Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 15:11
(...)
Τσέκαρε καμιά εναλλακτική σαν τον αυνταξιούχο μπάρμπα πιο πάνω εκείνο το ναύτη με τα πασοκομοκασινοσκαρπινια πρωτύτερα. Κελεπούρι.
Δεν είμαι συνταξιούχος (ακόμα) ρε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 12 Μάιος 2023, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλλον έχουμε διαφορετικούς κώδικες συνεννόησης, τι να πω...
Απλώς δεν τον έχεις συνηθίσει.
Είναι ο τελευταίος πχορουμίστας που θα ήταν ποτέ προσβλητικός σε γυναίκα.
Μακάρι να έχεις δίκιο. Γιατί δεν είχα ούτε κακές, ούτε πονηρές προθέσεις.
Έχω δίκιο.
Και ακριβώς επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είχες ούτε κακές ούτε πονηρές προθέσεις, στο λέω.
Ενιγουέι, επειδή έχω δηλώσει πολλές φορές τη διαχρονική προσωπική μου εκτίμηση για τον Sid και μπορεί να θεωρηθεί "γλείψιμο", όποιος "φίλος" ή "εχθρός" έχει διαφορετική άποψη, ας το δηλώσει.
Έχω δίκιο.
Και ακριβώς επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είχες ούτε κακές ούτε πονηρές προθέσεις, στο λέω.
Ενιγουέι, επειδή έχω δηλώσει πολλές φορές τη διαχρονική προσωπική μου εκτίμηση για τον Sid και μπορεί να θεωρηθεί "γλείψιμο", όποιος "φίλος" ή "εχθρός" έχει διαφορετική άποψη, ας το δηλώσει.
(σχετικό-άσχετο) Αυτό, το να μη τολμάει κανείς να πει καλή κουβέντα για άνθρωπο εδωμέσα,
αμέσως να το χαρακτηρίσουν "γλείψιμο", με ξεπερνάει .
Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 15:11
Είπαμε Όχι, No Means No (παλιά καναδέζικη punk μπαντα), τι επιμονή είναι αυτή, αμάν.
Τσέκαρε καμιά εναλλακτική σαν τον αυνταξιούχο μπάρμπα πιο πάνω εκείνο το ναύτη με τα πασοκομοκασινοσκαρπινια πρωτύτερα. Κελεπούρι.
Ο Ναύτης είναι παίδαρος, αλλά είναι ταμένος στην Κλέλια. Δεν θέλω να χωρίσω ζευγάρια.
(...)
Δεν ξέρω ποια είναι η Κλέλια, αλλά για να την εγκρίνεις εσύ πρέπει να είναι κελεπούρι.
Εμ, όταν αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, λογικό να ξεχνάς.
Λίγο πριν το Πάσχα ρωτούσες αν ξέρουμε που βουτάει γυμνή, τώρα δεν θυμάσαι ούτε το όνομά της.
Ναύτης έγραψε: 12 Μάιος 2023, 13:31
Ε, ευκαιρία είναι τότε εσύ, ως γνήσιος έλληνας ΓΤΠ, να μελετήσεις τα μαθήματά σου σπίτι, αντί να κάθεσαι και να γράφεις μαλακίες στο πχωρουμ. Μπρος.
Ξεκίνησα με Ιστορία. Τι πήρε το κόμμα σου παγκοσμίως πρώτη ερώτηση του τεστ. 5 γράμματα
Μάλλον έχουμε διαφορετικούς κώδικες συνεννόησης, τι να πω...
Απλώς δεν τον έχεις συνηθίσει.
Alicat, ούτε κατά διάνοια δεν θεώρησα ότι είχες κακές ή πονηρές προθέσεις και βέβαια ούτε κατά διάνοια θα είχα πρόθεση να σε προσβάλω, λάθος το θεώρησες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Alicat, ούτε κατά διάνοια δεν θεώρησα ότι είχες κακές ή πονηρές προθέσεις και βέβαια ούτε κατά διάνοια θα είχα πρόθεση να σε προσβάλω, λάθος το θεώρησες
Και εγώ πιστεύω ότι είσαι από τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα.
Εσένα δε σε είδαμε φίλε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Sid Vicious έγραψε: 12 Μάιος 2023, 16:44
Εσένα δε σε είδαμε φίλε.
Δεν έχω τριμάρει σήμερα το μούσι, αδερφέ, όταν πάω στον μπαρμπέρη θα το ανεβάσω λάιβ.