!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚKE;;;;;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Re: ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚKE;;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:45
pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:41
Με τους εφοπλιστές ποιος είναι πολιτικό συνεταιράκι;
Το ΚΚΕ ειναι πολιτικό συνεταιράκι με τις δυνάμεις του συστήματος στο σύστημα της Μεταπολίτευσης
Πάντως σίγουρα δεν ήταν το ΚΚΕ που θέλησε την φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών!!!
Κάποιος άλλος ήθελε μαζί με την φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών να τσακίσει και τα συνδικάτα
pylothess

Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:47
pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:26
Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:00

Στην πρώτη φάση της πανδημίας πάντως, όπου κυνηγούσαν ακόμη και τον εκκλησιασμό, μόνο στο ΚΚΕ επέτρεψε το σύστημα να κάνει συγκέντρωση, την Πρωτομαγιά.
Εγώ προσωπικά δεν πήγα σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην περίοδο της πανδημίας. Κάποιες φορές είναι αλήθεια ότι υπερβάλλει λίγο σε κάποια πράγματα αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η ουσία είναι πως με την συνεπή και ακέραια στάση που έχει κρατήσει εδώ και έναν φίλο έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των φίλων και τον σεβασμό των εχθρών. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνεπής στάση από τους Κομμουνιστές όλα αυτά τα χρόνια , το κόμμα θα είχε χαθεί στην λησμονιά με το πέρασμα των χρόνων όπως τόσα και τόσα άλλα κόμματα. Δεν ήταν για παράδειγμα σαν κάποιους άλλους που απαρνήθηκαν τις ιδέες τους στο δικαστήριο ,που έκλαιγαν και παρακαλούσαν. Γι αυτό και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα αγωνιστικό κόμμα.
Η μεγαλύτερη τύχη του ΚΚΕ ήταν η αποχώρηση όλων των τύπων που κάναν τον ΣΥΝ. Φαντάσου τον Τσίπρα στην Κ.Ε..
Δεν βαριέσαι ; Υπάρχουν και καριερίστες. Κάποτε και αυτοί στα αζήτητα ήταν. Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:48
Το ΚΚΕ ειναι πολιτικό συνεταιράκι με τις δυνάμεις του συστήματος στο σύστημα της Μεταπολίτευσης
Κάποιος άλλος ήθελε μαζί με την φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών να τσακίσει και τα συνδικάτα
Να θυμίσω σε όσους το παίζουν εθνικιστές και είναι απλά νεοφασίστες, πως οι εφοπλιστές χέστηκαν για τον Έλληνα ναυτικό και προσλαμβάνουν Φιλιππινέζους.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Exodus

pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:50
Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:47
pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:26

Εγώ προσωπικά δεν πήγα σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην περίοδο της πανδημίας. Κάποιες φορές είναι αλήθεια ότι υπερβάλλει λίγο σε κάποια πράγματα αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η ουσία είναι πως με την συνεπή και ακέραια στάση που έχει κρατήσει εδώ και έναν φίλο έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των φίλων και τον σεβασμό των εχθρών. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνεπής στάση από τους Κομμουνιστές όλα αυτά τα χρόνια , το κόμμα θα είχε χαθεί στην λησμονιά με το πέρασμα των χρόνων όπως τόσα και τόσα άλλα κόμματα. Δεν ήταν για παράδειγμα σαν κάποιους άλλους που απαρνήθηκαν τις ιδέες τους στο δικαστήριο ,που έκλαιγαν και παρακαλούσαν. Γι αυτό και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα αγωνιστικό κόμμα.
Η μεγαλύτερη τύχη του ΚΚΕ ήταν η αποχώρηση όλων των τύπων που κάναν τον ΣΥΝ. Φαντάσου τον Τσίπρα στην Κ.Ε..
Δεν βαριέσαι ; Υπάρχουν και καριερίστες. Κάποτε και αυτοί στα αζήτητα ήταν. Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες.
Όλοι καριερίστες είναι. Κι εγώ, κι εσύ. Η Πολιτική είναι κυνισμός. Το θέμα είναι πως μετά το κόψιμο των επιδοτήσεων από τη Μόσχα όσοι ήταν λαμόγια φύγανε. Πολλοί από αυτούς και με περιουσίες, μιας και το Κόμμα τους είχε γράψει κάτι τι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Υπήρξε μια πρόταση, προκειμένου να έλθουν στην Ελλάδα τα κεφάλαιά τους.

Τα συνδικάτα κανείς δεν ήθελε να τα τσακίσει. Να νικήσουν τους ΚΚΕδες στη συνδικαλιστική επιρροή ναι. Αλλά πολιτική νίκη, όχι με τσακίσματα και ιστορίες. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:54Υπήρξε μια πρόταση, προκειμένου να έλθουν στην Ελλάδα τα κεφάλαιά τους.
Πώς;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:56
Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:54Υπήρξε μια πρόταση, προκειμένου να έλθουν στην Ελλάδα τα κεφάλαιά τους.
Πώς;
Αυτό που έγραψε ο pylo.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:25
Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59
Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:50

Έχεις υπόψη σου τι θα πει βαθύ κράτος;
Προφανώς και έχω.
Ε τοτε τι σου κάνει εντύπωση. Από το 0.01% τους είχαν δεμένους και όταν άρχισαν τα πράγματα να γίνονται στριμοκωλα τους έδεσαν χειροποδαρα
Γω πάντως τους θυμάμαι τότενες που ήσαν στο 0,25% τα ποσοστά τους, πριν καν βάλουν υποψηφιότητα. Παρτάλια απ'τα λίγα. Όρθια ούγκανα. Είχαν γνώσιν οι φύλακες, ποιοί έμπαιναν στη βουλή. Φούσκα ήταν που έσκασε. Ελπίζω δε, να παραμείνει έτσι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
pylothess

Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:54

Τα συνδικάτα κανείς δεν ήθελε να τα τσακίσει. Να νικήσουν τους ΚΚΕδες στη συνδικαλιστική επιρροή ναι. Αλλά πολιτική νίκη, όχι με τσακίσματα και ιστορίες. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους.
Μου αρέσει που λέτε πως είστε και σοσιαλιστές!!!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:38
Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:29

Δεν υπάρχει εθχρός του που να το σέβεται. Οι κατα φαντασίαν "εχθροί του", δηλαδή τα παραμύθια που πουλά στους οπαδούς του για τις δυνάμεις του συστήματος, μόνο εχθροί του δεν είναι. Πολιτικά συνεταιράκια είναι.
Πάλι καλά να λες που υπάρχουν και οι κουκουέδες ορθόδοξοι, το απόλυτο συναμφότερον του ό,τι να' ναι των σταθερών ιδεών.

Αυτά μόνον στο γκρις μόντυ πάιθονς πχόρουμ εντίσιον παίζουν.

Στηρίζω. :smt023
Γλείψε ! Γλέιψε ! Αν συνεχίσεις έτσι μπορεί να διοριστείς και στο δημόσιο1
Ασ' το καλό μου. Τα κουκουέδια ήδη τσεπώνουν τιμητικούς μισθούς ή δια βίου συντάξεις από την ενηλικίωση τους χωρίς καν να διοριστούν στο δημόσιο.

Πώς δενόταν το ατσάλι, πώς τη βγάζει το παρτάλι, σιγά τη διαφορά στην τελική. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

pylothess έγραψε: 30 Απρ 2023, 00:06

Προσωπικά δεν είμαι σοσιαλιστής πλέον. Η ΧΑ είναι σοσιαλιστική. Το κόμμα του Κασιδιάρη είναι γενικά εθνικιστικό.

Πάντως το σκεπτικό της φοραπαλλαγής των εφοπλιστών ήταν να έλθουν τα κεφάλαια στην Ελλάδα και με τον όρο να προσλάβουν ελληνικά πληρώματα.

Και μιας και ενδιαφέρεσαι για τον σοσιαλισμό να σου θυμίσω ότι το ΚΚΕ είχε δικές του επιχειρήσεις (άλλη ξεχασμένη ιστορία που πέρασε στη λήθη) και δεν θεωρούνταν και κανένας φιλεργατικός εργοδότης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 30 Απρ 2023, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 30 Απρ 2023, 00:03
Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:25
Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59

Προφανώς και έχω.
Ε τοτε τι σου κάνει εντύπωση. Από το 0.01% τους είχαν δεμένους και όταν άρχισαν τα πράγματα να γίνονται στριμοκωλα τους έδεσαν χειροποδαρα
Γω πάντως τους θυμάμαι τότενες που ήσαν στο 0,25% τα ποσοστά τους, πριν καν βάλουν υποψηφιότητα. Παρτάλια απ'τα λίγα. Όρθια ούγκανα. Είχαν γνώσιν οι φύλακες, ποιοί έμπαιναν στη βουλή. Φούσκα ήταν που έσκασε. Ελπίζω δε, να παραμείνει έτσι.
Ισχύει και για το ΕΑΡ.

Από επικές τσιχλόφουσκες, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
pylothess

Golden Age έγραψε: 30 Απρ 2023, 00:16

Προσωπικά δεν είμαι σοσιαλιστής πλέον. Η ΧΑ είναι σοσιαλιστική. Το κόμμα του Κασιδιάρη είναι γενικά εθνικιστικό.

Πάντως το σκεπτικό της φοραπαλλαγής των εφοπλιστών ήταν να έλθουν τα κεφάλαια στην Ελλάδα και με τον όρο να προσλάβουν ελληνικά πληρώματα.
Αν πέσουν τα μεροκάματα ίσως!!!
pylothess

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2023, 00:08
pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:38

Πάλι καλά να λες που υπάρχουν και οι κουκουέδες ορθόδοξοι, το απόλυτο συναμφότερον του ό,τι να' ναι των σταθερών ιδεών.

Αυτά μόνον στο γκρις μόντυ πάιθονς πχόρουμ εντίσιον παίζουν.

Στηρίζω. :smt023
Γλείψε ! Γλέιψε ! Αν συνεχίσεις έτσι μπορεί να διοριστείς και στο δημόσιο1
Ασ' το καλό μου. Τα κουκουέδια ήδη τσεπώνουν τιμητικούς μισθούς ή δια βίου συντάξεις από την ενηλικίωση τους χωρίς καν να διοριστούν στο δημόσιο.

Πώς δενόταν το ατσάλι, πώς τη βγάζει το παρτάλι, σιγά τη διαφορά στην τελική. :lol:
ζηλεύεις;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

pylothess έγραψε: 30 Απρ 2023, 00:18
Golden Age έγραψε: 30 Απρ 2023, 00:16

Αν πέσουν τα μεροκάματα ίσως!!!
Η ΧΑ δεν υποστήριζε την πτώση των μεροκαμάτων. Η πρόταση για φοροαπαλλαγή ήτανε μισή αλήθεια, η άλλη μισή ήταν να φέρουν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα και να προσλάβουν ελληνικά πληρώματα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”