Αν και ποτέ δεν ασχολήθηκα με το αν θέλει να κυβερνήσει το ΚΚΕ, αυτό για το οποίο το κατηγορούν είναι ότι δεν θέλει να κυβερνήσει μόνο του. Το ίδιο δηλώνει ότι θέλει να εγκαθιδρύσει δικτατορία του προλεταριάτου. Παρόλα αυτά συγκυβέρνησε. Προπσωπικά δεν πιστεύω πως θέλει να ανατρέψει το σύστημα γιατί δεν είναι σε θέση να αναλάβει την εγκαθίδρυση μιας δικτατορίας. Παρόλα αυτά όμως, στην αστική δημοκρατία, όπου μπορεί πορωθεί τον ολοκληρωτισμό του (πχ η γραμμή του να ζητά αποκλεισμό των εκλεγμένων εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής). Απο εκεί και πέρα ας μην μας το παίζει "αντισυστημικό" όταν συγκυβέρνησε με τα κόμματα του συστήματος.pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:18Μα καλά, κατηγορούν το ΚΚΕ πως δεν θέλει να κυβερνήσει και το κατηγορούν τώρα επειδή αποφάσισε μια φορά να διαδραματίσει κάποιον σοβαρό ρόλο στα πράγματα; Τελικά τι θέλουν από το ΚΚΕ; Ορίστε άκουσε μια φορά τον λαό και ως ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ συμμετείχε σε συγκυβέρνηση. Δεν σας άρεσε που τότε ήθελε να κυβερνήσει; Η μήπως έχετε τον κρυφό καημό να ξανακάνει το ίδιο λάθος ;;;Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:58Το ΚΚΕ είναι μέρος του συστήματος απο το 1974. Τα ιστορικά είναι για να τσιμπούν κανέναν οπαδό. Και αφού σου αρέσει η ιστορία και απο συγκυβερνήσεις ξέρει το ΚΚΕ (συγκυβέρνηση με ΝΔ, οικουμενική). Τα σημερινά στελέχη δεν έχουν ιδέα απο διώξεις πλην ελαχίστων ηλικιωμένων.pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:46
Ε δεν θα είναι άλλωστε και η πρώτη φορά.. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Οι κομμουνιστές δεν έχουν αυταπάτες για σύστημα , ούτε για τα διάφορα όργανα , θεσμούς που το υπηρετούν. Ξέρουνε πολύ καλά οι κομμουνιστές ποιος είναι ο ρόλος τους και ποιον υπηρετούν. Εξάλλου δεν ήταν το ΚΚΕ που μίλησε για φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών. Δεν ήταν το ΚΚΕ που παρακαλούσε στο δικαστήριο για να μειωθεί η ποινή. Δεν ήταν οι κομμουνιστές που έλεγαν στο δικαστήριο πως παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα δυο φορές και πως κατέθεσαν προτάσεις για νόμους για την προστασία των ζώων και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Δεν ήταν οι κομμουνιστές που αποκήρυξαν τις ιδέες τους στο δικαστήριο.
Αν δεν είχε οικοδομήσει δεσμούς αίματος με την εργατική τάξη το ΚΚΕ δεν θα είχε αντέξει 100 και πλέον χρόνια , χούντες πολέμους τρομοκρατία ,βασανισμούς , εξορίες κ.τ.λ.
Εξάλλου τα βιώνουμε κάθε μέρα στον εργασιακό χώρο. Όταν βλέπεις στην δουλειά τον Αλβανό συνάδελφό σου να στέκεται πλάι σου ,απέναντι στον Έλληνα αφεντικό και στους Έλληνες ρουφιάνους του;
Μήπως κάποιοι έχουν τον κρυφό καημό να ξαναμάθουν στο ΚΚΕ τις διώξεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚKE;;;;;
- Golden Age
Re: ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚKE;;;;;
- Golden Age
Στην πρώτη φάση της πανδημίας πάντως, όπου κυνηγούσαν ακόμη και τον εκκλησιασμό, μόνο στο ΚΚΕ επέτρεψε το σύστημα να κάνει συγκέντρωση, την Πρωτομαγιά.pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:26Αν όντως ήταν ιεχωβάδες όπως περιγράφεις δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας μαζί τους. Αντιθέτως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι , δείχνει τον φόβο που έχεις για το κόμμα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:07Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 01 Οκτ 2021, 20:48 Πέρσι οι ιεχωβάδες του Περισσού έκλαιγαν σε βουλή, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, σάιτ και social media για το ξύλο που δικαίως έφαγαν το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, ενώ ο ταβερνιάρης από την Τιθορέα κοίταζε έκπληκτος μη μπορώντας να πιστέψει πως το κόμμα δεν μπόρεσε να κάνει το κομμάτι του και να πραγματοποιήσει με το έτσι θέλω ογκώδη πορεία-λιτανεία εν μέσω πανδημίας και εσείς τους έχετε ικανούς να ανατρέψουν το πολίτευμα;![]()
Ναι το είδαμε πόσο κακή γνώμη έχεις. Ακριβώς για το ΚΚΕ σου λέω και εγώ πως βγάζεις χόλη.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:35Έχω εξίσου κακή γνώμη. Ωστόσο αν δεν κάνω λάθος εδώ συζητούμε για το ΚΚΕ.pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:20Για τους αντιεμβολιαστές ,αναρχικούς και από τον εθνικιστικό χώρο που κάνανε συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας δεν έχεις να πεις τίποτα;
Η μόνο βγάζεις την αντικομμουνιστική σου χολή;
Τρέμω ολόκληρος: αφού σκέφτομαι να μη βγω για τρέξιμο μήπως δω καμία αφισοκόλληση.Αν όντως ήταν ιεχωβάδες όπως περιγράφεις δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας μαζί τους. Αντιθέτως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι , δείχνει τον φόβο που έχεις για το κόμμα.
Έχεις χαιρεκακία για κάτι το μικρό και ασήμαντο; Ρε φίλε σπαταλάς τον χρόνο σου να ασχοληθείς με κάτι ασήμαντο;
Αν κάποιος ήταν γραφικός θα έσπαγες πλάκα μαζί του; Σου φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά;
9 σελίδες για αυτή τη μαλακία;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Θες να πεις πως ο Θάνος Τζήμερος έκανε μαλακία;
ΓΑΛΗ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θέλω να πω ότι όντως θεωρώ χάσιμο χρόνου το να ασχολούμαι διεξοδικά με τον κάθε κόκκινο ή ροζ ψιλοπαπάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ προσωπικά δεν πήγα σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην περίοδο της πανδημίας. Κάποιες φορές είναι αλήθεια ότι υπερβάλλει λίγο σε κάποια πράγματα αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η ουσία είναι πως με την συνεπή και ακέραια στάση που έχει κρατήσει εδώ και έναν φίλο έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των φίλων και τον σεβασμό των εχθρών. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνεπής στάση από τους Κομμουνιστές όλα αυτά τα χρόνια , το κόμμα θα είχε χαθεί στην λησμονιά με το πέρασμα των χρόνων όπως τόσα και τόσα άλλα κόμματα. Δεν ήταν για παράδειγμα σαν κάποιους άλλους που απαρνήθηκαν τις ιδέες τους στο δικαστήριο ,που έκλαιγαν και παρακαλούσαν. Γι αυτό και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα αγωνιστικό κόμμα.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:00Στην πρώτη φάση της πανδημίας πάντως, όπου κυνηγούσαν ακόμη και τον εκκλησιασμό, μόνο στο ΚΚΕ επέτρεψε το σύστημα να κάνει συγκέντρωση, την Πρωτομαγιά.pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:26Αν όντως ήταν ιεχωβάδες όπως περιγράφεις δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας μαζί τους. Αντιθέτως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι , δείχνει τον φόβο που έχεις για το κόμμα.
Παρασύρθηκα.
Δεν ήξηερα αν έπρεπε να το αγνοήσω ή να απαντήσω.
- Golden Age
Δεν υπάρχει εθχρός του που να το σέβεται. Οι κατα φαντασίαν "εχθροί του", δηλαδή τα παραμύθια που πουλά στους οπαδούς του για τις δυνάμεις του συστήματος, μόνο εχθροί του δεν είναι. Πολιτικά συνεταιράκια είναι.
Πάλι καλά να λες που υπάρχουν και οι κουκουέδες ορθόδοξοι, το απόλυτο συναμφότερον του ό,τι να' ναι των σταθερών ιδεών.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:29Δεν υπάρχει εθχρός του που να το σέβεται. Οι κατα φαντασίαν "εχθροί του", δηλαδή τα παραμύθια που πουλά στους οπαδούς του για τις δυνάμεις του συστήματος, μόνο εχθροί του δεν είναι. Πολιτικά συνεταιράκια είναι.
Αυτά μόνον στο γκρις μόντυ πάιθονς πχόρουμ εντίσιον παίζουν.
Στηρίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παραμύθια είναι το φασιστικό δηλητήριο και ο ρατσιστικός μισανθρωπισμός.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:29Δεν υπάρχει εθχρός του που να το σέβεται. Οι κατα φαντασίαν "εχθροί του", δηλαδή τα παραμύθια που πουλά στους οπαδούς του για τις δυνάμεις του συστήματος, μόνο εχθροί του δεν είναι. Πολιτικά συνεταιράκια είναι.
Παραμύθια είναι οι ιδέες περί ανωτερότητας φυλών.
Με τους εφοπλιστές ποιος είναι πολιτικό συνεταιράκι;
Αυτό που προβάλεις δεν είναι επί της ουσίας. Επί της ουσίας είναι ότι το ΚΚΕ δηλώνει πως κοινοβουλευτικά δεν παίζει και τόοσοο ζεστά, και δουλεύει στα συνδικάτα και στην ταξική πάλη. Από κει και πέρα έχει ένα ολόκληρο κόνσεπτ ετοιμότητας και "παραβατικότητας" για κάθε περίπτωση, π.χ. άρνηση φορολογικού ελέγχου. Σα να σου λέει, κάνε ό,τι μέτρο θέλεις, είμαι έτοιμος να το διαχειριστώ. Σωστό ή όχι, ρεαλιστικό ή αναχρονιστικό, έχει κόνσεπτ. Οπότε κάθε πράξη κάθε Τζήμερου είναι άνευ σημασίας. Σημασίας είναι αν το Σύστημα θέλει πραγματικά να το εξουθενώσει το Κόμμα, κι αυτό δεν ισχύει, γιατί προς το παρόν δεν βλέπει απειλή. Δεν έχει πατρωνάρισμα από καμία ΕΣΣΔ, στρατηγικά δεν απειλεί επειδή δεν έχει καν 10%, και συνδικαλιστικά είναι αιρετικό. Να μιλάμε σοβαρά, οι τζημερικές επιθέσεις στο ΚΚΕ είναι γραφικότητες. Κι από τη στιγμή που δεν έχει σκοπό να απειλήσει τη ΝΔ με συνεργασίες ψευτοαριστερών, χέστηκε ο Μητσοτάκης και ο κάθε μητσοτάκης. Όσο πωλούνται λαμπάδες του σ. Κουτσούμπα, όλα πάνε καλά.πατησιωτης έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:21Δεν είναι ελάσσονος σημασίας για το ΚΚΕ ειδικά,το οποίο λέει το ίδιο ότι η βουλή δεν είναι το κύριο έργο του αλλά τα συνδικάτα,οι απεργίες και οι διάφορες διαδηλώσεις.
Βέβαια για τον ίδιο λόγο δεν έχει και νόημα κάποια άρνηση συμμετοχής του στις εκλογές ενώ θα έχει όλα τα υπόλοιπα.Ποιός ασχολείται με το τι (δεν) ψηφίζει το ΚΚΕ στη βουλή;ξέρουν όλοι ότι καταψηφίζει τα πάντα.
Οι άλλες δράσεις είναι πιο σημαντικές.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Golden Age
Το ΚΚΕ ειναι πολιτικό συνεταιράκι με τις δυνάμεις του συστήματος στο σύστημα της Μεταπολίτευσης
Γλείψε ! Γλέιψε ! Αν συνεχίσεις έτσι μπορεί να διοριστείς και στο δημόσιο1ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:38Πάλι καλά να λες που υπάρχουν και οι κουκουέδες ορθόδοξοι, το απόλυτο συναμφότερον του ό,τι να' ναι των σταθερών ιδεών.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:29Δεν υπάρχει εθχρός του που να το σέβεται. Οι κατα φαντασίαν "εχθροί του", δηλαδή τα παραμύθια που πουλά στους οπαδούς του για τις δυνάμεις του συστήματος, μόνο εχθροί του δεν είναι. Πολιτικά συνεταιράκια είναι.
Αυτά μόνον στο γκρις μόντυ πάιθονς πχόρουμ εντίσιον παίζουν.
Στηρίζω.![]()
Η μεγαλύτερη τύχη του ΚΚΕ ήταν η αποχώρηση όλων των τύπων που κάναν τον ΣΥΝ. Φαντάσου τον Τσίπρα στην Κ.Ε..pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:26Εγώ προσωπικά δεν πήγα σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην περίοδο της πανδημίας. Κάποιες φορές είναι αλήθεια ότι υπερβάλλει λίγο σε κάποια πράγματα αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η ουσία είναι πως με την συνεπή και ακέραια στάση που έχει κρατήσει εδώ και έναν φίλο έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των φίλων και τον σεβασμό των εχθρών. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνεπής στάση από τους Κομμουνιστές όλα αυτά τα χρόνια , το κόμμα θα είχε χαθεί στην λησμονιά με το πέρασμα των χρόνων όπως τόσα και τόσα άλλα κόμματα. Δεν ήταν για παράδειγμα σαν κάποιους άλλους που απαρνήθηκαν τις ιδέες τους στο δικαστήριο ,που έκλαιγαν και παρακαλούσαν. Γι αυτό και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα αγωνιστικό κόμμα.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:00Στην πρώτη φάση της πανδημίας πάντως, όπου κυνηγούσαν ακόμη και τον εκκλησιασμό, μόνο στο ΚΚΕ επέτρεψε το σύστημα να κάνει συγκέντρωση, την Πρωτομαγιά.pylothess έγραψε: 29 Απρ 2023, 22:26
Αν όντως ήταν ιεχωβάδες όπως περιγράφεις δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας μαζί τους. Αντιθέτως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι , δείχνει τον φόβο που έχεις για το κόμμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 0 Απαντήσεις