!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλεξε χάπια
- Otto Weininger
- Μαδουραίος
Re: Διάλεξε χάπια
Με το 7 θα έχεις το 6.8.9 και το 4
- EKPLIKTIKOS
6-7 μάλλον
Βάλε ψηφοφορία
Βάλε ψηφοφορία
Από τη στιγμή που λείπουν οι κάτωθι επιλογές
Υγεία για εσένα και τους οικείους σου
Μόνιμη οικογενειακή ευτυχία
Τότε με το 7 τα έχεις όλα. Το οποίο και θα επέλεγα. Ως δεύτερη επιλογή το 8 αν και αυτό έχει σχέση με το 7
Υγεία για εσένα και τους οικείους σου
Μόνιμη οικογενειακή ευτυχία
Τότε με το 7 τα έχεις όλα. Το οποίο και θα επέλεγα. Ως δεύτερη επιλογή το 8 αν και αυτό έχει σχέση με το 7
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχεις κανένα απ' αυτά στο φαρμακείο ή είναι σε έλλειψη;
Απαιτείται συνταγή γιατρού;
Απαιτείται συνταγή γιατρού;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
1-5
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άκυρο δεν διάβασα καλά. 1-8
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
1: δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου. Αν γινόμουν 15 χρόνια νεότερος (κι όχι απλά να φαίνομαι), θα το συζητούσαμε
2: γενικά άχρηστο, κυρίως όταν έχεις να κάνεις με συγκεκριμένα άτομα για συγκεκριμένα θέματα (όπως πχ εντός πχόρουμ Μαδουραίος, Sol, talaipwros, sys3x, Otto Weininger για πολιτικά θέματα). Αν βέβαια μπορούσε να μου εξασφαλίσει ότι θα μπορώ να διαβάζω (και να κατανοώ) το μυαλό και των γυναικών, τότε θα ήταν ενδιαφέρον. Τότε βέβαια θα μιλούσαμε για θαύματα και όχι απλά για sci fi, κι επειδή θα είναι μόνο για 3 μέρες μάλλον απορρίπτεται κι αυτό.
3: Δεν με απασχολεί καθόλου, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασής μου. Αν κάποια στιγμή φτάσω να χωρίσω, το συζητάμε ξανά...
4: Αυτό ναι. Κι αν συνοδεύεται και από άλλα πράματα πέρα από το βάρος (πχ να μην ανεβαίνουν δείκτες όπως χοληστερίνες κλπ), τότε μέσα 100%, εννοείται!
5: Δεν με απασχολεί επίσης.
6: Είμαι ήδη σε διάφορους τομείς.
7: Define "πολλά". Αλλά φυσικά μ' ενδιαφέρει.
8: Αυτό δεν είναι κάτι παράξενο, υπάρχουν ήδη τέτοια χάπια.
9: Κυριολεκτικά... χέστηκα. Δεν έχω καν σχέση με κανένα ΜΚΔ (πέρα από links που μου στέλνουν ή προωθώ χωρίς να έχω καν λογαριασμό). Μόνο στο φατσομπούκι είχα κάνει κάποτε λογαριασμό, αλλά κι εκεί έχω να συνδεθώ χρόνια.
Οπότε, λογικά... 4 & 7
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δυο φορές το τέταρτο !
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
7 + 9 φυσικά,
Με τόσο λεφτά και followers θα μπορέσω όχι μόνο να βρω γκόμενα, αλλά και να αγοράσω κάθε επιχείρηση και ακίνητο στον πλανήτη, να δωρωδοκήσω κάθε πολιτικό, και τελικώς να εγκαθιδρύσω τον παγκόσμιο fully automated luxury κομμουνισμό.
Με τόσο λεφτά και followers θα μπορέσω όχι μόνο να βρω γκόμενα, αλλά και να αγοράσω κάθε επιχείρηση και ακίνητο στον πλανήτη, να δωρωδοκήσω κάθε πολιτικό, και τελικώς να εγκαθιδρύσω τον παγκόσμιο fully automated luxury κομμουνισμό.
- hellegennes
Τα περισσότερα είναι ηλίθια χάπια. Ένα σιγουράκι είναι το 4. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Το 1 ίσως να ήταν το άλλο, όταν αρχίσω να φαίνομαι γερασμένος. Προς το παρόν δεν το χρειάζομαι.
Το 2 δεν ξέρω αν θα το ήθελα, εκτός αν ήταν για πάντα και με διακόπτη.
Το 3 είναι αχρείαστο και θα διέγραφε ένα σωρό μνήμες.
Το 5 προσωπικά δεν θα με χαλούσε, αλλά δεν θα ήθελα να αλλάξω όλην την γκαρνταρόμπα μου.
Το 6 άμα θέλεις το καταφέρνεις, αλλά δεν είναι και ουσιώδες.
Το 7 άμα θέλεις το καταφέρνεις, αλλά δεν είναι και ουσιώδες.
Το 8 σε συνδυασμό με το "διάλεξε χάπι" ακούγεται σαν πρέζα. Να μου λείπει. Θέλω να είμαι χαρούμενος σαν φυσιολογικός άνθρωπος και λυπημένος όπου αρμόζει.
Το 9 άμα θέλεις το καταφέρνεις, αλλά δεν είναι και ουσιώδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ