Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 11:36Η εγκυρότητα και η σοβαρότητα ενός μέσου κρίνονται από αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας (αν δεν φοράμε χρωματιστά γυαλιά) Αρίστο και όχι από τις δηλώσεις των φαν. Εσύ μπορεί να τους θεωρείς σοβαρούς, εγώ το τελευταίο διάστημα βλέπω να τους επικαλείται συνεχώς πχ ο Χελώνος, και τα... "άρθρα" τους ειναι ΓΤΠΚ. Από μισο-αλήθειες μέχρι τρανταχτά ψέματα, με σκοπό να παρουσιάσουν την εικόνα που θέλουν.Αρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 08:04Bic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:46
Ξέρω, κάτι θα βρει να πει ο Χελώνος τώρα, αλλά εγώ να ρωτήσω επειδή είμαι και λίγο δύσπιστος...
Από καμμιά σοβαρή πηγή την έχουμε την είδηση; Για να δούμε και τι ακριβώς έχει γίνει δηλαδή, γιατί με την επίσκεψη που έκανα στο site που δίνεις μάλλον μπερδεύτηκα, παρά ξεκαθάρισε το πράμα. Ένας που υποτίθεται πως ξέρει για την αναπηρία του ανθρώπου πετάγεται και λέει "από εργατικό ατύχημα έγινε" (ακούγεται πιο δραματικό έτσι ίσως), τον διορθώνει ο παππούς λέει "όχι, σε αυτοκινητιστικό έγινε", μετά λέει ότι το σπίτι κάνει 450 χιλιάρικα (!)... σαν κάτι να μην κολλάει ακριβώς.![]()
To newsbreak ειναι η εφημεριδα Δημοκρατια, για μενα η σοβαροτερη στην Ελλαδα.
.
Κι επειδή κι αυτό το άρθρο "μπάζει από παντού" από ό,τι φαίνεται, αν το διαβάσει κανείς και δει και το βίντεο, επίτρεψέ μου να έχω τις επιφυλάξεις μου για την εγκυρότητά του.
Κι όλα αυτά, χωρίς να πιάσουμε καν την είδηση στην ουσία της, έτσι; Δηλαδή, ότι κατά πόσον θα έπρεπε ο μέσος αναγνώστης να ταυτιστεί με τους (κατά πώς φαίνεται) ματαχτσήδες, ακόμα κι αν ισχύει η είδηση. Άλλη ιστορία αυτή...
α) Παρε την ειδηση κι απο το σαιτ του Χατζηνικολαου που υποστηριζει 300% ΝΔ αλλα το ρεπορταζ ειναι ακομη πιο καταγγελτικο και της Δημοκρατιας για την συμπεριφορα προς τον αναπηρο.
https://www.enikos.gr/society/chalkidik ... u/1962418/
β) Για ποιο μπαταχτση μιλαμε; Ο γιος οσο δεν ηταν ανεργος ειχε ξοφλησει το μεγαλυτερο μερος.
Από τις 150.000 ευρώ, είχε απομείνει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών, που το πήραν από την τράπεζα. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.
.