Εγώ από που και ως που αγαπώ τους μαφιόζους ανώμαλε φίλε μου; LSD έχεις πάρει;plouf έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:25Οι μαφιοζοι που τοσο αγαπας μια χαρα εκτελουν τους αντιπαλους τους μπροστα στα παιδια τους οτανSid Vicious έγραψε: 30 Απρ 2023, 19:40 Το να επιτεθεις σε καποιον μπροστα στα μικρα παιδια του ειναι ανανδρια και ατιμια
κανουν ξεκαθαρισματα των λογαριασμων μεταξυ τους.
Τι οχι;
Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του - Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι
- Sid Vicious
Re: Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Re: Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι
Η πλάκα είναι ότι νομίζει ότι ενδιαφέρεται κανείς για τα παιδιά του και αν φάγαν ξώγαλτσα κάνα γιαούρτι
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σόρρυ αλλά είχα αποχρώσες ενδείξεις οπότε παραδέχομαι το λάθος μου και ανασκευαζω.Sid Vicious έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:52Εγώ από που και ως που αγαπώ τους μαφιόζους ανώμαλε φίλε μου; LSD έχεις πάρει;plouf έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:25Οι μαφιοζοι που τοσο αγαπας μια χαρα εκτελουν τους αντιπαλους τους μπροστα στα παιδια τους οτανSid Vicious έγραψε: 30 Απρ 2023, 19:40 Το να επιτεθεις σε καποιον μπροστα στα μικρα παιδια του ειναι ανανδρια και ατιμια
κανουν ξεκαθαρισματα των λογαριασμων μεταξυ τους.
Τι οχι;
Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του - Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία
Η επίθεση μπορεί πάντως να προέρχεται και από το φαιοκοκκινο μέτωπο παρόμοια νύξη
είχε γίνει και για την επίθεση στην Κανέλλη.
Ο Θανος παραλίγο να μας αφήσει τότε με το ενδο νοσοκομειακο μικρόβιο. Εγω δεν θα τολμούσα να ξαναμπω νοσοκομείο ακόμα και να μου έβγαζαν το ματι.
δεν εχεις δίκιο, αυτο χαλαει ολη την χαρα. Αν δεν ηταν τόσο κοτα ετσι και αλλιως, θα ειχα απαιτήσεις να εχει πεταχτει σαν άιλουρος όταν τους ειδε, να προλαβει να παει παρα περα να τα φαει μονος του. Μονο αν το εριξε κανενας παππους βασιλικός και απο την σύγχυση του πεσαν τα γυαλια κλπ θα ηταν οκ.nyxtovios έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:54 Η πλάκα είναι ότι νομίζει ότι ενδιαφέρεται κανείς για τα παιδιά του και αν φάγαν ξώγαλτσα κάνα γιαούρτι
Η απόλυτη μιζέρια των επαναστατικών ληγμένων ρυζόγαλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μην το υποβαθμιζεις ηταν μια βαρβαρη πραξη, θα μπορουσαν να τον εχουν εκτελεσει και να φορέσουν το δερμα του, σχεδον το ίδιο ειναι.
Και προσοχή στα προχώ στριγκάκια του οργιζμένου λαού, μην ξηλώσει η νταντέλα και πάθει υπαρξιακό ταράκουλο η βάση της βαράγγειας προχωφρουράς.

Γελοίοι, πουθενάδες, τελευταίοι.

Γελοίοι, πουθενάδες, τελευταίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υγρό πυρ στο μάτι του καταδρομέα! 
τον πατησιωτη λες γελοιο; Τωρα αυτο θα διαβαστει ίσως λίγο ασχημα, σαν να κατηγορώ το θύμα οτι φοραγε μινι, αλλα γιατί πηγε στα πετράλωνα, γιατί οχι τα εξάρχεια;
υγρό πυρ στον πρωκτό των ζαίων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ο λαός το 2019, και ξανά σ 3 εβδομάδες το ξαναπετάει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στη φάση που είναι η ζαίικη πανίδα, μπορεί και να γουστάρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τζημερικός και εσύ και καλα που λες τον Κυριακο κουλη ε; Τι παιδια εισαστε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 299 Απαντήσεις
- 6839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
-
- 41 Απαντήσεις