Άρα επιβεβαιώνεις αυτούς που σε αποκαλούν νερόβραστο.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:48Δική μου επινόηση είναι, μαγειρικά ανεπίδεκτε. Αν ξέρεις να το κάνεις σωστά είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος.Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:22φίλε Ασέβ, μην ακούς τις πίπες τού χελληγεννούς για το broiled pork chop που έμαθε στο Πούτσεστερ!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Καλέ ποιος το λέει αυτό; Για τον Κάρολο πες ό,τι θες, την Ελισάβετ μόνο μην πιάσεις στο στόμα σου.Πασιφάη έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:50Bic έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:14Εσύ πάντως, άμα κατέβει στα μέρη σου η Καρολίνα, consider yourself eaten.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:59
ΚΑΡΟΛΙΝΑΑΑΑΑΑ!
ψηνω την καρολινα να μου ψησει παστιτσιο..
consider yourself beaten.![]()
επισης, το να το ψησεις δε λεει κατι, πρεπει και να τρωγεται.
Ξες τι κατεβάζει αυτή όταν τρώει; Όλοι γύρω της κινδυνεύουν. Όποτε πάμε για φαΐ, όταν φεύγουμε μετράω δάχτυλα.
Για να το πω αλλιώς να το καταλάβεις, όταν κάποτε βρεθεί επιτέλους με την άλλη την Πατρινιά, η συνάντηση θα ονομαστεί "Η Πασιφάη και η Πασιφάει".
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...![]()
Η μαντάμ μου κρατάει μούτρα διότι της έθιξα τον Μεγαλειότατο. Να μην έρθει αν δε θέλει.![]()
Θα πάω μόνη μου και θα φάω τον άμπακα..
Δεν τρώω πολύ εγώ, μη φοβάσαι. Μπούρδες λέει ο Μπικ. Άμα ποτέ πάω μαζί του έξω και του φάω το φαγητό, τότε να έρθει να παραπονεθεί. Μέχρι τότε απλά δημιουργεί εντυπώσεις. (Καρφώθηκε και με τον Χέλη και τα δάχτυλα και προσπαθεί να το σώσει.)
Ok, άνοιξε κάποιο θέμα για συνταγές που θέλεις γιατί αυτό έγινε περί ανέμων.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:25 λοιπον, νεροβραστο εγινεαγευστο. η πιπερια ηταν καλη ιδεα, αμα εβαζα στην ιδια μπουκια μαζι με το κρεας, νοστιμιζε. σκετο το κρεας, meh. νταξει, τοφαγα τελοσπαντων. ισως με κρασι να ηταν καλυτερο.
αυριο λεω να παρω καναν πουστη, αν βρω μπροστα μου χασαπικο.
παω τωρα να απλωσω το πρωτο μου πλυντηριο. δοξαστε με.![]()
Επ' ευκαιρία, στα σκεύη παίζει γάστρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχχμμ. .καλά. Όχι τίποτις άλλο, επειδή είσαι εσύ..Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:55Καλέ ποιος το λέει αυτό; Για τον Κάρολο πες ό,τι θες, την Ελισάβετ μόνο μην πιάσεις στο στόμα σου.Πασιφάη έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:50Bic έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:14
Εσύ πάντως, άμα κατέβει στα μέρη σου η Καρολίνα, consider yourself eaten.
Ξες τι κατεβάζει αυτή όταν τρώει; Όλοι γύρω της κινδυνεύουν. Όποτε πάμε για φαΐ, όταν φεύγουμε μετράω δάχτυλα.
Για να το πω αλλιώς να το καταλάβεις, όταν κάποτε βρεθεί επιτέλους με την άλλη την Πατρινιά, η συνάντηση θα ονομαστεί "Η Πασιφάη και η Πασιφάει".
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...![]()
Η μαντάμ μου κρατάει μούτρα διότι της έθιξα τον Μεγαλειότατο. Να μην έρθει αν δε θέλει.![]()
Θα πάω μόνη μου και θα φάω τον άμπακα..
Δεν τρώω πολύ εγώ, μη φοβάσαι. Μπούρδες λέει ο Μπικ. Άμα ποτέ πάω μαζί του έξω και του φάω το φαγητό, τότε να έρθει να παραπονεθεί. Μέχρι τότε απλά δημιουργεί εντυπώσεις. (Καρφώθηκε και με τον Χέλη και τα δάχτυλα και προσπαθεί να το σώσει.)
Στο θέμα του φαγητού κι εγώ όταν βγαίνω, τρώω ''σαν άνθρωπος''..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν θες να ξέρεις τι καντήλια κατέβασα όταν το διάβασα. Με τον μπούστη.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:14μεχρι και το τηγανι, σοβαρο λαδι θελει. οχι σαν αυτα που βαζουν οι χρεπηδες, 30-40 και πιο χοντρα, να μην τα καιει ο μαντρακας.Πασιφάη έγραψε: 09 Μάιος 2023, 19:02Είπε ο άλλος να σου μεταφέρω πως στο τηγάνι πάει 10-40, όχι 30αρι..το νου σου.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:45
too late.![]()
ειναι ηδη στη φωτια. εβαλα και μερικες πιπεριες μεσα, ετσι μπας και δωσουν γευση, γιατι και μενα σε νεροβραστο μου κανει.
σε κανα τεταρτακι θα δουμε αποτελεσμα.![]()
![]()
![]()
σου εχω ιστοριουλα να γουσταρεις. θελησε ο εργοδοτης μου να προσλαβει καποιον να φερνει τους πελατες στο ντοκο, με ενα μινιβαν. ηρθε ενας, εμπειρος λεει, την κανει τη δουλεια 10 χρονια. ειπε και σε ποιους εργοδοτες. μου ειπε να τον κουβεντιασω λιγο, κι αν δεν ειναι κανας μουρλος, να τον προσλαβω.
ξερω οτι δε χρειαζεται για 7θεσιο κανα ειδικο διπλωμα, αλλα ετσι πανω στην κουβεντα, τον ρωτησα αν εχει καποιο παραπανω διπλωμα.
δεν εχει καν διπλωμα."ε εδω στο νησι με ξερουν ολοι οτι ειμαι καλος οδηγος, τι να το κανω"
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Naida έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:09Όταν τα έλεγα εγώ αυτά
Και να συμπληρώσω πως όταν είναι έτοιμη και έχει σωθεί το νερό πετάς λίγο βούτυρο μέσα να τσιτσιριστεί και σβήνεις με χυμό λεμόνι. Αντί βουτύρου χρησιμοποιείς και λάδι αλλά ο αμπαλος Ασέβαστος δεν έχει ούτε από αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Μόλις με ήρθε τρομερή επιχειρηματική ιδέα. Να ανοίξω μαγαζί και να έχω μάγειρες μέσα Naida και Χέλη. Χαμός θα γίνει, θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Γιατί γελάς;Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:14Naida έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:09Όταν τα έλεγα εγώ αυτά
Και να συμπληρώσω πως όταν είναι έτοιμη και έχει σωθεί το νερό πετάς λίγο βούτυρο μέσα να τσιτσιριστεί και σβήνεις με χυμό λεμόνι. Αντί βουτύρου χρησιμοποιείς και λάδι αλλά ο αμπαλος Ασέβαστος δεν έχει ούτε από αυτό.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παίχτηκε σήμερα το μεσημέρι ένα σβουριχτό φιλί μεταξύ μας, έτσι τις ξέρω. Αλλά για να σκάσεις, δεν σου στέλνω φωτογραφίες.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:22Εσύ Μπικ που ξέρεις τις .... γλωσσικές ικανότητες του Χέλη; Έχει γίνει κάτι μεταξύ σας που πρέπει να ξέρουμε; Ή μάλλον που προσπαθείτε να κρύψετε;Bic έγραψε: 09 Μάιος 2023, 18:02Βασικά, είσαι τόσο άχρηστος, που πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται οτιδήποτε γλωσσικό από σένα. Όχι μόνο διορθώσεις.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 02:18
Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται τις γλωσσικές μου διορθώσεις και τα 102 άλλα χούγια μου. Τις επιλέγω μία-μία. Ειδικά αυτό που έκανα πριν είναι τέρμα ξενερωτικό και ξέρω πως εκνευρίζονται.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Στην Αθήνα όμως.Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:19 Μόλις με ήρθε τρομερή επιχειρηματική ιδέα. Να ανοίξω μαγαζί και να έχω μάγειρες μέσα Naida και Χέλη. Χαμός θα γίνει, θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κλαίω.Sid Vicious έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:19 Μόλις με ήρθε τρομερή επιχειρηματική ιδέα. Να ανοίξω μαγαζί και να έχω μάγειρες μέσα Naida και Χέλη. Χαμός θα γίνει, θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη.
- hellegennes
Δεν ξέρω κανέναν να με λέει έτσι, αλλά στα παπάρια μου.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:52Άρα επιβεβαιώνεις αυτούς που σε αποκαλούν νερόβραστο.hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:48Δική μου επινόηση είναι, μαγειρικά ανεπίδεκτε. Αν ξέρεις να το κάνεις σωστά είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος.Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2023, 20:22
φίλε Ασέβ, μην ακούς τις πίπες τού χελληγεννούς για το broiled pork chop που έμαθε στο Πούτσεστερ!!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου φαίνεται αστείο. Τι να κάνω;Naida έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:20Γιατί γελάς;Gherschaagk έγραψε: 09 Μάιος 2023, 21:14Naida έγραψε: 09 Μάιος 2023, 17:09
Όταν τα έλεγα εγώ αυτά
Και να συμπληρώσω πως όταν είναι έτοιμη και έχει σωθεί το νερό πετάς λίγο βούτυρο μέσα να τσιτσιριστεί και σβήνεις με χυμό λεμόνι. Αντί βουτύρου χρησιμοποιείς και λάδι αλλά ο αμπαλος Ασέβαστος δεν έχει ούτε από αυτό.![]()
![]()
καλα δεν ειχατε γιαγγιά που εκανε μαγικές μπριζόλες στο τηγάνι με την σαλτσουλα τους; Δεν ηταν μαγικές αλήθεια.
Όταν τρώτε τις μενιερ με τα κατεψυγμένα ψάρια στα γκουρμεδομάγαζα λέτε
" τι έκρηξη γεύσης στον ουρανίσκο μου ηταν αυτή "
Όταν κάνουμε οι φτωχοδιάβολοι παραλλαγες με ταπεινά χοιρινά γελατε μωρέ Σοράγιες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-