μπα, οχι. τοτε θα τους εκανα δοκιμαστικο αν μπορουν να πιουν μισο μπουκαλι χωρις να ξερασουν. οχι σημαντικο εργασιακο skill.student έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:39
Υποθέτω όμως ότι πριν 30 χρόνια δεν ήσουν εσύ που έκανες τις συνεντεύξεις για να προσλάβεις συνεργάτες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μου αρεσουν τα νηματα που γινοται χαβαλεδες. δω που τα λεμε, ολα ετσι καταληγουν, οποτε δε νομιζω να εχει νοημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:03Ok, άνοιξε κάποιο θέμα για συνταγές που θέλεις γιατί αυτό έγινε περί ανέμων.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:25 λοιπον, νεροβραστο εγινεαγευστο. η πιπερια ηταν καλη ιδεα, αμα εβαζα στην ιδια μπουκια μαζι με το κρεας, νοστιμιζε. σκετο το κρεας, meh. νταξει, τοφαγα τελοσπαντων. ισως με κρασι να ηταν καλυτερο.
αυριο λεω να παρω καναν πουστη, αν βρω μπροστα μου χασαπικο.
παω τωρα να απλωσω το πρωτο μου πλυντηριο. δοξαστε με.![]()
Επ' ευκαιρία, στα σκεύη παίζει γάστρα;
ειμαι σε προσωρινο σπιτι. γαστρα δεν ειδα. η γαστρα νομιζω θελει και χρονο. συνηθως οταν επιστρεφω, πειναω. βιαζομαι.
και πινεις σαν;Πασιφάη έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:04
Στο θέμα του φαγητού κι εγώ όταν βγαίνω, τρώω ''σαν άνθρωπος''..![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κλαίω λυπήσου με.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:39Όταν τρώτε τις μενιερ με τα κατεψυγμένα ψάρια στα γκουρμεδομάγαζα λέτε
" τι έκρηξη γεύσης στον ουρανίσκο μου ηταν αυτή "
Όταν κάνουμε οι φτωχοδιάβολοι παραλλαγες με ταπεινά χοιρινά γελατε μωρέ Σοράγιες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν όμως κάποια αρχίσει να σου γλείφει τον αφαλό και σου πει πως δεν είναι όλοι δούλοι της πίπας, μη διαμαρτυρηθείς.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:04Λιγη σοβαροτητα παρακαλω,δεν ειναι ολοι δουλοι των γευστικων καλυκωνwaldorf έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:36 Έγκλημα καθοσιώσεως.
Χρόνια προσπαθούμε να βάλουμε μυαλό στη Naida και δεν το καταφέραμε,έχω παραιτηθεί πλέον.
Μην αρχίσεις την "καριέρα" σου με τέτοιες αηδίες.
Παρακαλώ να μην με βάλετε ξανά στη δύσκολη θέση να μιλάω για νερόβραστες μπριτζόλες.![]()
Αυγά, φέτα,ντομάτες, παξιμάδια,ελιές. Για γρήγορα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:27μου αρεσουν τα νηματα που γινοται χαβαλεδες. δω που τα λεμε, ολα ετσι καταληγουν, οποτε δε νομιζω να εχει νοημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:03Ok, άνοιξε κάποιο θέμα για συνταγές που θέλεις γιατί αυτό έγινε περί ανέμων.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:25 λοιπον, νεροβραστο εγινεαγευστο. η πιπερια ηταν καλη ιδεα, αμα εβαζα στην ιδια μπουκια μαζι με το κρεας, νοστιμιζε. σκετο το κρεας, meh. νταξει, τοφαγα τελοσπαντων. ισως με κρασι να ηταν καλυτερο.
αυριο λεω να παρω καναν πουστη, αν βρω μπροστα μου χασαπικο.
παω τωρα να απλωσω το πρωτο μου πλυντηριο. δοξαστε με.![]()
Επ' ευκαιρία, στα σκεύη παίζει γάστρα;
ειμαι σε προσωρινο σπιτι. γαστρα δεν ειδα. η γαστρα νομιζω θελει και χρονο. συνηθως οταν επιστρεφω, πειναω. βιαζομαι.
Υγ Μην αφήσεις τις ντομάτες να ζωντανέψουν στο ψυγείο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν και ειναι λιγο off το συγκεριμενο παραδειγμα δηλωνω εντυπωσιασμενος με το οτι καταφερνεις να τα γυρνας ολα στο σεξGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:34Αν όμως κάποια αρχίσει να σου γλείφει τον αφαλό και σου πει πως δεν είναι όλοι δούλοι της πίπας, μη διαμαρτυρηθείς.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:04Λιγη σοβαροτητα παρακαλω,δεν ειναι ολοι δουλοι των γευστικων καλυκωνwaldorf έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:36 Έγκλημα καθοσιώσεως.
Χρόνια προσπαθούμε να βάλουμε μυαλό στη Naida και δεν το καταφέραμε,έχω παραιτηθεί πλέον.
Μην αρχίσεις την "καριέρα" σου με τέτοιες αηδίες.
Παρακαλώ να μην με βάλετε ξανά στη δύσκολη θέση να μιλάω για νερόβραστες μπριτζόλες.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καθόλου off αν σκεφτείς πως έχεις ένα υλικό που θέλει συγκεκριμένο χειρισμό και του γαμάς τα πρέκια.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:45Αν και ειναι λιγο off το συγκεριμενο παραδειγμα δηλωνω εντυπωσιασμενος με το οτι καταφερνεις να τα γυρνας ολα στο σεξGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:34Αν όμως κάποια αρχίσει να σου γλείφει τον αφαλό και σου πει πως δεν είναι όλοι δούλοι της πίπας, μη διαμαρτυρηθείς.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:04
Λιγη σοβαροτητα παρακαλω,δεν ειναι ολοι δουλοι των γευστικων καλυκων![]()
Το κρέας δεν έχει μόνο ενα τρόπο χειρισμού. Και αναφέρομαι σε όλα τα είδη κρέατος.Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:53Καθόλου off αν σκεφτείς πως έχεις ένα υλικό που θέλει συγκεκριμένο χειρισμό και του γαμάς τα πρέκια.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:45Αν και ειναι λιγο off το συγκεριμενο παραδειγμα δηλωνω εντυπωσιασμενος με το οτι καταφερνεις να τα γυρνας ολα στο σεξGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:34
Αν όμως κάποια αρχίσει να σου γλείφει τον αφαλό και σου πει πως δεν είναι όλοι δούλοι της πίπας, μη διαμαρτυρηθείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οκ.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:55Το κρέας δεν έχει μόνο ενα τρόπο χειρισμού. Και αναφέρομαι σε όλα τα είδη κρέατος.Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:53Καθόλου off αν σκεφτείς πως έχεις ένα υλικό που θέλει συγκεκριμένο χειρισμό και του γαμάς τα πρέκια.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:45
Αν και ειναι λιγο off το συγκεριμενο παραδειγμα δηλωνω εντυπωσιασμενος με το οτι καταφερνεις να τα γυρνας ολα στο σεξ
Ο βασικος ρολος του φαγητου δεν ειναι ψυχαγωγικοςGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:53Καθόλου off αν σκεφτείς πως έχεις ένα υλικό που θέλει συγκεκριμένο χειρισμό και του γαμάς τα πρέκια.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:45Αν και ειναι λιγο off το συγκεριμενο παραδειγμα δηλωνω εντυπωσιασμενος με το οτι καταφερνεις να τα γυρνας ολα στο σεξGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:34
Αν όμως κάποια αρχίσει να σου γλείφει τον αφαλό και σου πει πως δεν είναι όλοι δούλοι της πίπας, μη διαμαρτυρηθείς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες να πεις πως το τρως νοσοκομειακό;GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:59Ο βασικος ρολος του φαγητου δεν ειναι ψυχαγωγικοςGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:53Καθόλου off αν σκεφτείς πως έχεις ένα υλικό που θέλει συγκεκριμένο χειρισμό και του γαμάς τα πρέκια.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:45
Αν και ειναι λιγο off το συγκεριμενο παραδειγμα δηλωνω εντυπωσιασμενος με το οτι καταφερνεις να τα γυρνας ολα στο σεξ
Μερικες φορεςGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 23:04Θες να πεις πως το τρως νοσοκομειακό;GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:59Ο βασικος ρολος του φαγητου δεν ειναι ψυχαγωγικοςGherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 22:53
Καθόλου off αν σκεφτείς πως έχεις ένα υλικό που θέλει συγκεκριμένο χειρισμό και του γαμάς τα πρέκια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-