Chilloutbuddy έγραψε: 09 Μάιος 2023, 09:47
Ρωτάω γιατί πάντα με ενοχλούσε στις γάμπες το τρέξιμο σε τσιμέντο και έψαχνα πάντα χώμα (και ιδανικά δέντρα για σκιά)
Εμένα ευτυχώς δεν με ενοχλεί, και χωρίς να δίνω ιδιαίτερη σημασία σε παπούτσια. Βέβαια έχω ένα στυλ εκγύμνασης που γενικά αφήνει μεγάλα διαστήματα ανάρρωσης. Δηλαδή μπορεί να τρέχω 50 χλμ τη βδομάδα για 3 μήνες, μετά να κάνω μόνο βάρη χωρίς καθόλου τρέξιμο για άλλους 3 μήνες και να πηγαίνει κάπως έτσι. Αυτό πιστεύω είναι πολύ σημαντικό στο ότι έχω αποφύγει ενοχλήσεις και τραυματισμούς (μέχρι τώρα τουλάχιστον).
Επίσης όχι μόνο δεν με ενοχλεί η ζέστη, αλλά την επιζητώ κιόλας. Παραδοσιακά πάω πάντα για μια ωρίτσα τρέξιμο ντάλα μεσημέρι κάτω απ'τον ήλιο την πρώτη μέρα του καλοκαιριού που θα δείξει 40 βαθμούς
Καμμιά φορά πάω και σε ένα μεγάλο πάρκο με περίμετρο 4χλμ και άπειρα εσωτερικά δρομάκια. Εκεί τρέχεις σε χώμα, ανηφόρες-κατηφόρες κάτω από δέντρα κτλ. Αλλά επειδή τώρα συγκρίνω επιδόσεις από session σε session και ο ανώμαλος δρόμος δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω τόσο γρήγορα όσο στο πεζοδρόμιο, προτιμώ την πλατεία.
micmic έγραψε: 09 Μάιος 2023, 09:03
10 χιλιομετράκια τρέξιμο το πρωί κοντά στο σπίτι. Το πρόγραμμα ανεβάζει στροφές τώρα που φτάσαμε στον τελευταίο μήνα και θα τρέχω 10-15 χλμ 5 φορές τη βδομάδα. Μετά, Ιούνιο-Ιούλιο πλακωνόμαστε πάλι στα βάρη.
Ωραίος!
Προσωπικά Δευτέρα και Τετάρτη από 8 χιλιόμετρα ανηφοροκατήφορο (ποτέ ευθεία...) και Σάββατο βοδιμπιλντεριές
Α, και κάθε μέρα αλτηράκι ώμους-δικεφάλους
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Chilloutbuddy έγραψε: 09 Μάιος 2023, 10:39
Τον θυμάμαι αλλά δε θυμάμαι τι σχέση έχει με το χώρο ο ΜΒ ρε συ, μας είχε πεί;
Όσα ξέρει ο ΜΒ απο μηχανοκίνητο, δε ξέρουμε όλοι εμείς αθροιστικά ούτε το 10%
Βάσει της λογικής σου, τύπε, ο τύπος πρέπει να είναι τούμπανο αθληταράς.
Δεν παίρνω καν θέση για την περί μηχανοκίνητου κουβέντα, με είναι παντελώς άγνωστο το αντικείμενο αλλά ο MB είναι όντως αθλητικός (και άσχετο, από τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όσα ξέρει ο ΜΒ απο μηχανοκίνητο, δε ξέρουμε όλοι εμείς αθροιστικά ούτε το 10%
Δεν παίρνω καν θέση για την περί μηχανοκίνητου κουβέντα, με είναι παντελώς άγνωστο το αντικείμενο αλλά ο MB είναι όντως αθλητικός (και άσχετο, από τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει)
Από τις αγωνιστικές γραμμές που παίρνει στις στροφές, θα έγινε έτσι, τύπε.
Feindflug έγραψε: 09 Μάιος 2023, 11:56
Από τις αγωνιστικές γραμμές που παίρνει στις στροφές, θα έγινε έτσι, τύπε.
Μπορεί να είναι παλαιοκοπιτης σωστός αρρενωπος που οδηγάει μη υδραυλικοτιμονο και με τζάμια με μανιβέλα.
Ξέρεις τι πήχεις φτιάχνεις με το στριψε-στριψε και ανεβασε-κατεβασε το παραθυρο, τυπε?
user έγραψε: 08 Μάιος 2023, 16:22
Σας φορτώνουν πόντους για αφαίρεση διπλώματος αν βγεις για οδήγηση??? Ή αν κάνεις βλακείες στο δρόμο;; Έχετε κόβιντ απαγόρευση? Τι συμβαίνει???
Σόρυ που ρωτάω πολλά, ε...
Όχι ρε, απλά όταν οδηγάω συνήθως τρώω πρόστιμα και πόντους γιατί τρέχω
Ααααα
Ε, μα μην τρέχεις βρε και συ ζωντοβολο. Να προσέχεις
Που να βγω να πάω με τέτοια βροχή...δεν σταμάτησε καθόλου...θα βρέχει για ένα δεκαήμερο λέει αλλά η θερμοκρασία θα είναι καλή.
Κανονικά αυτό έπρεπε να το γράψω στο νήμα του καιρού αλλά ρωτάς πού βγήκα έξω σήμερα. Γενικά δεν βγαίνω και πολύ συχνά. Το αποφεύγω γιατί όλο μπλέκω.