Δεν είναι σωστό να ζητάς από κόσμο να βάλει και να μην βάζεις εσύ, δεν είναι ευγενικό.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:15Βρες τα, φόρεσέ τα και βάλε φωτο να δούμε αν τα υποστηρίζεις κιόλας.Sid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:12Κάπου έχω κάτι ζώνες και περικάρπια με καρφιά και σφαίρες αλλά έχω πολλά χρόνια να τα φορέσω, ντυνόμαστε απλά πλέον όχι σινιέaLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 16:55
Ωραίο είναι το συνολάκι, δε λέω...![]()
Έχω ωστόσο και την απορία, αν οι περισσότεροι εδωμέσα φοράτε ρούχα σινιέ (στα αρσενικά μέλη αναφέρομαι κυρίως).![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Sid Vicious
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τελικώς, έχουμε το ίδιο γούστο. Κι εγώ τα θεωρώ basic και νομίζω ότι όταν φοριούνται με σακκάκια, δεν πρέπει να είναι "ταλαιπωρημένα". Ισχύει και για τα μαύρα. Και φυσικά χωρίς στάμπες.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:46GoBzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:40Δεν έχω λευκά t-shirthellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:38Δεν ταιριάζει αυτή η μπλούζα με το σακάκι και λόγω υφής και λόγω ύφους και λόγω χρωμάτων. Γιατί όχι ένα λευκό τισέρτ;Spoiler
![]()
!!!! Να αποκτήσεις! Θεωρούνται basic κομμάτια τα λευκά τισέρτς. Που σημαίνει ταιριάζουν με πολλά στυλ (αν όχι με όλα).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα με προκάλεσε.Sid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:50Δεν είναι σωστό να ζητάς από κόσμο να βάλει και να μην βάζεις εσύ, δεν είναι ευγενικό.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:15Βρες τα, φόρεσέ τα και βάλε φωτο να δούμε αν τα υποστηρίζεις κιόλας.Sid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:12
Κάπου έχω κάτι ζώνες και περικάρπια με καρφιά και σφαίρες αλλά έχω πολλά χρόνια να τα φορέσω, ντυνόμαστε απλά πλέον όχι σινιέ![]()
Αλλά για να σε προλάβω, το οτι ασκώ την (καλοπροαίρετη) κριτική μου στα ρούχα των συμφορουμιτών μου, δεν σημαίνει αυτόματα πως είμαι υποχρεωμένη να δείχνω και δικά μου. Δική του επιλογή του καθένα να βάζει φωτο
και των άλλων να ασκούν ή όχι, κριτική.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ταυτίζομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:51Τελικώς, έχουμε το ίδιο γούστο. Κι εγώ τα θεωρώ basic και νομίζω ότι όταν φοριούνται με σακκάκια, δεν πρέπει να είναι "ταλαιπωρημένα". Ισχύει και για τα μαύρα. Και φυσικά χωρίς στάμπες.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Καλά, καλά. Θα πάω να πάρω αύριοaLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:55Ταυτίζομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:51Τελικώς, έχουμε το ίδιο γούστο. Κι εγώ τα θεωρώ basic και νομίζω ότι όταν φοριούνται με σακκάκια, δεν πρέπει να είναι "ταλαιπωρημένα". Ισχύει και για τα μαύρα. Και φυσικά χωρίς στάμπες.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:46
!!!! Να αποκτήσεις! Θεωρούνται basic κομμάτια τα λευκά τισέρτς. Που σημαίνει ταιριάζουν με πολλά στυλ (αν όχι με όλα).
![]()
![]()
Ωραιος. Ντυσιμο γαμιά.GoBzi έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:17 2η εμφάνιση σε μια μέρα, το αφεντικό τρελάθηκε (βγήκα και μπύρα και είπα να αλλάξω).
![]()
Αυτη πρεπει να ειναι η αφετηρια ντυσιματος στο phorum. Οχι σαν τον Sid που ντυνεται με κατι παντελονια με 2.000 τσεπες και κατι μπουφαν με προκες και καρφια λες και ειμαστε στη δεκαετια του 80.
Καλα για τον κωλομπαρα τον Vantono δεν σχολιαζω καν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ααααύριο; Χθες!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Sid Vicious
Μα δεν το λέω για την κριτική, το λέω για την απαίτηση που εξέφρασες (και ας με συγχωρέσει ο Sid που κάνω τον δικηγόρο του), την επιτακτικότητα σου με την προτροπή σου "βάλε φώτο να δούμε". Δηλαδή ήσουν άκρως επιθετική και προκλητική έστω και ίσως άθελα σου.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:54Μα με προκάλεσε.Sid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:50Δεν είναι σωστό να ζητάς από κόσμο να βάλει και να μην βάζεις εσύ, δεν είναι ευγενικό.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:15
Βρες τα, φόρεσέ τα και βάλε φωτο να δούμε αν τα υποστηρίζεις κιόλας.![]()
Αντίθετα με μένα, που δεν προκάλεσα κανένα.
![]()
Αλλά για να σε προλάβω, το οτι ασκώ την (καλοπροαίρετη) κριτική μου στα ρούχα των συμφορουμιτών μου, δεν σημαίνει αυτόματα πως είμαι υποχρεωμένη να δείχνω και δικά μου. Δική του επιλογή του καθένα να βάζει φωτο
και των άλλων να ασκούν ή όχι, κριτική.![]()
Παρότρυνση, όχι απαίτηση ήταν.Sid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 18:00Μα δεν το λέω για την κριτική, το λέω για την απαίτηση που εξέφρασες (και ας με συγχωρέσει ο Sid που κάνω τον δικηγόρο του), την επιτακτικότητα σου με την προτροπή σου "βάλε φώτο να δούμε". Δηλαδή ήσουν άκρως επιθετική και προκλητική έστω και ίσως άθελα σου.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:54Μα με προκάλεσε.Sid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:50
Δεν είναι σωστό να ζητάς από κόσμο να βάλει και να μην βάζεις εσύ, δεν είναι ευγενικό.Αντίθετα με μένα, που δεν προκάλεσα κανένα.
![]()
Ούτε επιθυμώ, ούτε δύναμαι να απαιτώ. Ήμαρτον βρε!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τι μετριότητες είναι αυτές ρε τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- kongrosian
εύγε. κορίτσι του μόχθου και της εργατιάς.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:37Είμαι το κορίτσι που κάθε πρωί σου κάνει τον καφέ σου και σου σκάει χαμόγελο για να ξυπνήσεις...kongrosian έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:23user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()
καφεδάκια φτιάχνεις;![]()
εγώ σπάνια παίρνω καφέ απ' έξω.
- Sid Vicious
Για παρότρυνση θα έπρεπε να είχες γράψει στον Σιντ "Θα σας παρακαλούσα αγαπητέ μου (ή έστω μισητέ μου, μια κάποια προσφώνηση ευγενείας δηλαδή) αν θα σας ευχαριστούσε και επιθυμούσατε να βάλετε μια φώτο ώστε να είμαστε σε θέση να κρίνουμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ"aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 18:03Παρότρυνση, όχι απαίτηση ήταν.Sid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 18:00Μα δεν το λέω για την κριτική, το λέω για την απαίτηση που εξέφρασες (και ας με συγχωρέσει ο Sid που κάνω τον δικηγόρο του), την επιτακτικότητα σου με την προτροπή σου "βάλε φώτο να δούμε". Δηλαδή ήσουν άκρως επιθετική και προκλητική έστω και ίσως άθελα σου.aLiCat έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:54
Μα με προκάλεσε.Αντίθετα με μένα, που δεν προκάλεσα κανένα.
![]()
Ούτε επιθυμώ, ούτε δύναμαι να απαιτώ. Ήμαρτον βρε!![]()
Αυτό είναι παρότρυνση, το "βάλε να δούμε" είναι επιτακτικό. Όλα εγώ εδώ μέσα για τους σωστους τρόπους πια;
Τέλος πάντων πιστεύω ότι ο Σιντ λογικά σας συγχωρεί και έχει προσπεράσει και ξεχάσει ήδη το ατόπημα σας αυτό.
- Sid Vicious
Δεν είμαστε;;;Daje έγραψε: 11 Μάιος 2023, 17:58 Οχι σαν τον Sid που ντυνεται με κατι παντελονια με 2.000 τσεπες και κατι μπουφαν με προκες και καρφια λες και ειμαστε στη δεκαετια του 80.
- Sid Vicious
Αντί να εκθειάσει το μοντέλο όπως θα έπρεπε, ασχολείται με τα ρούχα και τις αποχρώσεις. Είτε είναι όντως νερόβραστος τελικά (όπως τον λένε αλλού απ' όσο είδα) ή γκέης.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:39Και η τσάντα και το παπούτσι είναι σε απόχρωση γκρι/μπεζ. Πιο σκούρο στο παπούτσι, πιο ανοικτό στην τσάντα. Στη φωτο, τώρα που το πρόσεξα, όντως η τσάντα ροζίζει.hellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:33Πολύ ωραίο στυλ. Το χρώμα της τσάντας δεν με τρελαίνει, είναι αναιμικό, εκτός αν το αδικεί η φωτογραφία. Θα το προτιμούσα λίγο πιο έντονο. Το παπούτσι είναι μπεζ/κρεμ/καφέ ή ροζ; Δεν φαίνεται καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:48 Kαι μια δική μου χειμωνιάτικη γιατί μας έπιασε απότομα η άνοιξη και η πανδαισία χρωμάτωνεδώ μέσα.
![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως, ωραίο το μαλλί (όσο φαίνεται). Για κάποιον παράξενο λόγο σε περίμενα με καρέ Κάρεν (το έμαθα κι αυτό το Κάρεν... μεγάλο σχολείο το πχόρουμ τελικά), αλλά εξεπλάγην ευχάριστα που δεν είναι τέτοιο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη