!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:00
Lord Brum έγραψε: 01 Μάιος 2023, 01:56
xioni έγραψε: 01 Μάιος 2023, 01:52 Υγρό πυρ στο μάτι του καταδρομέα! :smt005:
υγρό πυρ στον πρωκτό των ζαίων
Στη φάση που είναι η ζαίικη πανίδα, μπορεί και να γουστάρουν.
θα ήταν τουλάχιστον σεξιστικό αν δεν γούσταραν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

enaon έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:01
Lord Brum έγραψε: 01 Μάιος 2023, 01:59 ο λαός το 2019, και ξανά σ 3 εβδομάδες το ξαναπετάει
τζημερικός και εσύ και καλα που λες τον Κυριακο κουλη ε; Τι παιδια εισαστε.
προφανώς και ο τζήμερος είναι η μόνη λογική φωνή στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ο κούλης ήταν απαραίτητος για να φύγει το προδοτικό τσίρκο του τσίπρα αλλά αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. όχι αναμετρούμενος με τον τσίπρα, αυτόν και προφανώς τον κερδίζει με άνεση, αυτό έλειπε, αλλά αναμετρούμενος με τις ανάγκες της χώρας και του έθνους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Lord Brum έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:00
Lord Brum έγραψε: 01 Μάιος 2023, 01:56

υγρό πυρ στον πρωκτό των ζαίων
Στη φάση που είναι η ζαίικη πανίδα, μπορεί και να γουστάρουν.
θα ήταν τουλάχιστον σεξιστικό αν δεν γούσταραν
Ε ναι, οπότε τόσο σωματικώς όσο και ιδεολογικώς θα ήταν οκ.

Το συναμφότερον των ζαίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Βάζω ξανά το βιντεάκι που έβαλε ο GoBzi για να γελάσουμε όλοι για άλλη μια φορά με τον καταδρομέα :smt005:

Υ.Γ. Δεν καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται, ακόμη και τόσο ακραία όσο το πέταγμα ενός γιαουρτιού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xioni την 01 Μάιος 2023, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γελοία, προχωτσίρκουλα, τελευταία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Lord Brum έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:04 προφανώς και ο τζήμερος είναι η μόνη λογική φωνή στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ο κούλης ήταν απαραίτητος για να φύγει το προδοτικό τσίρκο του τσίπρα αλλά αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. όχι αναμετρούμενος με τον τσίπρα, αυτόν και προφανώς τον κερδίζει με άνεση, αυτό έλειπε, αλλά αναμετρούμενος με τις ανάγκες της χώρας και του έθνους
μην απαντας σοβαρά ρε παιδί μου, αφου διαβάζεις γαλη και νομιζεις οτι θα πεις για πωπους ζαιων και θα με ενοχλησεις, θεωρησε οτι δουλευομαστε χωρις τυψεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:11
Lord Brum έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:04 προφανώς και ο τζήμερος είναι η μόνη λογική φωνή στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ο κούλης ήταν απαραίτητος για να φύγει το προδοτικό τσίρκο του τσίπρα αλλά αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. όχι αναμετρούμενος με τον τσίπρα, αυτόν και προφανώς τον κερδίζει με άνεση, αυτό έλειπε, αλλά αναμετρούμενος με τις ανάγκες της χώρας και του έθνους
μην απαντας σοβαρά ρε παιδί μου, αφου διαβάζεις γαλη και νομιζεις οτι θα πεις για πωπους ζαιων και θα με ενοχλησεις, θεωρησε οτι δουλευομαστε χωρις τυψεις.
Καλώς τους καλλίπυγους ιδεολόγους.

Όσο μυώδεις είναι οι ιδέες σας άλλο τόσο και τα πωπουδάκια σας, γλυκά μου.

Η επιτομή του λαπά από πάνω μέχρι κάτω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

τον λορδο λες λαπα; Τον χατζηστεφανου μου θυμησες απο πανω, επρεπε να πεις και βλαχαρα νομιζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:22 τον λορδο λες λαπα; Τον χατζηστεφανου μου θυμησες απο πανω, επρεπε να πεις και βλαχαρα νομιζω.
Ποιο λόρδο ρε; Μιλάμε για ρίαλ φάση. Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν στρέιτ ζαίο με σφιχτό κωλαράκι. Ακόμη και την σκόνη των κομμουνιών τρώτε. Μόνον σε κοκκινομάλλες που βρίσκουν σέξυ τις κοιλίτσες, μετράτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

α σορυ νομιζα οτι τα λες για καποιον απο εδώ. Ο χιονης σιγουρα δεν ειναι λαπας που γουσταρει πυρ στον πρωκτο του;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 01 Μάιος 2023, 02:34 α σορυ νομιζα οτι τα λες για καποιον απο εδώ. Ο χιονης σιγουρα δεν ειναι λαπας που γουσταρει πυρ στον πρωκτο του;
Δεκτή η συγγνώμη. Κατά τα άλλα, εγώ αναφέρομαι σε περιπτώσεις ζαίων που έχω γνωρίσει εκ του σύνεγγυς. Αν χούφτωνα τον κώλο ή την κοιλίτσα του χιόνη ή τη δική σου, μπορεί να αναθεωρούσα. Αλλά δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο να ψάχνομαι για τις εξαιρέσεις. Δεν είμαι ακαδημαϊκή λεκτόρισσα :) κεραμιδόγατα είμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

καταλάβα ναι, σαλτσες παλι γιατι φοβασαι μην πας για μπανακι. Ενα και ενα ποσο κανει, πες αυτο που ειναι ευκολο να παμε για νανι.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σε τι να διαφωνεί η φορουμάρα άραγε?αν είναι μαλακία να την πέφτεις σε κάποιον μπροστά στα πιτσιρίκια του?αν είναι έξυπνο όταν αυτός ο κάποιος μπορεί να έχει από το επόμενο λεπτό 100 μπάτσους να τον φυλάνε τους οποίους θα πληρώνουν οι ίδιοι?τι εννοεί ο εναον?γιατί πετάει κωλομπαρίστικες μαγκιές η γαλή?πολλές απορίες
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Οργισμένος έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:56
Aυτο εδω το διποδο πως το αφηνετε και γραφει εδω μεσα;;;
Πήζεις ; Πατώνεις ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”