Ναι βρε, απλά είπε η άλλη η βλαμμένη για τα χέρια και τα λουκάνικα και τα μεγέθη και τις συγκρίσεις και... και τέλος πάντων, πάλι ρόμπα έγινα. Busted.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αυτό το έβαλες μη ειρωνικά; Αν ναι, έφτασες το κριντζόμετρο του νήματος στο ταβάνι (που έτσι κι αλλιώς ψηλά ήταν, δηλαδή).tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:20 χαβαλεδιάζω κάτι βρακιά τώρα τελευταία....ποια η γνώμη σας για αυτήν την μάρκα;
![]()
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Αυτό μπορεί να ήταν σέξι την εποχή του Γαρδέλη, άντε και τα 90s με τα σπίντο... Τώρα θα ήταν σίγουρα πολύ σέξι σε μια φυλακή...tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:27Δεν είναι σέξυ? Για άφτερ Σαββατόβραδο μετά το μπαρ...ας πούμε..?ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:25Η κρυφή χαρά της Κάρεν, τί άλλο;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:20 χαβαλεδιάζω κάτι βρακιά τώρα τελευταία....ποια η γνώμη σας για αυτήν την μάρκα;
![]()
- tanipteros
τι είναι το κριντζόμετρο ;ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:11Αυτό το έβαλες μη ειρωνικά; Αν ναι, έφτασες το κριντζόμετρο του νήματος στο ταβάνι (που έτσι κι αλλιώς ψηλά ήταν, δηλαδή).tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:20 χαβαλεδιάζω κάτι βρακιά τώρα τελευταία....ποια η γνώμη σας για αυτήν την μάρκα;
![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
user0972003
Θα ξεβρακωθούμε τελείως;;;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:07αχούυυυ το Σαλαμανδράκι ντράπηκε..........καλέ πως θα πάμε σε παραλία γυμνηστών φέτος το καλοκαίρι να νιώοσουμε την πλήρη ελευθερία ......;;;user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:55tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:20 χαβαλεδιάζω κάτι βρακιά τώρα τελευταία....ποια η γνώμη σας για αυτήν την μάρκα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμνιστές, δεν πιστεύω αυτοί εκεί πέρα να κυνηγιούνται όλοι μεταξύ τους;
Εσύ κάνεις μπάνιο γυμνός;
-
user0972003
Μα δεν σχολιάσαμε το λουκάνικο, το χέρι σχολιάσαμεBic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:07Ναι βρε, απλά είπε η άλλη η βλαμμένη για τα χέρια και τα λουκάνικα και τα μεγέθη και τις συγκρίσεις και... και τέλος πάντων, πάλι ρόμπα έγινα. Busted.![]()
![]()
Κοίτα κι εγώ που είμαι 156 γυρνάω και λέω οι άλλοι είναι ψηλοί δεν είμαι εγώ κοντή
πολλά ρούχα μαζευτήκανε

Άσ' το. Καμμία σχέση τα σπίντο των 80s με τα σημερινά στριγκάκια και κολάν ακόμη και στους αθλητικούς και όχι μοδάτους χώρους.ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:13Αυτό μπορεί να ήταν σέξι την εποχή του Γαρδέλη, άντε και τα 90s με τα σπίντο... Τώρα θα ήταν σίγουρα πολύ σέξι σε μια φυλακή...tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:27Δεν είναι σέξυ? Για άφτερ Σαββατόβραδο μετά το μπαρ...ας πούμε..?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
καλέ δεν έχεις πάει σε γυμνηστές ποτέ;user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:15Θα ξεβρακωθούμε τελείως;;;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:07αχούυυυ το Σαλαμανδράκι ντράπηκε..........καλέ πως θα πάμε σε παραλία γυμνηστών φέτος το καλοκαίρι να νιώοσουμε την πλήρη ελευθερία ......;;;![]()
Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμνιστές, δεν πιστεύω αυτοί εκεί πέρα να κυνηγιούνται όλοι μεταξύ τους;![]()
εγώ μια φορά πήγα σε γυμνηστές στην Σαμοθράκη αλλά φορούσα μαγιό.... φέτος λέω να τα πετάξω όλα....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Έλα ρε, τρόμαξα προς στιγμήν. Δεν έβαλες κόμμα στο νούμερο και νόμιζα μιλούσες για κιλά!user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:16Μα δεν σχολιάσαμε το λουκάνικο, το χέρι σχολιάσαμε![]()
Κοίτα κι εγώ που είμαι 156 γυρνάω και λέω οι άλλοι είναι ψηλοί δεν είμαι εγώ κοντή![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
user0972003
Συνθηματικό για σεξ ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι μπροστά στα παιδιά:
-Πάμε να βάλουμε πλυντήριο;
-Άσ' το, τα έπλυνα στο χέρι.
Έχει άντρες στρέιτ που φοράνε στρινγκ; Αν ήμουν γυναίκα, μέχρι και ο Χένρι Καβίλ να ήταν, αν φορούσε στρινγκ θα τον έστελνα στη μάνα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17 Άσ' το. Καμμία σχέση τα σπίντο των 80s με τα σημερινά στριγκάκια και κολάν ακόμη και στους αθλητικούς και όχι μοδάτους χώρους.
- hellegennes
Γιατί; Μήπως έχει γκέι που φοράνε στρινγκ;ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:19Έχει άντρες στρέιτ που φοράνε στρινγκ; Αν ήμουν γυναίκα, μέχρι και ο Χένρι Καβίλ να ήταν, αν φορούσε στρινγκ θα τον έστελνα στη μάνα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17 Άσ' το. Καμμία σχέση τα σπίντο των 80s με τα σημερινά στριγκάκια και κολάν ακόμη και στους αθλητικούς και όχι μοδάτους χώρους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ε, κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι ότι ήταν όντως πιο χαλαρά τα πράγματα στα 80s. Kαι δεν αναφέρομαι στους ροδοκοπανατζήδες "καρεκλάδες"*.tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:17καλέ δεν έχεις πάει σε γυμνηστές ποτέ;user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:15Θα ξεβρακωθούμε τελείως;;;tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:07
αχούυυυ το Σαλαμανδράκι ντράπηκε..........καλέ πως θα πάμε σε παραλία γυμνηστών φέτος το καλοκαίρι να νιώοσουμε την πλήρη ελευθερία ......;;;![]()
Δεν έχω πάει ποτέ σε γυμνιστές, δεν πιστεύω αυτοί εκεί πέρα να κυνηγιούνται όλοι μεταξύ τους;![]()
εγώ μια φορά πήγα σε γυμνηστές στην Σαμοθράκη αλλά φορούσα μαγιό.... φέτος λέω να τα πετάξω όλα....
* Ο ορισμός του προχωκάγκουρα, γκρικ καμάκι κλπ τότε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το έπιασες το υπονοουμενο!user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:19 Συνθηματικό για σεξ ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι μπροστά στα παιδιά:
-Πάμε να βάλουμε πλυντήριο;
-Άσ' το, τα έπλυνα στο χέρι.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-