Και πώς θα τσεκάρει ο μούσιας ή σπυρίδων αν το ρίξουν νουδου;
Με ντρόουνς;
Αντιλαμβάνεστε πόσο βλακώδες είναι κάτι τέτοιο για όσους θεωρούν εκβιασμό ή κάτι πιασάρικο τόσο γελοίες παρεμβάσεις;
Και πώς θα τσεκάρει ο μούσιας ή σπυρίδων αν το ρίξουν νουδου;
Για τον συγκεκριμένο έχω γράψει την άποψή μου. Δεν τον θεωρώ τον χειρότερο. Απλά έχει χτυπητά ελαττώματα και φαίνεται ότι δεν μπορεί να τα ελέγξει παρότι θα περίμενε κανείς κάτι τέτοιο καθώς ανεβαίνει τα κομματικά σκαλοπάτια. Ωστόσο το γεγονός ότι δεν είναι ανεπάγγελτος ή φυτευτός γόνος, του το πιστώνω.enaon έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:34ε καλα οκ, θα το εχει κανει αλλες 200 φορές αυτο τον μηνα, ας χτυπήσει ασχημα μια φορά θα μαθει και απο τα λαθη, ασε που λογικά μετα απο τόσο καιρό ξερει οτι και να βγει στην τιβι και να πει οτι ειμαστε εντελως μαλακες δεν θα μας πειράξει, αρκει να νικάει τους κακους ζαιους.ST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:31 Ο Άδωνις μοιάζει να πιστεύει στο "δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα". Παρόλα αυτά νομίζω καταλαβαίνει ότι το περιστατικό του νήματος χτυπάει άσχημα. Αν και δεν είναι υπεύθυνος για την κάθε σαχλαμάρα που θα πει ο χ εργοδότης.
Αυτό όντως ισχύει αλλά είναι μάλλον χλωμό να γίνει κατανοητό από όσους στηρίζουν ανεπάγγελτους πολιτικούς ή έστω με μηδενική επαγγελματική ικανότητα, επειδή απλώς δεν είναι γόνοι.ST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:39 Ωστόσο το γεγονός ότι δεν είναι ανεπάγγελτος ή φυτευτός γόνος, του το πιστώνω.
Ενώ αν λέμε τον Τσίπρα ή τον Φίλη ή ακόμα και τον Κουτσούμπα αξιόπιστο επαγγελματία στα σοβαρά, θα είμαστε οκ.enaon έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:43 ξερει κανεις αν μπορουμε να πουλησουμε την ψυχή μας στον διαολο να φερει πισω τον ΣΕ; Δεν θα βγουνε εκλογες αν ειναι να λεμε τον αδωνι σοβαρό στα σοβαρά.
Σε σχέση με τα μπιτκόινς που πούλαγε και συνεχίζει να πουλάει ο μπαρούφ με αρχαιολογικό κόνσεπτ, καμμία σχέση.enaon έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:50 πω πω,με το που πηγες στον τζήμερο αρχισες την λασπη; Τουλαχιστον ο Χατζιδάκης δεν πουλαγε νανογιλεκα.
Ακριβώς. Για λόγους δημοσίων σχέσεων δεν έκανε πιο αυστηρή παρατήρηση και γιατί λόγω προεκλογικής περιόδου θέλησε να διατηρήσει τη καλή σχέση με τον επιχειρηματία.ST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:31Ο Άδωνις μοιάζει να πιστεύει στο "δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα". Παρόλα αυτά νομίζω καταλαβαίνει ότι το περιστατικό του νήματος χτυπάει άσχημα. Αν και δεν είναι υπεύθυνος για την κάθε σαχλαμάρα που θα πει ο χ εργοδότης.
ναι δε μπορούν να ξέρουν αλλά το ζήτημα δε βρίσκεται εκεί, προφανώςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:38Και πώς θα τσεκάρει ο μούσιας ή σπυρίδων αν το ρίξουν νουδου;
Με ντρόουνς;![]()
Αντιλαμβάνεστε πόσο βλακώδες είναι κάτι τέτοιο για όσους θεωρούν εκβιασμό ή κάτι πιασάρικο τόσο γελοίες παρεμβάσεις;![]()
Δεν τον λέω σοβαρό, απλώς κάνω σύγκριση με το "σοβαρό και κυρίως αξιόπιστο" αντίπαλο ζαίικο δέος.
Μαδουραίος έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59![]()
![]()
Τραγική εταιρία.. Ζητησα ασφάλιση αυτοκινήτου και μου έκαναν ασφάλεια για βλαβη νανογιλεκου.. οταν τους ζητησα τον λόγο μου εδωσαν δωρο βιβλίο αρχαίων ελληνικών για σκύλους.. Μακριά
Μαδουραίος έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:59![]()
![]()
Τραγική εταιρία.. Ζητησα ασφάλιση αυτοκινήτου και μου έκαναν ασφάλεια για βλαβη νανογιλεκου.. οταν τους ζητησα τον λόγο μου εδωσαν δωρο βιβλίο αρχαίων ελληνικών για σκύλους.. Μακριά