφορές κατά 20%. Και αυτό που ισχύει για μενα ισχύει για την πλειοψηφία των αυτοαπασχολουμενων.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Otto Weininger
Α, άρα λες για τα δύο. Το τρίτο είναι καινούργιο με άδεια δική μου και το τέταρτο (τέλη του 2023) θα είναι αγορασμένο. Άρα τα "κληρονομικά" δεν είναι μέσα σε αυτά που αναφέρω στο θέμα.Feindflug έγραψε: 18 Μάιος 2023, 19:57Γι' αυτό που σε σπούδασε στην Ιταλία, γιατί τα ελληνικά γράμματα δεν τα πολυέπιανες, δικέ μου.
Τώρα, αν νομίζεις ότι μου την είπες επειδή έχω λεφτά, σπούδασα έξω κλπ, οκ, θα το αντέξω
Στο θέμα μας όμως, όπως αντιλαμβάνεσαι δε γίνεται να ακούω παπαριες από μισθωτούς ή εργαζόμενους από το σπίτι και γενικά από ανθρώπους που μετά βίας ξεπερνάνε το αφορολόγητο και να μας λένε "κλείστε άμα δε μπορείτε να σας ξεκωλιαζουν στην φορολογία οι αριστεροί".
Μιλάμε για πενταψηφια ποσά που πληρώνουμε και πληρωναμε για το κάθε φαρμακείο.
Δε θα ακούμε και τις πιπες του κάθε πικραμένου
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 478 Απαντήσεις
- 12031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 0 Απαντήσεις