Και η τσάντα και το παπούτσι είναι σε απόχρωση γκρι/μπεζ. Πιο σκούρο στο παπούτσι, πιο ανοικτό στην τσάντα. Στη φωτο, τώρα που το πρόσεξα, όντως η τσάντα ροζίζει.hellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:33Πολύ ωραίο στυλ. Το χρώμα της τσάντας δεν με τρελαίνει, είναι αναιμικό, εκτός αν το αδικεί η φωτογραφία. Θα το προτιμούσα λίγο πιο έντονο. Το παπούτσι είναι μπεζ/κρεμ/καφέ ή ροζ; Δεν φαίνεται καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:48 Kαι μια δική μου χειμωνιάτικη γιατί μας έπιασε απότομα η άνοιξη και η πανδαισία χρωμάτωνεδώ μέσα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχουν καθρέφτες στην Αγορά για να δείτε πραγματικό εργατικό ντύσιμο και όχι αυτους τους νεοτερισμους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Α, οκ. Το παπούτσι μ' αρέσει. Θα προτιμούσα την τσάντα σε άλλο χρώμα. Ίσως κάποια ανοιχτή απόχρωση του καφέ. Σου δίνω ένα 3, πολύ κομψό ντύσιμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:39Και η τσάντα και το παπούτσι είναι σε απόχρωση γκρι/μπεζ. Πιο σκούρο στο παπούτσι, πιο ανοικτό στην τσάντα. Στη φωτο, τώρα που το πρόσεξα, όντως η τσάντα ροζίζει.hellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:33Πολύ ωραίο στυλ. Το χρώμα της τσάντας δεν με τρελαίνει, είναι αναιμικό, εκτός αν το αδικεί η φωτογραφία. Θα το προτιμούσα λίγο πιο έντονο. Το παπούτσι είναι μπεζ/κρεμ/καφέ ή ροζ; Δεν φαίνεται καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:48 Kαι μια δική μου χειμωνιάτικη γιατί μας έπιασε απότομα η άνοιξη και η πανδαισία χρωμάτωνεδώ μέσα.
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:48 Kαι μια δική μου χειμωνιάτικη γιατί μας έπιασε απότομα η άνοιξη και η πανδαισία χρωμάτωνεδώ μέσα.
![]()
91/100
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αναιρώ την αποψη μου για ΓΑΛΗ για σκουροχρωμο λουκ, η τσάντα με τα παπούτσια μου δημιουργεί πολυ ωραιο συνδυασμό στο ματι, οσο το βλεπω.
-
user0972003
Είμαι το κορίτσι που κάθε πρωί σου κάνει τον καφέ σου και σου σκάει χαμόγελο για να ξυπνήσεις...kongrosian έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:23user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()
καφεδάκια φτιάχνεις;
-
user0972003
ΕυχαριστώSid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:20Ωπ χαμόγελο! Όμορφο!user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()
-
user0972003
vantono έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:23user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()
Που πήγε το βρήκε
Εμενα ποιο πολύ μαρέσε το όνομα του αρχείου.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:42ΕυχαριστώSid Vicious έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:20Ωπ χαμόγελο! Όμορφο!user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()
![]()
-
user0972003
Όλα μαύρα. Όταν. Αλλά..Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:21user έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:01 Κι εγώ μαύρη ποδιά κάπως μακριά και μαύρα γάντια και το μαλλί συνήθως κότσο κι γίνομαι σαμουράι. Και τα ρούχα μην ξεχνιόμαστε, συνήθως όλα μαύρα![]()
Ισχύει και για εσώρουχα; (αν φοράς)
Ποιο εργατικό ντύσιμο ρε δικέ μου, με τις βερμούδες και τα μπλουζάκια;Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:41 Δεν υπάρχουν καθρέφτες στην Αγορά για να δείτε πραγματικό εργατικό ντύσιμο και όχι αυτους τους νεοτερισμους.
Φοράς κάθε μέρα παπούτσια εργασίας; Παντελόνι εργασίας; Έχεις δύο μπουφάν σε περίπτωση που γίνει μούσκεμα το ένα και δεν προλάβει να στεγνώσει για την άλλη μέρα; Φωσφορούχο γιλέκο, όχι γιατί πάει με τα κορδόνια, αλλά γιατί επιβάλλεται από τον νόμο; Κράνος ασφαλείας; Κοιτάς κάθε μέρα τον καιρό για την επόμενη, για να ξέρεις τι θα βάλεις (ισοθερμικά, δύο μπλούζες, χοντρές ή απλές κάλτσες, κοντομάνικο ή μακρυμάνικο, μπουφάν ή κάτι πιο ελαφρύ);
Ελπίζω να μην τα λες παραέξω αυτά. Φρούτα εμπορεύεσαι, δεν σηκώνεις ουρανοξύστες, ούτε δουλεύεις στα διυλιστήρια. Χαλάρωσε λίγο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:48 Kαι μια δική μου χειμωνιάτικη γιατί μας έπιασε απότομα η άνοιξη και η πανδαισία χρωμάτωνεδώ μέσα.
![]()
Μ'αρέσει και η επιλογή του χρώματος σε τσάντα και παπούτσια, που σπάει τη (σχετική) μονοχρωμία των ρούχων.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
oυτε μασκα φοράω μορτη μου.Feindflug έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:47Ποιο εργατικό ντύσιμο ρε δικέ μου, με τις βερμούδες και τα μπλουζάκια;Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:41 Δεν υπάρχουν καθρέφτες στην Αγορά για να δείτε πραγματικό εργατικό ντύσιμο και όχι αυτους τους νεοτερισμους.
Φοράς κάθε μέρα παπούτσια εργασίας; Παντελόνι εργασίας; Έχεις δύο μπουφάν σε περίπτωση που γίνει μούσκεμα το ένα και δεν προλάβει να στεγνώσει για την άλλη μέρα; Φωσφορούχο γιλέκο, όχι γιατί πάει με τα κορδόνια, αλλά γιατί επιβάλλεται από τον νόμο; Κράνος ασφαλείας; Κοιτάς κάθε μέρα τον καιρό για την επόμενη, για να ξέρεις τι θα βάλεις (ισοθερμικά, δύο μπλούζες, χοντρές ή απλές κάλτσες, κοντομάνικο ή μακρυμάνικο, μπουφάν ή κάτι πιο ελαφρύ);
Ελπίζω να μην τα λες παραέξω αυτά. Φρούτα εμπορεύεσαι, δεν σηκώνεις ουρανοξύστες, ούτε δουλεύεις στα διυλιστήρια. Χαλάρωσε λίγο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και αν σου πούμε ότι δεν θέλουμε κανέλα από πάνω η ότι σου έπεσε παραπάνω ζάχαρη κτλ, μας τον φτύνεις. Σας ξέρουμε εσάς.user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:37Είμαι το κορίτσι που κάθε πρωί σου κάνει τον καφέ σου και σου σκάει χαμόγελο για να ξυπνήσεις...kongrosian έγραψε: 11 Μάιος 2023, 12:23user έγραψε: 11 Μάιος 2023, 10:53 [img]https://i.postimg.cc/PJzg2Pg5/tith ... .jpg[/img]
Στην εργασία![]()
καφεδάκια φτιάχνεις;![]()
- hellegennes
Δεν υπάρχουν μόνο εργάτες εργοταξίου, υπάρχουν κάθε λογής εργατικές δουλειές όπου ο κόσμος φοράει φόρμα εργασίας.Feindflug έγραψε: 11 Μάιος 2023, 15:47Ποιο εργατικό ντύσιμο ρε δικέ μου, με τις βερμούδες και τα μπλουζάκια;Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2023, 13:41 Δεν υπάρχουν καθρέφτες στην Αγορά για να δείτε πραγματικό εργατικό ντύσιμο και όχι αυτους τους νεοτερισμους.
Σημείωση: άλλο φωσφωρούχο άλλο φλούο. Το φλούο δεν φωσφορίζει στ' αλήθεια, είναι φωσφοριζέ απόχρωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη