!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Re: Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

:smt005: :smt005:

Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος από την εμπειρία μου με την NOS INSURANCE SERVICES. Είχα υποβάλει μια αίτηση ασφάλισης για το αυτοκίνητό μου και αντιμετώπισα πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις στη διαδικασία. Το προσωπικό τους δεν ήταν και τόσο φιλικό και εξυπηρετικό, και όταν επικοινώνησα για να λάβω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της αίτησής μου, δεν ήταν και τόσο βοηθητικοί. Με αφήσαν σε αβεβαιότητα για πολλές ημέρες και τελικά χρειάστηκε να κάνω πολλές τηλεφωνικές κλήσεις για να λάβω τα απαραίτητα νέα. Συνολικά, δεν ήμουν ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση που παρείχε η εταιρεία και δεν θα τη συστήνα ποτέ σε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Ακόμα δεν έχει απαντηθεί γιατί ο μπουμπουκος διάλεξε μια μικρή ασφαλιστική εταιρεία από τις εκατοντάδες του χώρου για να κάνει προεκλογικό σοου.
Τι τον συνδέει με το λαμόγι..... συγνώμη τον αγαπητό εργοδότη;
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

AlienWay έγραψε: 29 Απρ 2023, 11:17Από την άλλη βέβαια η φράση "δεν είμαι δημοκρατικός και το έχω αποδείξει", σηκώνει πολύ συζήτηση. Τι έχει αποδείξει ακριβώς και πώς;

Εκτός αν ήθελε να πει κάτι άλλο.
Ότι παραδέχεται πως είναι φασιστικό γουρούνι, και ότι στ΄αρχίδια του για τις δημοκρατικές διαδικασίες, και πως απειλεί τους υπαλλήλους του σχετικά με τις εκλογές, ενώ γλείφει τον κομματάρχη του. Μιλάμε για σίχαμα. Πιο σίχαμα πεθαίνεις. Έχω τώρα πόση ώρα που είδα το βίντεο και ξερνάω. Άι στον διάολο, δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια βίντεο τριήμερο, μου χάλασε το Σάββατο, το μουνόχεσμα. Και βεβαίως όμοια χέσματα υπάρχουν σε κάθε παράταξή. Έστω και με πιο λάιτ αισθητική, ή πιο σοφιστικέ. Η αρχή του φασισμού είναι ίδια. Δεν επιτίθεμαι στη ΝΔ, επιτίθεμαι σε αυτό το κωλόχεσμα με το μούσι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 15:46 Ο συγκεκριμένος μαλάκας αφεντικό, πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαοσύνη. Αυτό που κάνει είναι καθαρά αντισυνταγματικό, αν ήμουν εκεί ως εργαζόμενος θα του έλεγα, τώρα ζητάς συγγνώμη και το σταματάς, ή σου γαμώ τη μάνα και τον πατέρα.
Εντάξει εύκολο να το λέμε όταν δε κρίνεται το φαΐ του παιδιού μας από αυτό το σκουπίδι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Καλα ρε νεοφιλελερες της Δεξιας των καπιταληστων ,μακεδονομαχοι της ιδιωτικης πρωτοβουλιας,βιοπαλαιστες της ελευθερης αγορας,ενα ΜΗ κρατικοδιαιτο επιχειρηματια δεν εχετε ;;;;;;;;; :102:

Ποια είναι η NOS INSURANCE, ο CEO της οποίας απειλούσε εργαζόμενους παρουσία Γεωργιάδη - Οι απευθείας αναθέσεις από Δήμους
Σε ούτε δύο χρόνια δραστηριοποίησης η εταιρία, όπως προκύπτει από τη Διαύγεια, έχει συνάψει συνολικά 29 συμβάσεις με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (κυρίως με Δήμους της περιφέρειας) για την ασφάλεια αυτοκινήτων.

Πολλές από αυτές τις συμβάσεις, συνολικά 20, δεν είναι τίποτα άλλο από απευθείας αναθέσης. Για παράδειγμα πριν από ελάχιστες ημέρες, στις 10 Απριλίου, η εταιρία υπογράφει σύμβαση με τον Δήμου Πύργου συνολικής αξίας 25.500 ευρώ με την οποία αναλαμβάνει να παρέχει ασφαλιστική κάλυψη σε οχήματα και μηχανήματα του εν λόγω Δήμου.

Στις 6 Απριλίου έρχεται μία ακόμη απευθείας ανάθεση, αυτή τη φορά από το Δήμο Φλώρινας, συνολικής αξίας 13.895 ευρώ η οποία αφορά την ασφάλιση 76 οχημάτων και μηχανημάτων του εν λόγω δήμου για τον επόμενο χρόνο.

Παράλληλα, η εταιρία επιχειρεί τη δραστηριοποίηση της και σε άλλους τομείς όπως τα ιδιωτικά ΚΕΠ. Στις 27 Ιανουαρίου γνωστοποίησε αυτή την κίνησή της η οποία θα έχει ως στόχο την εξυπητέρηση 50 ή 60 διαφορορετικών πράξεων σε πρώτη φάσγ.

Κοντολογίς, αν και θεωρητικά νέα στο χώρο, η εταιρία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου χωρίς να αδιαφορεί, το αντίθετο, για συμβάσεις με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 29 Απρ 2023, 16:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:26
Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 15:46 Ο συγκεκριμένος μαλάκας αφεντικό, πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαοσύνη. Αυτό που κάνει είναι καθαρά αντισυνταγματικό, αν ήμουν εκεί ως εργαζόμενος θα του έλεγα, τώρα ζητάς συγγνώμη και το σταματάς, ή σου γαμώ τη μάνα και τον πατέρα.
Εντάξει εύκολο να το λέμε όταν δε κρίνεται το φαΐ του παιδιού μας από αυτό το σκουπίδι.
Ναι, ρε, ξέρω. Εγώ τα λέω με την ασφάλεια της απόστασης. Για αυτό ξεφυσάω από τα νεύρα, επειδή το σκουπίδι αυτό πατάει εκεί επάνω τους ανθρώπους. Και ξαναλέω, δεν είναι θέμα Νέας Δημοκρατίας, τα ίδια έχω δει και αλλού. Αν ο άνθρωπος είναι σίχαμα, είναι σίχαμα, ακόμα και με σοφιστικέ έκφραση και μεθολογία.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Μαδουραίος έγραψε: 29 Απρ 2023, 15:44 :smt005: :smt005: :smt005:

Ούτε ένας δεξιός να ανεβάσει την βαθμολογία;

Όττο;

Εικόνα
Έσβησαν όλες τις αξιολογήσεις!
Και οι καινούργιες είναι όλες 1
:smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:32
Ναι, ρε, ξέρω. Εγώ τα λέω με την ασφάλεια της απόστασης. Για αυτό ξεφυσάω από τα νεύρα, επειδή το σκουπίδι αυτό πατάει εκεί επάνω τους ανθρώπους. Και ξαναλέω, δεν είναι θέμα Νέας Δημοκρατίας, τα ίδια έχω δει και αλλού. Αν ο άνθρωπος είναι σίχαμα, είναι σίχαμα, ακόμα και με σοφιστικέ έκφραση και μεθολογία.
Ο Άδωνις έπρεπε να τον κάνει ρόμπα, να σηκωθεί να φύγει και να του πετάξει 2 3 γαλλικά που ξέρει. Μάγκας θα έβγαινε.
Αναρωτιέμαι ποια η θέση του ανθρώπου που τράβηξε το βίντεο.
Αν κρίνω από το σκουπιδαριό τον μούσια μάλλον θα του κάνει τη ζωή πατίνι για να παραιτηθεί ούτως ώστε να μη πληρώσει μια.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Frappezitis έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:31 Καλα ρε νεοφιλελερες της Δεξιας των καπιταληστων ,μακεδονομαχοι της ιδιωτικης πρωτοβουλιας,βιοπαλαιστες της ελευθερης αγορας,ενα ΜΗ κρατικοδιαιτο επιχειρηματια δεν εχετε ;;;;;;;;; :102:

Ποια είναι η NOS INSURANCE, ο CEO της οποίας απειλούσε εργαζόμενους παρουσία Γεωργιάδη - Οι απευθείας αναθέσεις από Δήμους
Σε ούτε δύο χρόνια δραστηριοποίησης η εταιρία, όπως προκύπτει από τη Διαύγεια, έχει συνάψει συνολικά 29 συμβάσεις με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (κυρίως με Δήμους της περιφέρειας) για την ασφάλεια αυτοκινήτων.

Πολλές από αυτές τις συμβάσεις, συνολικά 20, δεν είναι τίποτα άλλο από απευθείας αναθέσης. Για παράδειγμα πριν από ελάχιστες ημέρες, στις 10 Απριλίου, η εταιρία υπογράφει σύμβαση με τον Δήμου Πύργου συνολικής αξίας 25.500 ευρώ με την οποία αναλαμβάνει να παρέχει ασφαλιστική κάλυψη σε οχήματα και μηχανήματα του εν λόγω Δήμου.

Στις 6 Απριλίου έρχεται μία ακόμη απευθείας ανάθεση, αυτή τη φορά από το Δήμο Φλώρινας, συνολικής αξίας 13.895 ευρώ η οποία αφορά την ασφάλιση 76 οχημάτων και μηχανημάτων του εν λόγω δήμου για τον επόμενο χρόνο.

Παράλληλα, η εταιρία επιχειρεί τη δραστηριοποίηση της και σε άλλους τομείς όπως τα ιδιωτικά ΚΕΠ. Στις 27 Ιανουαρίου γνωστοποίησε αυτή την κίνησή της η οποία θα έχει ως στόχο την εξυπητέρηση 50 ή 60 διαφορορετικών πράξεων σε πρώτη φάσγ.

Κοντολογίς, αν και θεωρητικά νέα στο χώρο, η εταιρία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου χωρίς να αδιαφορεί, το αντίθετο, για συμβάσεις με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Στο μεταξύ, παίζει η ΝΔ να τον γκάζωσε καλά, στιλ, αν δεν βγούμε, θα κλείσεις, θα πουλάς ασφάλειες από πόρτα σε πόρτα μονάχος, και να τραβάει γκάζια στο προσωπικό του -ούτως ή άλλως είναι καράμπαμπας γύφτος στην ψυχή- και μετά ο Άδωνις να κάνει και τον καλό ανακριτή, άσε το παιδί, βρε, είναι καλό, θα μιλήσει. Τσιγαράκι, αγόρι μου; Μαλάκα, κάποιες στιγμές η Ελλάδα μου θυμίζει ταινίες του Γκιουνέι.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:34
Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:32

Ο Άδωνις έπρεπε να τον κάνει ρόμπα, να σηκωθεί να φύγει και να του πετάξει 2 3 γαλλικά που ξέρει. Μάγκας θα έβγαινε.
Αναρωτιέμαι ποια η θέση του ανθρώπου που τράβηξε το βίντεο.
Αν κρίνω από το σκουπιδαριό τον μούσια μάλλον θα του κάνει τη ζωή πατίνι για να παραιτηθεί ούτως ώστε να μη πληρώσει μια.
Αν ο Άδωνις τον έκανε νταούλι με τα Αν δεν βγω δεν παίρνεις έργο, δεν μπορούσε να φύγει.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:34 Ο Άδωνις έπρεπε να τον κάνει ρόμπα, να σηκωθεί να φύγει και να του πετάξει 2 3 γαλλικά που ξέρει. Μάγκας θα έβγαινε.
θα έπεσε απο τα συνεφα, μπές στην θέση του. Εχουν συνεργαστεί με διαφάνεια τόσες φορές, εχει πιστεψει οτι βρήκε εναν αληθινό αδιαπλοκο επιχειρηματία και ξαφνικά κολυμπα στα σαλια της εκδουλευσης, ποιος να το πίστευε. Μήνυση για ψυχική οδύνη το λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Η αλήθεια είναι πως αυτό που λέει ο Οττο έχει δίκιο, φαίνεται πως είναι αμήχανος μόλις ακούει τα ανεκδιήγητα.
Τι να σου πω, κάθε άνθρωπος μεγαλώνει αλλιώς είτε βιολογικά είτε επιχειρηματικά. Κάποιοι μεγαλώνουν με σκοπό να πατάνε κόσμο, άλλοι να ζουν καλά με τον υπόλοιπο κόσμο.
Προσωπικά έχω πάρει ευχή και κατάρα αν προσπαθώ να επιβληθω σε υφιστάμενο λόγω θέσης.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αυτη ειναι η αλήθεια, φαινεται να κρατιέται να μην τα σπασει ολα. Μπορει να ειναι και ολα μονταζ, να του εσπασε το κεφαλι στο γραφειο και να του ειπε, "πως τολμας;"

ναι ναι ετσι εγινε, μπραβο στον αδωνη, μαγκας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:21
AlienWay έγραψε: 29 Απρ 2023, 11:17Από την άλλη βέβαια η φράση "δεν είμαι δημοκρατικός και το έχω αποδείξει", σηκώνει πολύ συζήτηση. Τι έχει αποδείξει ακριβώς και πώς;

Εκτός αν ήθελε να πει κάτι άλλο.
Ότι παραδέχεται πως είναι φασιστικό γουρούνι, και ότι στ΄αρχίδια του για τις δημοκρατικές διαδικασίες, και πως απειλεί τους υπαλλήλους του σχετικά με τις εκλογές, ενώ γλείφει τον κομματάρχη του. Μιλάμε για σίχαμα. Πιο σίχαμα πεθαίνεις. Έχω τώρα πόση ώρα που είδα το βίντεο και ξερνάω. Άι στον διάολο, δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια βίντεο τριήμερο, μου χάλασε το Σάββατο, το μουνόχεσμα. Και βεβαίως όμοια χέσματα υπάρχουν σε κάθε παράταξή. Έστω και με πιο λάιτ αισθητική, ή πιο σοφιστικέ. Η αρχή του φασισμού είναι ίδια. Δεν επιτίθεμαι στη ΝΔ, επιτίθεμαι σε αυτό το κωλόχεσμα με το μούσι.
Ε όχι και φασιστικό γουρούνι. Ένας ακόμη χύμα γλειψοκώλης είναι.

Τόσο οι ρίαλ σταφ φασίστες όσο και τα γουρούνια είναι πολύ πιο έξυπνα είδη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 16:42 Η αλήθεια είναι πως αυτό που λέει ο Οττο έχει δίκιο, φαίνεται πως είναι αμήχανος μόλις ακούει τα ανεκδιήγητα.
Τι να σου πω, κάθε άνθρωπος μεγαλώνει αλλιώς είτε βιολογικά είτε επιχειρηματικά. Κάποιοι μεγαλώνουν με σκοπό να πατάνε κόσμο, άλλοι να ζουν καλά με τον υπόλοιπο κόσμο.
Προσωπικά έχω πάρει ευχή και κατάρα αν προσπαθώ να επιβληθω σε υφιστάμενο λόγω θέσης.
Όπως είχε πει, με εξαιρετική σαφήνεια, ο Πρόδρομος Αθανασιάδης Μποδοσάκης:
Αν εγώ και ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο κόμμα, τότε ο ένας από τους δυο μας είναι ηλίθιος κι εγώ έχω αποδείξει πως δεν είμαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”