δε παει για τη ψηφο στη ΝΔ, παει για το σταυρόST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:07Για το αφεντικό μιας εταιρείας που το κάνει, κάπως το καταλαβαίνω. Ελπίζει σε κάποιου είδους ανταπόδοση (ανάθεση, εξυπηρέτηση, τακτοποίηση τέκνου) και οργανώνει μια τέτοια, ας την πούμε, συγκέντρωση. Ο πολιτικός όμως δεν καταλαβαίνει πως αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα; Ποιος θα ψηφίσει σήμερα επειδή κάποιος του κάνει κατήχηση με το στανιό;foscilis έγραψε: 29 Απρ 2023, 20:31 Το Δεκεμβρη το αφεντικο της CEO εστειλε σε καμια 15αρια υπαλληλους προσκληση στο σπιτι του Πεμπτη βραδι για ανοιχτη συζήτηση με υπουργ@ της ΝΔ για ζητηματα του τομεα τ@ και προφορικα τους ειπε "δε φανταζομαι να μας εκθεσετε". Ευτυχως Δευτερα παθαμε οικογενειακως COVID και βγηκε η CEO απο την παρα πολυ δυσκολη θεση. Ολοι οι αλλοι πηγανε και φυσικα δεν ηταν καθολου ανοιχτη συζητηση, ηταν προεκλογικη ομιλια.
Το θεμα ειναι οτι αυτος ο τυπος αν και παρα πολυ δεξιος ειχε ενα επιπεδο και μια αξιοπρεπεια, πριν 4-5 χρονια δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να κανει τετοια χοντραδα και μαλιστα για χαρη αυτ@ τ@ μαλακισμεν@ υπουργ@. Το Δεκεμβρη ειχαμε καταληξει "παει γερασε" τωρα βλεπω οτι απλα εχουν αγριεψει τα πραγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.
-
talaipwros
Re: Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.
Του μαρτυρίου ή του βαφτισμένου μαλάκα;talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:08δε παει για τη ψηφο στη ΝΔ, παει για το σταυρόST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:07Για το αφεντικό μιας εταιρείας που το κάνει, κάπως το καταλαβαίνω. Ελπίζει σε κάποιου είδους ανταπόδοση (ανάθεση, εξυπηρέτηση, τακτοποίηση τέκνου) και οργανώνει μια τέτοια, ας την πούμε, συγκέντρωση. Ο πολιτικός όμως δεν καταλαβαίνει πως αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα; Ποιος θα ψηφίσει σήμερα επειδή κάποιος του κάνει κατήχηση με το στανιό;foscilis έγραψε: 29 Απρ 2023, 20:31 Το Δεκεμβρη το αφεντικο της CEO εστειλε σε καμια 15αρια υπαλληλους προσκληση στο σπιτι του Πεμπτη βραδι για ανοιχτη συζήτηση με υπουργ@ της ΝΔ για ζητηματα του τομεα τ@ και προφορικα τους ειπε "δε φανταζομαι να μας εκθεσετε". Ευτυχως Δευτερα παθαμε οικογενειακως COVID και βγηκε η CEO απο την παρα πολυ δυσκολη θεση. Ολοι οι αλλοι πηγανε και φυσικα δεν ηταν καθολου ανοιχτη συζητηση, ηταν προεκλογικη ομιλια.
Το θεμα ειναι οτι αυτος ο τυπος αν και παρα πολυ δεξιος ειχε ενα επιπεδο και μια αξιοπρεπεια, πριν 4-5 χρονια δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να κανει τετοια χοντραδα και μαλιστα για χαρη αυτ@ τ@ μαλακισμεν@ υπουργ@. Το Δεκεμβρη ειχαμε καταληξει "παει γερασε" τωρα βλεπω οτι απλα εχουν αγριεψει τα πραγματα.
Ενιγουέι, το δεύτερο το έχει ήδη κατακτήσει και αυτός και ο νονός του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν εχει και καλη σχέση ο αδωνις με αυτα, να λεγανε για κανέναν αλλον να το καταλάβω.ST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:07 Ποιος θα ψηφίσει σήμερα επειδή κάποιος του κάνει κατήχηση με το στανιό;
Σωστά. Αλλά αυτό προϋποθέτει ότι μιλάς σε φιλικό ακροατήριο. Όταν ο άλλος έχει συγκεντρώσει κόσμο που απλώς δεν μπορεί να του πει όχι επειδή φοβάται για την δουλειά του, πιο πολύ θα κάνεις κακό, παρά καλό.
Κοίτα, στην πράξη μόνο σε ένα πολύ μικρό χωριό με πολύ λίγους ψηφοφόρους, θα μπορούσε κάποιος να ξέρει αν έχεις ψηφίσει αυτό που σε πιέζει να κάνεις. Εδώ στις πόλεις, όλα αυτά είναι τρίχες.
-
talaipwros
ειπαμε, παει για το σταυρό. Δηλαδη απευθυνεται στους ΝΔτες και ζηταει το σταυρό τους, δεν απευθυνεται στους υπολοιπους μη ΝΔτες, το ξερει οτι δεν προκειται να μεταπεισει κανενα απο αυτουςST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:22Δεν το λέω τόσο για τον Άδωνι αλλά ισχύει σε κάποιο βαθμό και με αυτόν.
Οσοι ΝΔτες τον δουν απο κοντα, ισως τον νιωσουν πιο "προσιτο" και να πουνε γιατι οχι; Αυτο ειναι το σκεπτικο τους τελος παντων
Και πως ξέρει ότι είναι ΝΔτες οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που έφερε το αφεντικό; Αυτό ρωτάω;talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:24ειπαμε, παει για το σταυρό. Δηλαδη απευθυνεται στους ΝΔτες και ζηταει το σταυρό τους, δεν απευθυνεται στους υπολοιπους μη ΝΔτες, το ξερει οτι δεν προκειται να μεταπεισει κανενα απο αυτους
Οσοι ΝΔτες τον δουν απο κοντα, ισως τον νιωσουν πιο "προσιτο" και να πουνε γιατι οχι; Αυτο ειναι το σκεπτικο τους τελος παντων
-
talaipwros
στατιστικα θα ειναι οι 4 στους 10. Ε σε αυτους απευθυνεταιST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:25Και πως ξέρει ότι είναι ΝΔτες οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που έφερε το αφεντικό. Αυτό ρωτάω;talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:24ειπαμε, παει για το σταυρό. Δηλαδη απευθυνεται στους ΝΔτες και ζηταει το σταυρό τους, δεν απευθυνεται στους υπολοιπους μη ΝΔτες, το ξερει οτι δεν προκειται να μεταπεισει κανενα απο αυτουςST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:22
Δεν το λέω τόσο για τον Άδωνι αλλά ισχύει σε κάποιο βαθμό και με αυτόν.
στ ειρωνευομαι, δεν κανει και τίποτε αλλο ο αδωνιςST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:22 Δεν το λέω τόσο για τον Άδωνι αλλά ισχύει σε κάποιο βαθμό και με αυτόν.
Οκ. Λογική απάντηση. Είδες όμως ότι τόσο στην περίπτωση του Άδωνι όσο και στου foscili αφήνει πολύ κακή γεύση όλο αυτό στο γενικό κοινό. Μπορεί να χάνει και ψήφους το κόμμα έτσι.talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:25στατιστικα θα ειναι οι 4 στους 10. Ε σε αυτους απευθυνεταιST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:25Και πως ξέρει ότι είναι ΝΔτες οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που έφερε το αφεντικό. Αυτό ρωτάω;talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:24
ειπαμε, παει για το σταυρό. Δηλαδη απευθυνεται στους ΝΔτες και ζηταει το σταυρό τους, δεν απευθυνεται στους υπολοιπους μη ΝΔτες, το ξερει οτι δεν προκειται να μεταπεισει κανενα απο αυτους
-
talaipwros
καλα δε περιμενε οτι θα εβγαινε στη δημοσιοτητα ουτε οτι ο μουσιας θα αρχιζε τις παπαριεςST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:27Οκ. Λογική απάντηση. Είδες όμως ότι τόσο στην περίπτωση του Άδωνι όσο και στου foscili αφήνει πολύ κακή γεύση όλο αυτό στο γενικό κοινό. Μπορεί να χάνει και ψήφους το κόμμα έτσι.talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:25στατιστικα θα ειναι οι 4 στους 10. Ε σε αυτους απευθυνεταιST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:25
Και πως ξέρει ότι είναι ΝΔτες οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που έφερε το αφεντικό. Αυτό ρωτάω;
οποιος πει οτι δε θα ψηφισει ΝΔ επειδη ηρθε ο αλλος να κανει ομιλια στη δουλεια του , δε θα ψηφιζε ΝΔ ετσι και αλλιως
Ο Άδωνις μοιάζει να πιστεύει στο "δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα". Παρόλα αυτά νομίζω καταλαβαίνει ότι το περιστατικό του νήματος χτυπάει άσχημα. Αν και δεν είναι υπεύθυνος για την κάθε σαχλαμάρα που θα πει ο χ εργοδότης.
δεν ξερει, γι'αυτο εβαλε τον μουσια να τους πει οτι θα τους κόψει τα ποδια αν δεν ρίξουν ΝΔ .ST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:25 Και πως ξέρει ότι είναι ΝΔτες οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που έφερε το αφεντικό; Αυτό ρωτάω;
Συμφωνώ. Ωστόσο υπάρχει ένας αριθμός πολιτών που είναι αναποφάσιστοι ή που δεν έχουν καμία σχέση/εξάρτηση ή οικογενειακού τύπου παράδοση με κάποιο κόμμα ή χώρο. Ε, από αυτούς κάποιους θα χάσεις με κάτι τέτοιες ανοησίες.talaipwros έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:27 οποιος πει οτι δε θα ψηφισει ΝΔ επειδη ηρθε ο αλλος να κανει ομιλια στη δουλεια του , δε θα ψηφιζε ΝΔ ετσι και αλλιως
Για μένα είναι τόσο σημαντική η συμπεριφορά του τσέλιγκα, όσο το αν παίρνει αναθέσεις χωρίς να πληρεί κριτήρια, επειδή κάνει τέτοιου είδους εκδουλεύσεις.
ε καλα οκ, θα το εχει κανει αλλες 200 φορές αυτο τον μηνα, ας χτυπήσει ασχημα μια φορά θα μαθει και απο τα λαθη, ασε που λογικά μετα απο τόσο καιρό ξερει οτι και να βγει στην τιβι και να πει οτι ειμαστε εντελως μαλακες δεν θα μας πειράξει, αρκει να νικάει τους κακους ζαιους.ST48410 έγραψε: 29 Απρ 2023, 21:31 Ο Άδωνις μοιάζει να πιστεύει στο "δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα". Παρόλα αυτά νομίζω καταλαβαίνει ότι το περιστατικό του νήματος χτυπάει άσχημα. Αν και δεν είναι υπεύθυνος για την κάθε σαχλαμάρα που θα πει ο χ εργοδότης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 148 Απαντήσεις