Προσωπικά σκέφτομαι για Τζήμερο, αλλά αυτά τα ψήφος ανοχής χωρίς να θέτει όρους, με απομακρύνουν (παρότι δεν πιστεύω ότι θα συνεργαστούν). Πλέον είμαι μεταξύ Τζήμερου και άκυρου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική Δημιουργία
- Golden Age
Re: Εθνική Δημιουργία
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Η ψήφος ανοχής είναι απλά για να υπάρχει κυβέρνηση. Χωρίς πλειοψηφία 150+1 η ΝΔ δε θα μπορεί να περνάει νόμους, άρα θα κυβερνάει μεν αλλά θα είναι σαν να μην κυβερνάει εάν έχει στόχο να κάνει λαμογιές.Golden Age έγραψε: 03 Μάιος 2023, 23:46Προσωπικά σκέφτομαι για Τζήμερο, αλλά αυτά τα ψήφος ανοχής χωρίς να θέτει όρους, με απομακρύνουν (παρότι δεν πιστεύω ότι θα συνεργαστούν). Πλέον είμαι μεταξύ Τζήμερου και άκυρου.
-_-
- Golden Age
Η ψήφος ανοχής χωρίς όρους είναι σαν να δίνεις πράσινο φως για να κυβερνήσουν όπως θέλουν. Θα μου πεις και ο Καμμένος που συγκυβέρνησε, υποτίθεται έθετε όρους στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ό,τι ήθελε. Για μένα ο Τζήμερος πρέπει να θέσει θέμα όρων.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:17Η ψήφος ανοχής είναι απλά για να υπάρχει κυβέρνηση. Χωρίς πλειοψηφία 150+1 η ΝΔ δε θα μπορεί να περνάει νόμους, άρα θα κυβερνάει μεν αλλά θα είναι σαν να μην κυβερνάει εάν έχει στόχο να κάνει λαμογιές.Golden Age έγραψε: 03 Μάιος 2023, 23:46Προσωπικά σκέφτομαι για Τζήμερο, αλλά αυτά τα ψήφος ανοχής χωρίς να θέτει όρους, με απομακρύνουν (παρότι δεν πιστεύω ότι θα συνεργαστούν). Πλέον είμαι μεταξύ Τζήμερου και άκυρου.
- Eθνικοκοινωνιστης
εσυ δεν ελεγες οτι ο κατσαριδιαρης δεν ειναι νεοφιλελε και πας σε αυτους γκολντεν?
ελα μωρε να συναντηθουμε στο Κινημα
αλλιως ψηφισε κατευθειαν κνδ
αλλιως ψηφισε κατευθειαν κνδ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eίναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ όποιος κάνει κριτική από τη σκοπιά του κρατισμού (όλοι δηλαδή που λένε ότι η ΝΔ είναι "νεοφιλελεύθερη"Green Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2023, 22:39Διαφωνούμε σχεδόν απόλυτα θα συμπλήρωνα. Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα τέτοιο και νομίζω ξέρω και που μπερδεύεσαι - μπλέκεις την κριτική στην κυβέρνηση με την (ανύπαρκτη) συμπάθεια ή έστω ανοχή προς την αριστερά. Ε η ΝΔ είναι κυβέρνηση, αυτή θα φάει την περισσότερη κριτική, όταν ήταν ο Τσίπρας δηλαδή ποιός την έτρωγε, η ΝΔ;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 17:21Εδώ ακριβώς είναι που διαφωνούμε. Δεν έφυγε και δεν θα φύγει τουλάχιστον για την επόμενη γενιά ως νοοτροπία.Green Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:54 Στις δεύτερες εκλογές του '15 ο Συριζα έχασε περίπου 1% σε σχέση με τις προηγούμενες άρα πολύ λίγες ψήφοι πήγαν εκεί.
Το μόνο που θα δεχόμουν είναι μια 'ανοχή' προς την αριστερά (υπό την μορφή του Συριζα) που υπήρξε για ένα διάστημα ΠΡΙΝ τις δεύτερες εκλογές λόγω ανωτέρας βίας (μνημόνιο) μπας και αλλάξει κάτι. Αυτό πάει, κάηκε, δεν ξαναγυρνά.
Δεν είναι συριζαίος όποιος κάνει έντονη κριτική στην κυβέρνηση, ακόμα και ο Kauldron που κάνει και την περισσότερη γκρίνια αντι-ΝΔ είναι, όχι φιλοσυριζαίος. Αυτός βέβαια μπορεί να ψήφιζε και Συριζα τόσο αντι-ΝΔ που είναι![]()
Δεν θα εμπλακώ πάλι στη συζήτηση περί του τι είναι η έννοια δεξιός,απλά λέω ότι κάποιος σαν αυτόν έχει μία και μόνη ουσιαστική διαφορά με την αριστερά και αυτή είναι το μεταναστευτικό.Δηλαδή έχει παρεμφερή σκέψη και η μόνη διαφορά είναι η σύνθεση του πληθυσμού με τον οποίο θα εφαρμοσθεί το ίδιο πρόγραμμα.
Από τον λεγόμενο "πατριωτικό χώρο" μόνο ο Τζήμερος κάνει άλλου είδους κριτική και από άλλη πλευρά προς τη ΝΔ.Οι άλλοι κάνουν κριτική αριστερού τύπου με μόνη διαφορά το μεταναστευτικό.Δεν μπορεί όμως αυτή η διαφορά να μηδενίσει όλες τις άλλες ομοιότητες.
- kongrosian
ο Τζήμερος είναι μια μισάνθρωπη χλαπάτσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχει τζημερος αλλα ο ανθρωπος του κουροπαλατη που ελεγχει την κατασταση
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Έχω ξεκαθαρίσει ότι διαφωνώ με τον νεοφιλελευθερισμό του, αλλά θα τον ψήφιζα ως αντιπολίτευση για τα εθνικά θέματα και για να αποδομήσει την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς. Το σκέφτομαι ακόμη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:42 εσυ δεν ελεγες οτι ο κατσαριδιαρης δεν ειναι νεοφιλελε και πας σε αυτους γκολντεν?![]()
αλλιως ψηφισε κατευθειαν κνδ![]()
Τον Μπεχλή δεν τον ψηφίζω γιατί κάθε τόσο ασχολείται με το να πετά λάσπη κατά του Κασιδιάρη, μπας και τσιμπήσει καμμιά ψήφο απο τη βάση του. Αυτό δεν είναι πολιτικός αγώνας.
- Eθνικοκοινωνιστης
ετσι δικαιολογεις την αγαπη σου στον αντεθνικο νεοφιλελευθερισμο οπως δηλωνες μεχρι πριν 1 ωρα?Golden Age έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:55Έχω ξεκαθαρίσει ότι διαφωνώ με τον νεοφιλελευθερισμό του, αλλά θα τον ψήφιζα ως αντιπολίτευση για τα εθνικά θέματα και για να αποδομήσει την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς. Το σκέφτομαι ακόμη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:42 εσυ δεν ελεγες οτι ο κατσαριδιαρης δεν ειναι νεοφιλελε και πας σε αυτους γκολντεν?![]()
Τον Μπεχλή δεν τον ψηφίζω γιατί κάθε τόσο ασχολείται με το να πετά λάσπη κατά του Κασιδιάρη, μπας και τσιμπήσει καμμιά ψήφο απο τη βάση του. Αυτό δεν είναι πολιτικός αγώνας.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Ο Τζήμερος δεν είναι γενικά νεοφιλελεύθερος, αλλά στο οικονομικό πεδίο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:56ετσι δικαιολογεις την αγαπη σου στον αντεθνικο νεοφιλελευθερισμο οπως δηλωνες μεχρι πριν 1 ωρα?Golden Age έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:55Έχω ξεκαθαρίσει ότι διαφωνώ με τον νεοφιλελευθερισμό του, αλλά θα τον ψήφιζα ως αντιπολίτευση για τα εθνικά θέματα και για να αποδομήσει την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς. Το σκέφτομαι ακόμη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:42 εσυ δεν ελεγες οτι ο κατσαριδιαρης δεν ειναι νεοφιλελε και πας σε αυτους γκολντεν?![]()
Τον Μπεχλή δεν τον ψηφίζω γιατί κάθε τόσο ασχολείται με το να πετά λάσπη κατά του Κασιδιάρη, μπας και τσιμπήσει καμμιά ψήφο απο τη βάση του. Αυτό δεν είναι πολιτικός αγώνας.![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Προσπαθείς εναγωνίως να θέσεις 2 slots και να εντάξεις εκεί όλες τις απόψεις, ε δεν είναι έτσι η πραγματικότητα!πατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 00:48Eίναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ όποιος κάνει κριτική από τη σκοπιά του κρατισμού (όλοι δηλαδή που λένε ότι η ΝΔ είναι "νεοφιλελεύθερη"Green Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2023, 22:39 Διαφωνούμε σχεδόν απόλυτα θα συμπλήρωνα. Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα τέτοιο και νομίζω ξέρω και που μπερδεύεσαι - μπλέκεις την κριτική στην κυβέρνηση με την (ανύπαρκτη) συμπάθεια ή έστω ανοχή προς την αριστερά. Ε η ΝΔ είναι κυβέρνηση, αυτή θα φάει την περισσότερη κριτική, όταν ήταν ο Τσίπρας δηλαδή ποιός την έτρωγε, η ΝΔ;
Δεν είναι συριζαίος όποιος κάνει έντονη κριτική στην κυβέρνηση, ακόμα και ο Kauldron που κάνει και την περισσότερη γκρίνια αντι-ΝΔ είναι, όχι φιλοσυριζαίος. Αυτός βέβαια μπορεί να ψήφιζε και Συριζα τόσο αντι-ΝΔ που είναι![]()
) και ζητάνε τη λύση των προβλημάτων σε περισσότερο δημόσιο και όποιος πουλάει αντιαμερικανισμό και αντιευρωπαισμό ακόμη και εάν αυτός δηλώνει δεξιός.
Δεν θα εμπλακώ πάλι στη συζήτηση περί του τι είναι η έννοια δεξιός,απλά λέω ότι κάποιος σαν αυτόν έχει μία και μόνη ουσιαστική διαφορά με την αριστερά και αυτή είναι το μεταναστευτικό.Δηλαδή έχει παρεμφερή σκέψη και η μόνη διαφορά είναι η σύνθεση του πληθυσμού με τον οποίο θα εφαρμοσθεί το ίδιο πρόγραμμα.
Από τον λεγόμενο "πατριωτικό χώρο" μόνο ο Τζήμερος κάνει άλλου είδους κριτική και από άλλη πλευρά προς τη ΝΔ.Οι άλλοι κάνουν κριτική αριστερού τύπου με μόνη διαφορά το μεταναστευτικό.Δεν μπορεί όμως αυτή η διαφορά να μηδενίσει όλες τις άλλες ομοιότητες.
Αυτός που κάνει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση χωρίς να την θεωρεί νεοφιλελεύθερη (έλεος..., σαν ηχώς από το παρελθόν μόνο μπορεί να σταθεί ο χαρακτηρισμός) αλλά χωρίς να ταυτίζεται καθόλου με τον Τζήμερο σε ποιά κατηγορία μπαίνει;
-
πατησιωτης
Ποιός είναι αυτός;τι λέει;άσε την ταμπέλα "νεοφιλελεύθερος".Αυτός που λες ζητάει κρατικοποιήσεις ή ιδιωτικοποιήσεις;θέλει π.χ.ιδιωτικά πανεπιστήμια ή όχι;από εκεί θα κρίνεις εάν είναι πιο κοντά στη ΝΔ ή στον σύριζα.
- Green Dragon
Πάλι 2 slotsπατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 08:51 Ποιός είναι αυτός;τι λέει;άσε την ταμπέλα "νεοφιλελεύθερος".Αυτός που λες ζητάει κρατικοποιήσεις ή ιδιωτικοποιήσεις;θέλει π.χ.ιδιωτικά πανεπιστήμια ή όχι;από εκεί θα κρίνεις εάν είναι πιο κοντά στη ΝΔ ή στον σύριζα.
Δεν χρειάζεται να είναι κοντά σε κανέναν από αυτούς. Εγώ πχ, αν θέλεις κιόλας συγκεκριμένο παράδειγμα.
-
πατησιωτης
Θα πρέπει να δούμε τι πιστεύεις για κάθε περίπτωση.Εάν για το παραμικρό θέλεις παρέμβαση του κράτους,αυτό παγκοσμίως θεωρείται αριστερό.Τώρα εάν το νομίζει κάποιος δεξιό,δεν αλλάζει κάτι πέραν της ορολογίας αλλά θα βρεθεί δίπλα στους συριζαίους σε πολλά θέματα,εάν π.χ. λες θέλω να επανακρατικοποιηθεί η ΔΕΗ ή η Εθνική Τράπεζα είσαι από την ίδια πλευρά με τον σύριζα.Βέβαια μπορεί να θέλεις η κρατική ΔΕΗ να προσλαμβάνει μόνο γηγενείς και όχι μετανάστες και σε αυτό διαφέρεις.Green Dragon έγραψε: 04 Μάιος 2023, 09:06Πάλι 2 slotsπατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 08:51 Ποιός είναι αυτός;τι λέει;άσε την ταμπέλα "νεοφιλελεύθερος".Αυτός που λες ζητάει κρατικοποιήσεις ή ιδιωτικοποιήσεις;θέλει π.χ.ιδιωτικά πανεπιστήμια ή όχι;από εκεί θα κρίνεις εάν είναι πιο κοντά στη ΝΔ ή στον σύριζα.![]()
Δεν χρειάζεται να είναι κοντά σε κανέναν από αυτούς. Εγώ πχ, αν θέλεις κιόλας συγκεκριμένο παράδειγμα.
- Green Dragon
Θέλω ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά θέλω και επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ.πατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 09:11 Θα πρέπει να δούμε τι πιστεύεις για κάθε περίπτωση.Εάν για το παραμικρό θέλεις παρέμβαση του κράτους,αυτό παγκοσμίως θεωρείται αριστερό.Τώρα εάν το νομίζει κάποιος δεξιό,δεν αλλάζει κάτι πέραν της ορολογίας αλλά θα βρεθεί δίπλα στους συριζαίους σε πολλά θέματα,εάν π.χ. λες θέλω να επανακρατικοποιηθεί η ΔΕΗ ή η Εθνική Τράπεζα είσαι από την ίδια πλευρά με τον σύριζα.Βέβαια μπορεί να θέλεις η κρατική ΔΕΗ να προσλαμβάνει μόνο γηγενείς και όχι μετανάστες και σε αυτό διαφέρεις.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 246 Απαντήσεις