Έχω δει ότι υπάρχουν αντρικά. Για να υπάρχουν κάποιος θα τα φοράει και βασει λογικής θα τα φοράνε γκέι. Βέβαια ποια λογική στην εποχή μας...hellegennes έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:21Γιατί; Μήπως έχει γκέι που φοράνε στρινγκ;ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:19Έχει άντρες στρέιτ που φοράνε στρινγκ; Αν ήμουν γυναίκα, μέχρι και ο Χένρι Καβίλ να ήταν, αν φορούσε στρινγκ θα τον έστελνα στη μάνα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17 Άσ' το. Καμμία σχέση τα σπίντο των 80s με τα σημερινά στριγκάκια και κολάν ακόμη και στους αθλητικούς και όχι μοδάτους χώρους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
user0972003
Όχι ρεεεε ηρέμησε, 48-50 είμαι. Κιλά λέω, μη με πεις τώρα για ηλικίαBic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:18Έλα ρε, τρόμαξα προς στιγμήν. Δεν έβαλες κόμμα στο νούμερο και νόμιζα μιλούσες για κιλά!user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:16Μα δεν σχολιάσαμε το λουκάνικο, το χέρι σχολιάσαμεBic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:07
Ναι βρε, απλά είπε η άλλη η βλαμμένη για τα χέρια και τα λουκάνικα και τα μεγέθη και τις συγκρίσεις και... και τέλος πάντων, πάλι ρόμπα έγινα. Busted.![]()
![]()
![]()
Κοίτα κι εγώ που είμαι 156 γυρνάω και λέω οι άλλοι είναι ψηλοί δεν είμαι εγώ κοντή![]()
![]()
user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:25Όχι ρεεεε ηρέμησε, 48-50 είμαι. Κιλά λέω, μη με πεις τώρα για ηλικία![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- tanipteros
γιατί τα στρινγκ βρακιά να τα φοράνε μόνο γκέηδες;ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:24Έχω δει ότι υπάρχουν αντρικά. Για να υπάρχουν κάποιος θα τα φοράει και βασει λογικής θα τα φοράνε γκέι. Βέβαια ποια λογική στην εποχή μας...hellegennes έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:21Γιατί; Μήπως έχει γκέι που φοράνε στρινγκ;ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:19
Έχει άντρες στρέιτ που φοράνε στρινγκ; Αν ήμουν γυναίκα, μέχρι και ο Χένρι Καβίλ να ήταν, αν φορούσε στρινγκ θα τον έστελνα στη μάνα του.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Η γνώμη μου είναι ότι κάποιοι στρέιτ, δεν τα φοράνε επειδή δεν είναι τάση.ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:19Έχει άντρες στρέιτ που φοράνε στρινγκ; Αν ήμουν γυναίκα, μέχρι και ο Χένρι Καβίλ να ήταν, αν φορούσε στρινγκ θα τον έστελνα στη μάνα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17 Άσ' το. Καμμία σχέση τα σπίντο των 80s με τα σημερινά στριγκάκια και κολάν ακόμη και στους αθλητικούς και όχι μοδάτους χώρους.
Αν ήταν τάση, σαφώς και θα τα φορούσαν για να μας επιμορφώσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Ποοοοτές...αντρέπουμαν τόσα χρόνια τανίπτιρεμ'. Ήρθ η ώρα λιές ν απιλιυθηρουθώ;;;;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17καλέ δεν έχεις πάει σε γυμνηστές ποτέ;user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:15Θα ξεβρακωθούμε τελείως;;;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:07
αχούυυυ το Σαλαμανδράκι ντράπηκε..........καλέ πως θα πάμε σε παραλία γυμνηστών φέτος το καλοκαίρι να νιώοσουμε την πλήρη ελευθερία ......;;;![]()
Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμνιστές, δεν πιστεύω αυτοί εκεί πέρα να κυνηγιούνται όλοι μεταξύ τους;![]()
Εσύ κάνεις μπάνιο γυμνός;
εγώ μια φορά πήγα σε γυμνηστές στην Σαμοθράκη αλλά φορούσα μαγιό.... φέτος λέω να τα πετάξω όλα....
- hellegennes
Αν δουλεύουν σε γκέι κλαμπ ίσως, αλλά δεν είναι βολικά εσώρουχα για να τα φοράει κανείς. Επίσης είναι τέρμα αντι-σέξι.ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:24Έχω δει ότι υπάρχουν αντρικά. Για να υπάρχουν κάποιος θα τα φοράει και βασει λογικής θα τα φοράνε γκέι. Βέβαια ποια λογική στην εποχή μας...hellegennes έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:21Γιατί; Μήπως έχει γκέι που φοράνε στρινγκ;ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:19
Έχει άντρες στρέιτ που φοράνε στρινγκ; Αν ήμουν γυναίκα, μέχρι και ο Χένρι Καβίλ να ήταν, αν φορούσε στρινγκ θα τον έστελνα στη μάνα του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ξέρω' γω, από ό,τι φαίνεται όχι. Αλλά λίγο έλεος κάπου ρε παιδιά, πόσο ξεφωνημένες θα γίνουμε οι σύγχρονοι άντρες;
- tanipteros
user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:29Ποοοοτές...αντρέπουμαν τόσα χρόνια τανίπτιρεμ'. Ήρθ η ώρα λιές ν απιλιυθηρουθώ;;;;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17καλέ δεν έχεις πάει σε γυμνηστές ποτέ;user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:15
Θα ξεβρακωθούμε τελείως;;;
Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμνιστές, δεν πιστεύω αυτοί εκεί πέρα να κυνηγιούνται όλοι μεταξύ τους;![]()
Εσύ κάνεις μπάνιο γυμνός;
εγώ μια φορά πήγα σε γυμνηστές στην Σαμοθράκη αλλά φορούσα μαγιό.... φέτος λέω να τα πετάξω όλα....

-
user0972003
Έτσι και νιώθω ανυπεράσπιστη μέσα στη θάλασσα φαντάσου και χωρίς μαγιό..tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:31user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:29Ποοοοτές...αντρέπουμαν τόσα χρόνια τανίπτιρεμ'. Ήρθ η ώρα λιές ν απιλιυθηρουθώ;;;;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17
καλέ δεν έχεις πάει σε γυμνηστές ποτέ;
εγώ μια φορά πήγα σε γυμνηστές στην Σαμοθράκη αλλά φορούσα μαγιό.... φέτος λέω να τα πετάξω όλα....![]()
Δα γένει γέρος χαμός λέμε, θα πετάξουμε όξω τα κωλιά και τα τζιτζιά
-
user0972003
Τι γνώμη έχετε για τις τάνγκες?????? 

Πρέπει να έχετε βάλει στοίχημα ο ένας με την άλλη ποιος θα πετάξει τη μεγαλύτερη κριντζιά, δεν εξηγείται αλλιώς.user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:38Έτσι και νιώθω ανυπεράσπιστη μέσα στη θάλασσα φαντάσου και χωρίς μαγιό..tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:31user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:29
Ποοοοτές...αντρέπουμαν τόσα χρόνια τανίπτιρεμ'. Ήρθ η ώρα λιές ν απιλιυθηρουθώ;;;;![]()
Δα γένει γέρος χαμός λέμε, θα πετάξουμε όξω τα κωλιά και τα τζιτζιά![]()
- tanipteros
δεν έχω δοκιμάσει δημόσιο γυμηνισμό...αλλά έχω δοκιμάσει στο σπίτι μόνος μου nude yoga... το απόλυτο αίσθημα ελευθερίας φιλενάδα...user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:38Έτσι και νιώθω ανυπεράσπιστη μέσα στη θάλασσα φαντάσου και χωρίς μαγιό..tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:31user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:29
Ποοοοτές...αντρέπουμαν τόσα χρόνια τανίπτιρεμ'. Ήρθ η ώρα λιές ν απιλιυθηρουθώ;;;;![]()

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στείλε της πμ , μην εκτιθεσαι άλλο.tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:43δεν έχω δοκιμάσει δημόσιο γυμηνισμό...αλλά έχω δοκιμάσει στο σπίτι μόνος μου nude yoga... το απόλυτο αίσθημα ελευθερίας φιλενάδα...user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:38Έτσι και νιώθω ανυπεράσπιστη μέσα στη θάλασσα φαντάσου και χωρίς μαγιό..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:47Στείλε της πμ , μην εκτιθεσαι άλλο.tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:43δεν έχω δοκιμάσει δημόσιο γυμηνισμό...αλλά έχω δοκιμάσει στο σπίτι μόνος μου nude yoga... το απόλυτο αίσθημα ελευθερίας φιλενάδα...user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:38
Έτσι και νιώθω ανυπεράσπιστη μέσα στη θάλασσα φαντάσου και χωρίς μαγιό..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη