Αν δεν το έλεγες...σε είχα για βετζετεριαν/βιγκαν.tanipteros έγραψε: 10 Μάιος 2023, 19:35 Γύρησα από γυράδικο...παρήγγειλα μισή μερίδα γύρο χοιρινό αλλά μπούκωσα και δεν την έφαγα...την πήρα σπίτι μαζί με ρώσικη σαλάτα και 2 πίτες...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που βγήκες έξω σήμερα;
-
user0972003
Re: Που βγήκες έξω σήμερα;
- tanipteros
μεγάλωσα σε οικογένεια με μπαμπά κρεοπώλη και δεν μπορώ χωρίς κρέας... όχι καθημερινά αλλά ένα κοτοπουλάκι, χοιρινό και μοσχαράκι είναι μέσα στην εβδομάδα σίγουρα.user έγραψε: 10 Μάιος 2023, 20:36Αν δεν το έλεγες...σε είχα για βετζετεριαν/βιγκαν.tanipteros έγραψε: 10 Μάιος 2023, 19:35 Γύρησα από γυράδικο...παρήγγειλα μισή μερίδα γύρο χοιρινό αλλά μπούκωσα και δεν την έφαγα...την πήρα σπίτι μαζί με ρώσικη σαλάτα και 2 πίτες...
εχθές έφαγα τουρλού και σήμερα φακή αύριο σουπιές σπάνακι ... ε μετά από 3 μέρες χωρίς κρέας το επόμενο γεύμα θα είναι κανα κοτοπουλάκι πιστεύω.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
user0972003
Μια χαρά δηλαδήtanipteros έγραψε: 10 Μάιος 2023, 20:40μεγάλωσα σε οικογένεια με μπαμπά κρεοπώλη και δεν μπορώ χωρίς κρέας... όχι καθημερινά αλλά ένα κοτοπουλάκι, χοιρινό και μοσχαράκι είναι μέσα στην εβδομάδα σίγουρα.user έγραψε: 10 Μάιος 2023, 20:36Αν δεν το έλεγες...σε είχα για βετζετεριαν/βιγκαν.tanipteros έγραψε: 10 Μάιος 2023, 19:35 Γύρησα από γυράδικο...παρήγγειλα μισή μερίδα γύρο χοιρινό αλλά μπούκωσα και δεν την έφαγα...την πήρα σπίτι μαζί με ρώσικη σαλάτα και 2 πίτες...
εχθές έφαγα τουρλού και σήμερα φακή αύριο σουπιές σπάνακι ... ε μετά από 3 μέρες χωρίς κρέας το επόμενο γεύμα θα είναι κανα κοτοπουλάκι πιστεύω.
Να υποθέσω ότι δεν έχεις ενυδρείο στο σπίτι σου, τύπε;tanipteros έγραψε: 10 Μάιος 2023, 19:35 Γύρησα από γυράδικο...παρήγγειλα μισή μερίδα γύρο χοιρινό αλλά μπούκωσα και δεν την έφαγα...την πήρα σπίτι μαζί με ρώσικη σαλάτα και 2 πίτες...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- tanipteros
όχι δεν έχω...Feindflug έγραψε: 10 Μάιος 2023, 21:44Να υποθέσω ότι δεν έχεις ενυδρείο στο σπίτι σου, τύπε;tanipteros έγραψε: 10 Μάιος 2023, 19:35 Γύρησα από γυράδικο...παρήγγειλα μισή μερίδα γύρο χοιρινό αλλά μπούκωσα και δεν την έφαγα...την πήρα σπίτι μαζί με ρώσικη σαλάτα και 2 πίτες...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Βγήκα βόλτα στην πόλη και τώρα κάθισα να πιω μια σοκολάτα ρόφημα.
Έχω γυρίσει όλα τα καφέ της πόλης προς αναζήτηση της καλύτερης σοκολάτας.
Τελικά κατέληξα σε ένα οικολογικό καφέ που προμοταρει δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και επίσης πουλάει και κάποια οικολογικά προϊόντα.
Πολύ καλή η σοκολάτα (αν και μάλλον είμαι ο μόνος που ζητάω αγελαδινό γάλα αντί για τις άλλες 4-5 επιλογές...
).
Η καλύτερη σοκολάτα που είχα δοκιμάσει ήταν μακράν σε ένα άλλο καφέ που την έφτιαχνε λίγο αλμυρή! Δυστυχώς λόγω κοβιντ έκλεισε...
Τελικά κατέληξα σε ένα οικολογικό καφέ που προμοταρει δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και επίσης πουλάει και κάποια οικολογικά προϊόντα.
Πολύ καλή η σοκολάτα (αν και μάλλον είμαι ο μόνος που ζητάω αγελαδινό γάλα αντί για τις άλλες 4-5 επιλογές...
Η καλύτερη σοκολάτα που είχα δοκιμάσει ήταν μακράν σε ένα άλλο καφέ που την έφτιαχνε λίγο αλμυρή! Δυστυχώς λόγω κοβιντ έκλεισε...
Yippie Kay Yay
-
user0972003
Δε μπορώ σοκολάτα σε ρόφημα με καίει και με τσούζει στο λαιμό.Airman68 έγραψε: 13 Μάιος 2023, 16:03 Βγήκα βόλτα στην πόλη και τώρα κάθισα να πιω μια σοκολάτα ρόφημα.
Πολύ καλή η σοκολάτα (αν και μάλλον είμαι ο μόνος που ζητάω αγελαδινό γάλα αντί για τις άλλες 4-5 επιλογές...).
Η καλύτερη σοκολάτα που είχα δοκιμάσει ήταν μακράν σε ένα άλλο καφέ που την έφτιαχνε λίγο αλμυρή! Δυστυχώς λόγω κοβιντ έκλεισε...![]()
Πάντα ζεστή πίνεις;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το ξενύχτησα εχθές , με κάτι φιλαράκια για μπύρες , 23:00 γύρισα σπίτι, χαράματα

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Airman68 έγραψε: 13 Μάιος 2023, 16:03 Βγήκα βόλτα στην πόλη και τώρα κάθισα να πιω μια σοκολάτα ρόφημα.
Πολύ καλή η σοκολάτα (αν και μάλλον είμαι ο μόνος που ζητάω αγελαδινό γάλα αντί για τις άλλες 4-5 επιλογές...).
Η καλύτερη σοκολάτα που είχα δοκιμάσει ήταν μακράν σε ένα άλλο καφέ που την έφτιαχνε λίγο αλμυρή! Δυστυχώς λόγω κοβιντ έκλεισε...![]()
Η σωστή σοκολάτα ρόφημα πρέπει να έχει μέσα λιωμένη πλάκα σοκολάτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των καφέ απλά ρίχνει σκόνη από σοκολάτα ρόφημα σε γάλα. Αυτού του τύπου οι σοκολάτες ρόφημα είναι για τα πανηγύρια. Το μόνο καφέ που ξέρω να φτιάχνει κανονική σοκολάτα ρόφημα είναι το Petit Fleur (σε Χαλάνδρι και McArthur Glen). Μάλιστα εκεί χρησιμοποιούν και καλής ποιότητας σοκολάτα Valrhona. Φυσικά είναι πολύ εύκολο να φτιάξει κανείς κανονική σοκολάτα και στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας και όποια μάρκα σοκολάτας θέλει. Η συνταγή είναι πολύ απλή και βγαίνει κανονικό ρόφημα σοκολάτας, όσο πηχτό το θέλεις.
Κατά τα άλλα, σήμερα 1.5 ώρα τρέξιμο και μετά σε παιδικό πάρτυ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ωραίοςmicmic έγραψε: 13 Μάιος 2023, 17:21Airman68 έγραψε: 13 Μάιος 2023, 16:03 Βγήκα βόλτα στην πόλη και τώρα κάθισα να πιω μια σοκολάτα ρόφημα.
Η σωστή σοκολάτα ρόφημα πρέπει να έχει μέσα λιωμένη πλάκα σοκολάτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των καφέ απλά ρίχνει σκόνη από σοκολάτα ρόφημα σε γάλα. Αυτού του τύπου οι σοκολάτες ρόφημα είναι για τα πανηγύρια. Το μόνο καφέ που ξέρω να φτιάχνει κανονική σοκολάτα ρόφημα είναι το Petit Fleur (σε Χαλάνδρι και McArthur Glen). Μάλιστα εκεί χρησιμοποιούν και καλής ποιότητας σοκολάτα Valrhona. Φυσικά είναι πολύ εύκολο να φτιάξει κανείς κανονική σοκολάτα και στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας και όποια μάρκα σοκολάτας θέλει. Η συνταγή είναι πολύ απλή και βγαίνει κανονικό ρόφημα σοκολάτας, όσο πηχτό το θέλεις.
Κατά τα άλλα, σήμερα 1.5 ώρα τρέξιμο και μετά σε παιδικό πάρτυ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άστο, τίποτα.enterprise-psi έγραψε: 13 Μάιος 2023, 16:23 Το ξενύχτησα εχθές , με κάτι φιλαράκια για μπύρες , 23:00 γύρισα σπίτι, χαράματα![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πρωϊνή βόλτα το σκυλί, δυο ψώνια στο πόδι και σπίτι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
user0972003
Βγήκα στην αυλή κι έπλυνα δύο χαλιά. Αυτή ήταν η έξοδος 
- Υδράργυρος
Μια βολτιτσα για ποτο στα περιξ του μοναστηρακιου. Σταθερη αξια
- Υδράργυρος
Περιμενε να ζεστανει ο κσιρος να στεγνωσουν καλα. Μη σε πιανει πρεμουρα