!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι ειναι αυτο το 20% εισφορα ΕΦΚΑ ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zelda

Re: Τι ειναι αυτο το 20% εισφορα ΕΦΚΑ ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ο Κατρούγκαλος, αν εκλεγει, πρέπει στη μια φορα που μαλλον θα συνεδριασει η επομενη Βουλη:
- Να ορκιστεί (αναγκαστικα) πρωτα
- Να παραιτηθεί
- Να παραδώσει την έδρα
- Και να ορκιστει αντικαταστατης του ο οποιος δε θα πατησει ποτε το ποδι του στη Βουλή αφου αυτη θα εχει διαλυθεί

«Θα το κάναμε, αλλα δεν προλαβαμε»
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:32
Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:01
Αν δεν βγαίνουμε επειδή μας ζητούν να προπληρώσουμε τον φόρο της επόμενης χρονιάς είναι το ίδιο με το να σου πουν δούλεψε 4 μήνες χωρίς μισθό να βάλεις πλάτη. Πως σου φαίνεται;
Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:03
Από τι τζίρο και πάνω φίλε αποφασίζετε ποιοι είναι μικροεπιχειρηματίες και ποιοι όχι καθώς και ποιοι ζούμε παρασιτικά;
Έτσι για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Απαντάω κ στους δύο.
Αν δε βγαίνετε, να κλείσετε το μαγαζί και να γίνετε μισθωτοί όπως είμαι εγώ που δεν έχω τέτοια άγχη :g030: .

Ας επιβιώσουν οι καλύτεροι. Όπως εμένα αύριο μπορεί να με απολύσουν κ να πάρει ένας καλύτερος τη θέση μου και ολοι το δεχονται αυτο σαν απλο fact of life, έτσι κ στη δικη σας περίπτωση: οι καλοί, οι ικανοί θα επιβιωσουν. Οι υπόλοιποι; Στο μεροκάματο. Ή στον ΟΑΕΔ.
Με μας το θεμα ειναι πολυ πιο απλο. Αν πανε να μας γδαρουν, εταιρια εξω να πηγαινουν τα εμβασματα των γραφείων και μετα ισα βαρκα ισα νερα ισα ισα για ενα φορο του 5χιλιαρου :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

πατησιωτης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:28
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 16:50 Εντωμεταξύ οι φόροι της ΝΔ είναι αναγκαίοι, βλέπε ΦΠΑ, βενζίνη, κλπ, και όποιος είναι ενάντια, λαικιζει και θα καταρρεύσουν τα έσοδο του κράτους. Οι φόροι των άλλων είναι κακοι και κατά της κοινωνίας, εκεί δεν μας κοφτουν τα έσοδα. Ότι φανεί του λωλοστεφανη.
Όπως και να έχει, ο κατρουγκαλος ήταν δεξιό βαρίδι, να πάει στο ΠΑΣΟΚ που του ταιριάζει.
Mόνο που αυτοί οι φόροι είναι μειωμένοι όλοι εν σχέσει με αυτούς που παρέλαβε.Κράτος χωρίς φόρους δεν υπάρχει.Στην πατρίδα του φιλελευθερισμού και του νεοφιλελευθερισμού λένε ότι two things are certain,death and taxes.
και παρεμπιπτόντως σε φορολογούν για το παγκόσμιο εισόδημά σου ενώ η φοροαποφυγή είναι ομοσπονδιακό κακούργημα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

panos291 έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:05
EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:32
Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:01
Αν δεν βγαίνουμε επειδή μας ζητούν να προπληρώσουμε τον φόρο της επόμενης χρονιάς είναι το ίδιο με το να σου πουν δούλεψε 4 μήνες χωρίς μισθό να βάλεις πλάτη. Πως σου φαίνεται;
Otto Weininger έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:03
Από τι τζίρο και πάνω φίλε αποφασίζετε ποιοι είναι μικροεπιχειρηματίες και ποιοι όχι καθώς και ποιοι ζούμε παρασιτικά;
Έτσι για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Απαντάω κ στους δύο.
Αν δε βγαίνετε, να κλείσετε το μαγαζί και να γίνετε μισθωτοί όπως είμαι εγώ που δεν έχω τέτοια άγχη :g030: .

Ας επιβιώσουν οι καλύτεροι. Όπως εμένα αύριο μπορεί να με απολύσουν κ να πάρει ένας καλύτερος τη θέση μου και ολοι το δεχονται αυτο σαν απλο fact of life, έτσι κ στη δικη σας περίπτωση: οι καλοί, οι ικανοί θα επιβιωσουν. Οι υπόλοιποι; Στο μεροκάματο. Ή στον ΟΑΕΔ.
Με μας το θεμα ειναι πολυ πιο απλο. Αν πανε να μας γδαρουν, εταιρια εξω να πηγαινουν τα εμβασματα των γραφείων και μετα ισα βαρκα ισα νερα ισα ισα για ενα φορο του 5χιλιαρου :romance-hearteyes:
αυτό άμα θέλουν το γαμούν με 3 κλικ κυριολεκτικά.
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Zelda έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:04 Ο Κατρούγκαλος, αν εκλεγει, πρέπει στη μια φορα που μαλλον θα συνεδριασει η επομενη Βουλη:
- Να ορκιστεί (αναγκαστικα) πρωτα
- Να παραιτηθεί
- Να παραδώσει την έδρα
- Και να ορκιστει αντικαταστατης του ο οποιος δε θα πατησει ποτε το ποδι του στη Βουλή αφου αυτη θα εχει διαλυθεί

«Θα το κάναμε, αλλα δεν προλαβαμε»
Από Δευτέρα όλοι οι υποψήφιοι θα παραιτηθούν λογο του 2ου γύρου... Θέατρο παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ....
Άβαταρ μέλους
foscilis

Δημοκράτης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:12 Ναι οκ αφού συμφωνείς με όλα αυτά τα ωραία και δεν τρέχει τίποτα ψήφισε σύριζα
Δημοκρατία έχουμε
άνθρωπέ μου δε συμφωνώ με όλα αυτά, απλώς μου είναι αδιάφορα. Εγώ θα ψήφιζα όποιον κατέστρεφε τελείως όσους φοροδιαφεύγουν. Αλλά τελείως. Να μη σηκώσει κεφάλι το σόι τους για 100 χρόνια. Αν κλαφτούν "δεν ξέρετε πώς είναι η αγορά", 300 χρόνια. Να απαγορεύεται οι απόγονοι αυτουνού να κάνουν επιχείρηση επί ποινή θανάτου.

Δηλαδή ο άλλος σου λέει ένα στάνταρ κόστος (ο φόρος) αν έχει τόση σημασία που θα το πληρώσεις με ένα χρόνο καθυστέρηση ή με ενάμιση (γιατί αυτό είναι η "προκαταβολή"). Ε άμα έχει τόση σημασία μάλλον δεν είσαι και τόσο καλός επιχειρηματίας νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 18 Μάιος 2023, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:17
Σέλευκας έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:16
Nostalgia έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:14 Στις δευτερες θα εχει επανελθει, τετοιο ασετ δεν χανεται....
αμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει οτι είπε ο Καρούμπαλος
:+1:
:+1:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2023, 17:55
Και αν στο λένε όλοι; Γιατί για εμάς η 100% προκαταβολή είναι για όλους. Τι θα κάνεις τότε;
Θα αλλάξω κλαδο. Μάλλον ο κλάδος μου δεν τραβάει, αν μπορούν όλα τα αφεντικά να αφήσουν απλήρωτους το 100% των εργαζομένων για 4 μήνες.

Καταλαβαίνεις πως έχετε την επιλογή απλά να γίνετε μισθωτοί έτσι; Εννοώ οποιαδήποτε στιγμή.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Σε όλη αυτή τη συζήτηση παρεμπιπτόντως πέρασε ντούκου ότι ο Άδωνις ενώ κάνει τζίρο 7 εκατομμύρια η ελληνική αγωγή, δήλωνε 6.000 μηνιαίο εισόδημα και "πήγε και να καταστραφεί" με τα 1200 εισφορά. Να δείτε που θα δηλώνει κι αυτός φιλοξενούμενος στη μάνα του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:16
Και αν στο λένε όλοι; Γιατί για εμάς η 100% προκαταβολή είναι για όλους. Τι θα κάνεις τότε;
Θα αλλάξω κλαδο. Μάλλον ο κλάδος μου δεν τραβάει, αν μπορούν όλα τα αφεντικά να αφήσουν απλήρωτους το 100% των εργαζομένων για 4 μήνες.

Καταλαβαίνεις πως έχετε την επιλογή απλά να γίνετε μισθωτοί έτσι; Εννοώ οποιαδήποτε στιγμή.
Δεν θα ξεφύγεις από μένα, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ακριβώς όπως ζητούσαν 100% προκαταβολή από ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις.

Όπου και να πας σου λένε '4 μήνες απλήρωτος'. Οπότε;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:18
Δεν θα ξεφύγεις από μένα, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ακριβώς όπως ζητούσαν 100% προκαταβολή από ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις.

Έχω σαν αρχή να μη δουλεύω ποτέ τζάμπα. Οπότε ή ταμείο ανεργίας, ή εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
foscilis

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:16

και να παρακρατείται απευθείας φόρος σε κάθε πληρωμή, Ω ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στην υποσαχάρια αφρική.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:20
Green Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2023, 18:18

Έχω σαν αρχή να μη δουλεύω ποτέ τζάμπα. Οπότε ή ταμείο ανεργίας, ή εξωτερικό.
:D Μόλις αναγνώρισες ότι θα ήταν μια μη υγιής κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Lugozzi έγραψε: 18 Μάιος 2023, 16:45Στα τσακιδια κοπρόσκυλο
Ειναι προφανες πλεον οτι το φορολογικο γδαρσιμο ειναι ιδεολογια του συριζα.
Συνεπως το προβλημα δεν ειναι μονο ο Κατρουγκαλος που φερνει νομους που προφανως εγκριθηκαν απο τον ζηκο.
Το προβλημα ειναι ολος ο συριζα και η αριστεριλα.
Και οπως σας λεω συνεχως,μονο εναν τροπο εχουμε για να μην ξαναπεσουμε στα νυχια τους :

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ψηφος οπουδηποτε αλλου φερνει συριζα.Ακομα και απο το παραθυρο της κυβερνησης των ηττημενων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”