Επιστροφή στο σπίτι μετά από πολλές ώρες περιπλανήσεων σε δαιδαλώδεις ατραπούς των αθηναϊκών σοκακιων, φορώντας ένα καζουαλ σπιτικό μακρυμάνικο δίχρωμο βαζελοειδες μπλουζάκι και μια φορμιτσα που στη φωτό φαίνεται λευκή αλλά δεν είναι, ανοιχτόχρωμη γκρι είναι.
Σας τα παρουσιάζω προτού τα βγάλω όλα και την πέσω για ύπνο.
Spoiler
Δεν ξέρω τι φίλτρο έβαλες και μοιάζει η φόρμα σαν ραδιενεργό λαμπατέρ, αλλά και γκρι να είναι δεν θεωρώ ότι πάει καθόλου μ' αυτήν την μπλούζα, η οποία είναι μια χαρά κάζουαλ -ελαφρώς εκτός μόδας. Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ 1 και 2, γιατί στυλιστικά είσαι φάουλ αλλά ξέρεις να διαλέγεις ρούχα που κάθονται καλά πάνω σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2023, 01:59
Δεν ξέρω τι φίλτρο έβαλες και μοιάζει η φόρμα σαν ραδιενεργό λαμπατέρ, αλλά και γκρι να είναι δεν θεωρώ ότι πάει καθόλου μ' αυτήν την μπλούζα, η οποία είναι μια χαρά κάζουαλ -ελαφρώς εκτός μόδας. Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ 1 και 2, γιατί στυλιστικά είσαι φάουλ αλλά ξέρεις να διαλέγεις ρούχα που κάθονται καλά πάνω σου.
Μόνο το θόλωμα του μπακγκραουντ έχω βάλει για "φίλτρο", δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Περισσότερο ρόλο παίζει μάλλον το ότι είμαι κάτω από λάμπα ψυχρού φωτισμού.
Όσο για το εκτός μόδας, δεν πειραζει, ας φορέσω κι εγώ μια φορά κάτι εκτός μόδας γιατί με τα εντός όλοι με κράζουν.
Εγώ δεν σε έκραξα για τα εντός μόδας, αλλά θα ήθελα να τα δω φορεμένα για να έχω άποψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ο Ναύτης είναι παίδαρος, αλλά είναι ταμένος στην Κλέλια. Δεν θέλω να χωρίσω ζευγάρια.
(...)
Δεν ξέρω ποια είναι η Κλέλια, αλλά για να την εγκρίνεις εσύ πρέπει να είναι κελεπούρι.
Εμ, όταν αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, λογικό να ξεχνάς.
Λίγο πριν το Πάσχα ρωτούσες αν ξέρουμε που βουτάει γυμνή, τώρα δεν θυμάσαι ούτε το όνομά της.