45αρι είναι το μάτι σου το δεξί και δεν βλέπει καλα.Μαδουραίος έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:38Δηλαδή θέλεις να γίνεις πάλι 45αρα;Naida έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:27 Το 1 και το 4. Που τα παραγγελνω; αλλά μισό λίγο, να μοιαζω 15 χρόνια νεότερη ή να είμαι κιόλας; αν είναι απλά να μοιάζω δεν το θέλω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλεξε χάπια
Re: Διάλεξε χάπια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Μαδουραίος
Νόμιζα ότι είχες δηλώσει ότι είσαι στα 60κατι.Naida έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:3945αρι είναι το μάτι σου το δεξί και δεν βλέπει καλα.Μαδουραίος έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:38Δηλαδή θέλεις να γίνεις πάλι 45αρα;Naida έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:27 Το 1 και το 4. Που τα παραγγελνω; αλλά μισό λίγο, να μοιαζω 15 χρόνια νεότερη ή να είμαι κιόλας; αν είναι απλά να μοιάζω δεν το θέλω.
60κατι είναι το αριστερό σου μάτι.Μαδουραίος έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:43Νόμιζα ότι είχες δηλώσει ότι είσαι στα 60κατι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λαθος τοπικ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Το 1 δεν το χρειάζομαι, μάλλον μου το έριξαν στο ποτό κάποια στιγμή, άρα το 2 και το 7. Και τρεις μέρες αρκούν για να ξέρεις πράγματα για τους γύρω σου.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Διαφωνώ ως προς την πολιτική δήλωση που εκφράζει η καθεμιά από τις δύο επιλογές (λευκό ή αποχή), άσχετα αν το ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 03:07Πρώτον, περνάω γαμάτα στο μαγαζί. Αλλά αυτό είναι άσχετο. Στο παρατιθέμενο λέω ότι η ώρα που δουλεύω είναι πολύ πιο σημαντική από το να εκφράσω στην παρούσα φάση την δυσαρέσκειά μου απέναντι σε όλο το αχρησταριό με μια λευκή ψήφο, οπότε απέχω, που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν είναι ότι θα παραμείνω στην δουλειά μου γιατί το έχω βιοποριστική ανάγκη. For the lolz.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:31Αλλά με τι είναι σχετικό δηλαδή; Είχες αναφερθεί σε εργάσιμη ώρα και χρήμα. Τελικά είναι θέμα του πόσο γαμάτα περνάς στο μαγαζί;hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 13:26
Ο γύφτος μένει από κάτω μου. Δεν θέλω να μετακομίσω, μπορώ όμως. Αυτό με τις εκλογές είναι άσχετο. Δεν είναι ότι δεν αντέχω ή δεν μπορώ να αφήσω το μαγαζί μου. Ούτε 40 ώρες δεν δουλεύω κι αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω και λιγότερες.
Οι πολίτες χάνουν χρόνο και χρήμα απ' αυτό. Εγώ π.χ. δεν θα πάω να ψηφίσω, δεν έχω καν μεταφέρει τα δικαιώματά μου στην Θεσσαλονίκη, αν και ακόμη και να τα είχα μεταφέρει δεν θα είχα καμμιά διάθεση να χάσω μια εργάσιμη ώρα για να πάω να ψηφίσω.
Το λευκό δείχνει μια δυναμική διαμαρτυρία, ενώ η αποχή απαξίωση για το σύστημα.
Τέσπα, άποψή μου πάντα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Μ' αρέσει που επικαλέστηκες την βιοχημεία και λες κάτι που είναι βιολογικά αδύνατον και καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής. Να μην επιμένω κιόλας.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:06Μην επιμένεις.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 03:17
Να τρώτε τα ίδια και να έχετε διαφορετικό αποτέλεσμα δεν γίνεται, εκτός αν έχει κάποια ασθένεια ή παράσιτο.
.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ναι μην επιμένεις γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 13:16Μ' αρέσει που επικαλέστηκες την βιοχημεία και λες κάτι που είναι βιολογικά αδύνατον και καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής. Να μην επιμένω κιόλας.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 09:06Μην επιμένεις.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 03:17
Να τρώτε τα ίδια και να έχετε διαφορετικό αποτέλεσμα δεν γίνεται, εκτός αν έχει κάποια ασθένεια ή παράσιτο.
.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Juno έγραψε: 14 Μάιος 2023, 11:17 Το 1 δεν το χρειάζομαι, μάλλον μου το έριξαν στο ποτό κάποια στιγμή
- hellegennes
Το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι ψεκιά, έτσι; Κοίτα, καταλαβαίνω ότι το σκέφτηκες πονηρά για να πεις μετά ότι δεν θα το ήθελε κανείς αυτό γιατί θα πάθαινε καρδιακά, κτλ, αλλά δεν το σκέφτηκες αρκετά. Άσ' το να πάει, γιατί το κουράζεις;Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 13:23Ναι μην επιμένεις γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 13:16Μ' αρέσει που επικαλέστηκες την βιοχημεία και λες κάτι που είναι βιολογικά αδύνατον και καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής. Να μην επιμένω κιόλας.![]()
Τι δεν ισχύει; Ότι οι τροφές περιέχουν μεταβολίσιμα και μη μεταβολίσιμα μόρια; Ότι οι μεταβολίσιμες ενώσεις γενικά είναι λιπαρά, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες (και αλκοόλες); Ότι ανεξάρτητα από το τι είδους ενώσεις είναι έχουν πάντα τις ίδιες μονάδες ενέργειας ανά κατηγορία; Ότι ο μεταβολισμός τους θα προσφέρει σε οποιονδήποτε οργανισμό τις ίδιες μονάδες ενέργειας (που μετράμε σε θερμίδες);
Να καταλάβω να το πει ο Μπάμπης ο Χ ότι "τρώμε το ίδιο αλλά εγώ βάζω κιλά κι αυτός όχι", αλλά να το λέει κάποιος που έχει σπουδάσει είναι λίγο φαιδρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ξαναλέω: έγραψες ότι είναι αδύνατο να τρώω τα ίδια με κάποιον, εγώ να βάζω κιλά και αυτος όχι, εκτός και αν είναι άρρωστος.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 22:40Το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι ψεκιά, έτσι; Κοίτα, καταλαβαίνω ότι το σκέφτηκες πονηρά για να πεις μετά ότι δεν θα το ήθελε κανείς αυτό γιατί θα πάθαινε καρδιακά, κτλ, αλλά δεν το σκέφτηκες αρκετά. Άσ' το να πάει, γιατί το κουράζεις;Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 13:23Ναι μην επιμένεις γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 13:16
Μ' αρέσει που επικαλέστηκες την βιοχημεία και λες κάτι που είναι βιολογικά αδύνατον και καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής. Να μην επιμένω κιόλας.![]()
Τι δεν ισχύει; Ότι οι τροφές περιέχουν μεταβολίσιμα και μη μεταβολίσιμα μόρια; Ότι οι μεταβολίσιμες ενώσεις γενικά είναι λιπαρά, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες (και αλκοόλες); Ότι ανεξάρτητα από το τι είδους ενώσεις είναι έχουν πάντα τις ίδιες μονάδες ενέργειας ανά κατηγορία; Ότι ο μεταβολισμός τους θα προσφέρει σε οποιονδήποτε οργανισμό τις ίδιες μονάδες ενέργειας (που μετράμε σε θερμίδες);
Να καταλάβω να το πει ο Μπάμπης ο Χ ότι "τρώμε το ίδιο αλλά εγώ βάζω κιλά κι αυτός όχι", αλλά να το λέει κάποιος που έχει σπουδάσει είναι λίγο φαιδρό.
Σου λέω ότι δεν ισχύει. Όλα τα υπόλοιπα που γκουγκλάρεις για να μου γράψεις, δεν επαληθεύουν αυτό που είπες. Γι'αυτό σου λέω, άστο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
1. δηλαδή 14 οπότε όχι
2. Για τρεις μέρες δεν αξίζει, διαφορετικά θα το επέλεγα
3. Έχει γίνει
4. Δεν παίρνω κιλά
5. Δεν με ενδιαφέρει
6. Η δεύτερη επιλογή
7. Η πρώτη επιλογή
8. Με το έβδομο χάπι θα είμαι συνέχεια χαρούμενος, οπότε αχρείαστο
9. λολ
2. Για τρεις μέρες δεν αξίζει, διαφορετικά θα το επέλεγα
3. Έχει γίνει
4. Δεν παίρνω κιλά
5. Δεν με ενδιαφέρει
6. Η δεύτερη επιλογή
7. Η πρώτη επιλογή
8. Με το έβδομο χάπι θα είμαι συνέχεια χαρούμενος, οπότε αχρείαστο
9. λολ
- hellegennes
Ε, μαλακίες μού λες. Έχεις όμως κάθε ευκαιρία να ξεδιπλώσεις την νέα σου θεωρία που καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής και να μας πεις πώς γίνεται αυτό.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 22:55 Ξαναλέω: έγραψες ότι είναι αδύνατο να τρώω τα ίδια με κάποιον, εγώ να βάζω κιλά και αυτος όχι, εκτός και αν είναι άρρωστος.
Σου λέω ότι δεν ισχύει.
Δεν μιλάς με τον ΓΓ. Δεν έχει συμβεί ποτέ των ποτών να σχολιάσω κάτι που δεν γνωρίζω. Οι μόνες φορές που θα αναζητήσω κάτι για μια συζήτηση είναι για να αναφερθώ σε συγκεκριμένους αριθμούς, ούτε μισή φορά από όταν γράφτηκα στο φόρουμ δεν το έχω κάνει αυτό που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2023, 22:55Ξαναλέω: έγραψες ότι είναι αδύνατο να τρώω τα ίδια με κάποιον, εγώ να βάζω κιλά και αυτος όχι, εκτός και αν είναι άρρωστος.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2023, 22:40Το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι ψεκιά, έτσι; Κοίτα, καταλαβαίνω ότι το σκέφτηκες πονηρά για να πεις μετά ότι δεν θα το ήθελε κανείς αυτό γιατί θα πάθαινε καρδιακά, κτλ, αλλά δεν το σκέφτηκες αρκετά. Άσ' το να πάει, γιατί το κουράζεις;
Σου λέω ότι δεν ισχύει. Όλα τα υπόλοιπα που γκουγκλάρεις για να μου γράψεις, δεν επαληθεύουν αυτό που είπες. Γι'αυτό σου λέω, άστο.
Παρατηρητής...
1. Τοσο ακριβως μοιαζω , αν βαλουμε και αλλα 15 δε θα μου δινουν τσιγαρα στο περιπτερο .
2. Αυτες τις κατινιες δε τις μπορώ .
3. Ποτε δεν ειχα τετοια θεματα .
4. αυτο το εχω ηδη .
5. 1.78 καλα ειναι , ενα ταληρακι βεβαια παληκαριζει . κραταω ενα αυτο .
6. Καλα ειμαι . σαμσων δεν ειμαι αλλα λιγο πανω απ τον average σιγουρα .
7. Ναι στα λεφτακια .
8. Εκει παει προς δαφνι η φαση . ( Χωρια τις αμηχανες στιγμες που θα πρεπει να σαι σε κηδεια . )
9. Τι φολοερς και κουραφεξαλα ρε .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ