Δεν γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις ή τα ανοίγματα που έχει ο καθένας όμως. Και ναι, σαφώς να ζήσει την περιπέτεια σαν καπετάνιος, απ'την στιγμή που καλοπληρώνεται.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:49για να καταλάβει νωρίς πως δεν ειναι για περιπέτειες στα 50 του μακρυά απο την οικογένεια του, απο τη στιγμή που δε τίθεται θέμα επιβίωσης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
Re: Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι οκ, το λέω απο τη σκοπιά που όπως είπε και ο ίδιος,που πιο πολύ του έβαλε φιτιλιές η περιπέτεια.Πασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:16Δεν γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις ή τα ανοίγματα που έχει ο καθένας όμως. Και ναι, σαφώς να ζήσει την περιπέτεια σαν καπετάνιος, απ'την στιγμή που καλοπληρώνεται.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:49για να καταλάβει νωρίς πως δεν ειναι για περιπέτειες στα 50 του μακρυά απο την οικογένεια του, απο τη στιγμή που δε τίθεται θέμα επιβίωσης.
Και εννοείται πως αν ειναι αυτός ο πρώτος λόγος και όχι θέμα υποχρεώσεων/επιβίωσης, το καλύτερο είναι να γυρίσει σπιτάκι του, στο μαγαζάκι του, στην οικογένεια του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εντάξει ρε παιδί μου το περιπετειώδες του όλου πράγματος. Μήτσουλας είναι αυτός, τρολλάρει και λιγουλάκι..Είμαι 1000% σίγουρη όμως, πως παρακινήθηκε απο άλλους σημαντικότερους λόγους.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:18Ναι οκ, το λέω απο τη σκοπιά που όπως είπε και ο ίδιος, πιο πολύ του έβαλε φιτιλιές η περιπέτεια.Πασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:16Δεν γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις ή τα ανοίγματα που έχει ο καθένας όμως. Και ναι, σαφώς να ζήσει την περιπέτεια σαν καπετάνιος, απ'την στιγμή που καλοπληρώνεται.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:49
για να καταλάβει νωρίς πως δεν ειναι για περιπέτειες στα 50 του μακρυά απο την οικογένεια του, απο τη στιγμή που δε τίθεται θέμα επιβίωσης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εδώ διαφωνώ. Ούτε το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, ούτε είναι αδύνατη η πρόσβαση της οικογένειας του. Για καλοκαιρινή σαιζόν μιλάμε.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:49για να καταλάβει νωρίς πως δεν ειναι για περιπέτειες στα 50 του μακρυά απο την οικογένεια του, απο τη στιγμή που δε τίθεται θέμα επιβίωσης.
Στην τελική, τί να πούνε και οι ναυτικοί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι ναυτικοί το κάνουν καθαρά για τα λεφτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:22Εδώ διαφωνώ. Ούτε το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, ούτε είναι αδύνατη η πρόσβαση της οικογένειας του. Για καλοκαιρινή σαιζόν μιλάμε.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:49για να καταλάβει νωρίς πως δεν ειναι για περιπέτειες στα 50 του μακρυά απο την οικογένεια του, απο τη στιγμή που δε τίθεται θέμα επιβίωσης.
Βέβαια τα βλέπω απο τη δική μου σκοπιά, που δε θα χαλάλιζα με τίποτα την οικογενειακή ζωή αν δεν ήταν θέμα επιβίωσης στη μέση
Ετσι το καταλαβαίνω. Προφανώς τα ξέρεις καλύτεραΠασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:21Εντάξει ρε παιδί μου το περιπετειώδες του όλου πράγματος. Μήτσουλας είναι αυτός, τρολλάρει και λιγουλάκι..Είμαι 1000% σίγουρη όμως, πως παρακινήθηκε απο άλλους σημαντικότερους λόγους.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:18Ναι οκ, το λέω απο τη σκοπιά που όπως είπε και ο ίδιος, πιο πολύ του έβαλε φιτιλιές η περιπέτεια.Πασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:16
Δεν γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις ή τα ανοίγματα που έχει ο καθένας όμως. Και ναι, σαφώς να ζήσει την περιπέτεια σαν καπετάνιος, απ'την στιγμή που καλοπληρώνεται.
Ναι, αλλά και για τον Ασέβαστο μετράει η οικογένεια του, δεν θα ξοδέψει μόνον για πάρτη του τα παραπάνω χρήματα. Και σαφέστατα έχει σημασία ο χρόνος που θα λείψει και η δυνατότητα να τους βλέπει. Όπως φυσικά είναι σημαντικό και το θέμα της δικής του ψυχολογίας, καλό θα του κάνει. Γιατί κακά τα ψέματα, από ένα σημείο και μετά, όλοι χρειάζονται κάποια διαλείματα από το οικογενειακό μουντ, αν τα παιδιά είναι οκ.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:35Οι ναυτικοί το κάνουν καθαρά για τα λεφτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:22Εδώ διαφωνώ. Ούτε το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, ούτε είναι αδύνατη η πρόσβαση της οικογένειας του. Για καλοκαιρινή σαιζόν μιλάμε.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:49
για να καταλάβει νωρίς πως δεν ειναι για περιπέτειες στα 50 του μακρυά απο την οικογένεια του, απο τη στιγμή που δε τίθεται θέμα επιβίωσης.
Βέβαια τα βλέπω απο τη δική μου σκοπιά, που δε θα χαλάλιζα με τίποτα την οικογενειακή ζωή αν δεν ήταν θέμα επιβίωσης στη μέση
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή, τύπε, θα πήγαινες με την 50αρα γειτόνισσα αν σου έβαζε ένα πιστόλι στον κρόταφο;Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:35Οι ναυτικοί το κάνουν καθαρά για τα λεφτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:22Εδώ διαφωνώ. Ούτε το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, ούτε είναι αδύνατη η πρόσβαση της οικογένειας του. Για καλοκαιρινή σαιζόν μιλάμε.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:49
Ετσι το καταλαβαίνω. Προφανώς τα ξέρεις καλύτεραΠασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:21Εντάξει ρε παιδί μου το περιπετειώδες του όλου πράγματος. Μήτσουλας είναι αυτός, τρολλάρει και λιγουλάκι..Είμαι 1000% σίγουρη όμως, πως παρακινήθηκε απο άλλους σημαντικότερους λόγους.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:18
Ναι οκ, το λέω απο τη σκοπιά που όπως είπε και ο ίδιος, πιο πολύ του έβαλε φιτιλιές η περιπέτεια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τι εννοείς τα παιδιά να είναι οκ;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2023, 19:47Ναι, αλλά και για τον Ασέβαστο μετράει η οικογένεια του, δεν θα ξοδέψει μόνον για πάρτη του τα παραπάνω χρήματα. Και σαφέστατα έχει σημασία ο χρόνος που θα λείψει και η δυνατότητα να τους βλέπει. Όπως φυσικά είναι σημαντικό και το θέμα της δικής του ψυχολογίας, καλό θα του κάνει. Γιατί κακά τα ψέματα, από ένα σημείο και μετά, όλοι χρειάζονται κάποια διαλείματα από το οικογενειακό μουντ, αν τα παιδιά είναι οκ.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:35Οι ναυτικοί το κάνουν καθαρά για τα λεφτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:22
Εδώ διαφωνώ. Ούτε το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, ούτε είναι αδύνατη η πρόσβαση της οικογένειας του. Για καλοκαιρινή σαιζόν μιλάμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
προς το παρον, οχι. εχει κουραση, αλλα ειναι μια περιπετεια. το αληθινο αγκαθι, ειναι εκει που το περιμενα, εκει που ειπες κι εσυ οτι θα ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
απαγορευεται το ερασιτεχνικο ψαρεμα. για καποιο λογο, ο νομοθετης εκρινε οτι οι ερασιτεχνες το μαιο πιανουν γκαστρωμενα ψαρια, οι επαγγελματιες, οχι. τι ναρκωτικα επαιρνε οταν το εκρινε, μη με ρωτας.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 08 Μάιος 2023, 12:11Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 08:50τιπτα δεν εχω. για αρχη δεν εχω σφυριδα, ειναι μαιος και απαγορευεται το ψαρεμα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 08 Μάιος 2023, 01:23 ΜΠΟΥΜΕΡ ΨΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΑΥΓΑ + ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ = ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
δοκίμασε σφυρίδα σούπα, είναι το αγαπημένο μου πιάτο τον τελευταίο καιρό και με καλύτερο value for maney από μερίδα σουβλατζίδικου και περίπου ίδιο χρόνο ετοιμασίας, αν μιλάμε για Takeaway με ψήσιμο εκείνη την ώρα (αν παίρνεις ντελίβερυ ή από ψητοπωλεία με προψημένα, καλή συνέχεια)
καρότα, πατάτες, σέλινο και κρομμύδι έχεις υποθέτω
δηλαδή στην λαϊκή που είχε, ήταν παράνομο;
![]()
Οπότε ζύγισε τα και πράξε όσο είναι νωρίς
Δε ξέρω τι θα συμβεί σε 15 20 χρόνια, αλλά τώρα αυτό το διαλλειμα από το οικογενειακό μουντ, μόνο σα τιμωρία μπορώ να το εκλάβω ή αν είναι αναγκαίο κακό.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2023, 19:47Ναι, αλλά και για τον Ασέβαστο μετράει η οικογένεια του, δεν θα ξοδέψει μόνον για πάρτη του τα παραπάνω χρήματα. Και σαφέστατα έχει σημασία ο χρόνος που θα λείψει και η δυνατότητα να τους βλέπει. Όπως φυσικά είναι σημαντικό και το θέμα της δικής του ψυχολογίας, καλό θα του κάνει. Γιατί κακά τα ψέματα, από ένα σημείο και μετά, όλοι χρειάζονται κάποια διαλείματα από το οικογενειακό μουντ, αν τα παιδιά είναι οκ.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:35Οι ναυτικοί το κάνουν καθαρά για τα λεφτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:22
Εδώ διαφωνώ. Ούτε το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, ούτε είναι αδύνατη η πρόσβαση της οικογένειας του. Για καλοκαιρινή σαιζόν μιλάμε.
δεν τηγανιζω. γενικα το βρισκω λαθος τροπο μαγειρεματος, για τις περισσοτερες τροφες.Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:01Περίμενε να κάνω απόβαση στο νησί και θα περνάμε ωραία τις μέρες μας (εγώ μαγειρεύοντας παστίτσια και κάνοντας δημόσιες σχέσεις με τους ωραίους τουρίστες και εσύ ψαρεύοντας καλαμαράκια που μου αρέσουν-θα τα τηγανίζεις κιόλας να ξες).Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 08:49ε, ναι. αλλαζουν τα σχεδια. δε θας σας τα σκοτιζω την ωρα που δουλευω. αλλα μονος, σε ξενο τοπο, δε θα εχω πως να περασω τις υπολοιπες ωρες μου, και θα σας τα κανω τσουρεκια.![]()
ας πουμε τωρα, δευτερα πρωι, κοντευει 9, κι ακομη δεν εχει ερθει ο βοηθος να πιασουμε δουλεια. και σκυλοβαριεμαι.
εσεις θα την πληρωσετε.![]()
Δηλαδή εμένα θα με φάει 4 μήνες η κουζίνα για να τρως εσύ και δεν θα πάρω ως αντάλλαγμα ούτε ένα τηγανιτό καλαμαράκι;Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 21:11δεν τηγανιζω. γενικα το βρισκω λαθος τροπο μαγειρεματος, για τις περισσοτερες τροφες.Καρολίνα έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:01Περίμενε να κάνω απόβαση στο νησί και θα περνάμε ωραία τις μέρες μας (εγώ μαγειρεύοντας παστίτσια και κάνοντας δημόσιες σχέσεις με τους ωραίους τουρίστες και εσύ ψαρεύοντας καλαμαράκια που μου αρέσουν-θα τα τηγανίζεις κιόλας να ξες).Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2023, 08:49
ε, ναι. αλλαζουν τα σχεδια. δε θας σας τα σκοτιζω την ωρα που δουλευω. αλλα μονος, σε ξενο τοπο, δε θα εχω πως να περασω τις υπολοιπες ωρες μου, και θα σας τα κανω τσουρεκια.![]()
ας πουμε τωρα, δευτερα πρωι, κοντευει 9, κι ακομη δεν εχει ερθει ο βοηθος να πιασουμε δουλεια. και σκυλοβαριεμαι.
εσεις θα την πληρωσετε.![]()
το επιβιωσης, ειναι σχετικο. ας πουμε με 1κ το μηνα, επιβιωνεις. αλλα και με 2 η 3 η 4 επιβιωνεις καλυτερα.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:18
Ναι οκ, το λέω απο τη σκοπιά που όπως είπε και ο ίδιος,που πιο πολύ του έβαλε φιτιλιές η περιπέτεια.
Και εννοείται πως αν ειναι αυτός ο πρώτος λόγος και όχι θέμα υποχρεώσεων/επιβίωσης, το καλύτερο είναι να γυρίσει σπιτάκι του, στο μαγαζάκι του, στην οικογένεια του.
ναι. μετρημενα ζυγισμενα τα λογιστικα και με συμφερει.Πασιφάη έγραψε: 08 Μάιος 2023, 13:21
Εντάξει ρε παιδί μου το περιπετειώδες του όλου πράγματος. Μήτσουλας είναι αυτός, τρολλάρει και λιγουλάκι..Είμαι 1000% σίγουρη όμως, πως παρακινήθηκε απο άλλους σημαντικότερους λόγους.
αλλα και τα εξωλογιστικα. η περιπετεια, το σπασιμο της ρουτινας, δεν ειναι ασημαντα. 20 χρονια την ιδια δουελια, τους ιδιους πελατες, το ιδιο γραφειο, καπου σου βγαζει μια μιζερια. και ειναι και μιζερη η δουλεια. ερχεται ο αλλος να παρει εργαλειο, να παει στο λιοπυρι να δουλεψει. αλλος του χαλασε η βρυση, απροβλεπτο εξοδο, στραβωμενος ειναι. σπανιος ο ανθρωπος που θα ερθει με χαμογελο.
στον τουρισμο ειναι διαφορετικα.οι πελατες ειναι σε φαση που παρταρουν. σπανια θα πεσεις σε ξινισμενο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 88 Απαντήσεις