!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 11:36
Αρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 08:04
Bic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:46
Ξέρω, κάτι θα βρει να πει ο Χελώνος τώρα, αλλά εγώ να ρωτήσω επειδή είμαι και λίγο δύσπιστος...

Από καμμιά σοβαρή πηγή την έχουμε την είδηση; Για να δούμε και τι ακριβώς έχει γίνει δηλαδή, γιατί με την επίσκεψη που έκανα στο site που δίνεις μάλλον μπερδεύτηκα, παρά ξεκαθάρισε το πράμα. Ένας που υποτίθεται πως ξέρει για την αναπηρία του ανθρώπου πετάγεται και λέει "από εργατικό ατύχημα έγινε" (ακούγεται πιο δραματικό έτσι ίσως), τον διορθώνει ο παππούς λέει "όχι, σε αυτοκινητιστικό έγινε", μετά λέει ότι το σπίτι κάνει 450 χιλιάρικα (!)... σαν κάτι να μην κολλάει ακριβώς. :102:

To newsbreak ειναι η εφημεριδα Δημοκρατια, για μενα η σοβαροτερη στην Ελλαδα.

.
Η εγκυρότητα και η σοβαρότητα ενός μέσου κρίνονται από αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας (αν δεν φοράμε χρωματιστά γυαλιά) Αρίστο και όχι από τις δηλώσεις των φαν. Εσύ μπορεί να τους θεωρείς σοβαρούς, εγώ το τελευταίο διάστημα βλέπω να τους επικαλείται συνεχώς πχ ο Χελώνος, και τα... "άρθρα" τους ειναι ΓΤΠΚ. Από μισο-αλήθειες μέχρι τρανταχτά ψέματα, με σκοπό να παρουσιάσουν την εικόνα που θέλουν.

Κι επειδή κι αυτό το άρθρο "μπάζει από παντού" από ό,τι φαίνεται, αν το διαβάσει κανείς και δει και το βίντεο, επίτρεψέ μου να έχω τις επιφυλάξεις μου για την εγκυρότητά του.

Κι όλα αυτά, χωρίς να πιάσουμε καν την είδηση στην ουσία της, έτσι; Δηλαδή, ότι κατά πόσον θα έπρεπε ο μέσος αναγνώστης να ταυτιστεί με τους (κατά πώς φαίνεται) ματαχτσήδες, ακόμα κι αν ισχύει η είδηση. Άλλη ιστορία αυτή...

α) Παρε την ειδηση κι απο το σαιτ του Χατζηνικολαου που υποστηριζει 300% ΝΔ αλλα το ρεπορταζ ειναι ακομη πιο καταγγελτικο και της Δημοκρατιας για την συμπεριφορα προς τον αναπηρο.

https://www.enikos.gr/society/chalkidik ... u/1962418/

β) Για ποιο μπαταχτση μιλαμε; Ο γιος οσο δεν ηταν ανεργος ειχε ξοφλησει το μεγαλυτερο μερος.

Από τις 150.000 ευρώ, είχε απομείνει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών, που το πήραν από την τράπεζα. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:16
Ναύτης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:14
Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:07 Ο γιός, κατά πάσα πιθανότητα έβαλε στην υποθήκη το σπίτι του πατέρα του ακριβώς επειδή υπολόγιζε ότι λόγω συμπόνοιας δεν θα τον έριχναν στον δρόμο.

Ο ασφαλέστερος τρόπος γιά να μη μείνει ο γέρος στον δρόμο, είναι να υποχρεωθεί ο γιός να τον πάρει στο σπίτι του. Επίσης, αν όντως η αξία του σπιτιού είναι €400.000 αυτά που μένουν είναι υπέραρκετά γιά να μείνει ο γέρος αξιοπρεπώς στο νοίκι.
Δεν μπορεί ο γιος να βάλει υποθήκη το σπίτι του πατέρα, ο ίδιος ο πατέρας εγγυήθηκε εμπράγματα.
Αν ο γιος μπορούσε να αγοράσει το σπίτι του πατέρα του, φαντάζομαι θα μπορούσε να αποπληρώνει και το δάνειο που πήρε.
Το πόσο ζητά κάποιος ένα σπίτι είναι εντελώς διαφορετικό από το πόσα θα πάρει, ειδικά αν η πώληση γίνεται υπό πίεση.
Τέσπα, προσωπικά έχω ψυχρανθεί με αδελφικό μου φίλο γιατί αρνήθηκα να μπω εγγυητής σε δάνειο που πήρε (δεν ξέρω αν το πήρε τελικά, πάντως ήθελε να πάρει). Μού έκοψε και την καλημέρα. Δεν πειράζει, δεν το μετανιώνω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία να εξαρτάσαι εσύ από τις προθέσεις και τις ενέργειες του άλλου.
Μεγάλη αλήθεια!
Μια φορά πριν κάνα 20αρι χρόνια έκανα το λάθος και έβγαλα ένα κινητό στο όνομα μου για ένα φίλο. Θα μου ερχόταν ο λογαριασμός, θα του τον έδινα και θα τον πλήρωνε. Υποτίθεται.
Αμ δε. Το τι αρχιδοζαλισμα έφαγα από την κοσμοτε δε λέγεται. Μιλάμε ότι αδυνατούσε να πληρώσει ποσά τωνν30-50 ευρώ το μήνα.
Βρε καλέ μου, βρε χρυσε μου. Ναι ναι θα τα πληρώσω έλεγε αυτός. Ολο αυτό είχε διάρκεια 2 χρόνια βάσει συμβολαίου μέχρι να περάσουν και να το βάλει στο όνομα του. Μαρτυρησα κυριολεκτικά
Από τότε είπα ποτέ ξανά για κανέναν ξεκωλιαρη.
Μιλάμε για τρισάθλιους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Να προσθεσω επισης οτι με ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ οταν βγαινετε να υποστηριξε κορακια σε βαρος καθε απομαχου της ζωης, καθε αναπηρου και ασθενη και καθε ανεργου...

ενω την ΙΔΙΑ στιγμη δεν λετε κουβεντα η προσπαθειτε να δικαιολογησετε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ μπαταχτσηδες σε αυτη τη χωρα που δεν ειναι αλλοι απο μια στρατια πολιτικους, μιντιοβαρωνους, μεγαλοεργολαβους και επιχειρηματιες που χρωστανε και της Μιχαλους αλλα που κανενα κορακι δεν στρεφεται να τους κατασχει την περιουσια γιατι εχουν ακρες.

.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

στο μεταξύ, ο Δικηγόρος του γέρου λέγεται Φώτης Μπαμπάνης, και είναι ο δικηγόρος του Σώρρα

Σάλος.Μην πληρώνεται τα πρόστιμα.Κάντε μήνυση στους αστυνομικούς.Δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης

https://www.vhmavochas.gr/2020/04/blog-post_6.html
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Σενέκας

επίσης ήταν δικηγόρος της τύπισσας που προσπάθησε να απαγορεύσει στο σχολείο να κάνει σελφ τεστ στο παιδί της
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:22 στο μεταξύ, ο Δικηγόρος του γέρου λέγεται Φώτης Μπαμπάνης, και είναι ο δικηγόρος του Σώρρα

Σάλος.Μην πληρώνεται τα πρόστιμα.Κάντε μήνυση στους αστυνομικούς.Δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης
ΜαΔΕνειΝαΙμπΑτΑχτΣηΔεςΛΕμΕ
talaipwros

ποσο καραγκιοζηδες να νιωθουν αραγε μετα την Σωρραποκαλυψη ολοι αυτοι που εγραφαν δακρυβρεχτα σχολια γεματα οργη;
ρητορικο το ερωτημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 06 Μάιος 2023, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σενέκας

οπότε έχουμε μια υπόθεση που υποκινείται απο έναν υποψήφιο βουλευτή του κκε σε συνεργασία με έναν υποψήφιο βουλευτή του Σώρρα :p2:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα κατέθεσε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βασίλης Νουλεζας

https://www.kathimerini.gr/society/9014 ... toy-sorra/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

"Βασίλη Νουλέζα είσαι δικηγόρος μου. Πρέπει να καταλάβεις ότι ως δικηγόρος του Σώρρα πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός και ιδιαίτερα να μην ακουμπάς το πολιτικό κομμάτι», ανέφερε. «Διαλαλείς παντού ότι εγώ είμαι ο μοναδικός, ο αποκλειστικός δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα. Εγώ αποκλειστικές δεν έχω ούτε νοσοκόμες ούτε πόρτες για να στο πω καθαρά» προσθέτει.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-ekpobes/

.
talaipwros

Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:24 επίσης ήταν δικηγόρος της τύπισσας που προσπάθησε να απαγορεύσει στο σχολείο να κάνει σελφ τεστ στο παιδί της
ψεκασμενοι μπαταχτσηδες με οργη εναντια στα φαντς και το κατεστημενο που μας αλλαζει το δι εν ει
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

talaipwros έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:31
Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:24 επίσης ήταν δικηγόρος της τύπισσας που προσπάθησε να απαγορεύσει στο σχολείο να κάνει σελφ τεστ στο παιδί της
ψεκασμενοι μπαταχτσηδες με οργη εναντια στα φαντς και το κατεστημενο που μας αλλαζει το δι εν ει

Και ο Κουγιας ειναι δικηγορος της Πισπιριγκου, του ψευτογιατρου και πολλων ακομη αμφιλεγομενων προσωπων. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι απατεωνας, καθε δικηγορος ειναι υποχρεωμενος να υπερασπιζεται τον πελατη του.

Αυτο που κανετε επιθεσεις σε δικηγορους να το προσεξετε γιατι υπαρχουν και ορια στις χουλιγκανικες συμπεριφορες.

.
Σενέκας

Αρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:34
talaipwros έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:31

Και ο Κουγιας ειναι δικηγορος της Πισπιριγκου, του ψευτογιατρου και πολλων ακομη αμφιλεγομενων προσωπων. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι απατεωνας, καθε δικηγορος ειναι υποχρεωμενος να υπερασπιζεται τον πελατη του.

Αυτο που κανετε επιθεσεις σε δικηγορους να το προσεξετε γιατι υπαρχουν και ορια στις χουλιγκανικες συμπεριφορες.

.
Κος Μπαμπάνης δεν είναι απλά συνήγορος του Σωρρα, ήταν υποψήφιος βουλευτής της ελλήνων συνέλευσης το 19
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Ναύτης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:30 (Άσχετο με τη δημοσίευση της λατρείας παραπάνω)

Μερικοί-μερικοί να προσέχετε τι γράφετε, γιατί η ζωή είναι μια πουτάνα, αλλά μια πουτάνα άλλο πράγμα.
Εκεί που νομίζεις ότι είσαι καβάλα στ' άλογο, αφέντης και τσουτσουλομύτης, σού τραβάει απ' εκεί που δεν το περιμένεις μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα και βρίσκεσαι τα μπρούμυτα καταγής να μετράς τις πληγές σου.
η διαφορά είναι ότι αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι δεν κλαψομουνιάζουν και δεν επαιτούν αν τους συμβεί κάτι τέτοιο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”