The Age of Aquarius έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:01 Μπράβο στον επιχειρηματία. Η μισθωτή εργασία είναι οικειοθελής σκλαβιά.
Τα δικαιώματα περιορίζονται. Και έτσι πρέπει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Tο αφεντικό μίλησε.Ξέρω ποιοί είστε.Κανονίστε την πορεία σας.
Έπρεπε ο Άδωνις( ακόμη και σκηνοθετημένα) να σηκωθεί να φύγει με τη μια. Ακούω πολλούς ΝΔτες που δε τους άρεσε το παραπάνω. Όχι πως θα αλλάξουν ψήφο στις εκλογές, Απλά η εικόνα ήταν άκρως εμετική.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:27Το φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το Ρουβικωνα. Τώρα, αν ο Ρουβικωνας μας κάνει την χάρη και ξεφύγει από τις μπογιές και τα τρικάκια και ασκήσει σωματική βία, θα είναι δώρο.Μαδουραίος έγραψε: 29 Απρ 2023, 08:30Μπορεί άλλοι όμως να το κάνουν θέμα και να μην περιλαμβάνει μόνο τρικάκια.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2023, 08:22
Ναι, γι'αυτό το λέω. Μεταξύ των πληρωμένων ζαιοτρολ του Twitter έγινε θέμα, κανείς δεν το πήρε σοβαρά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Summoning under (αν δεν είναι ο σκατόπουστας ο μούσιας που βλέπουμε στο βίντεο,αλλά και πάλι αυτός ο σκατόπουστας μοιάζει με άντρα εμφανιασιακά,δεν μπορεί να είναι ο κωλunderος)sys3x έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:12
Αν είναι μία φορά γελοίος αυτός ο μαλάκας φαντάσου πόσες φορές είναι αυτοί που τον ψηφίζουν και άλλες πόσες αυτοί που τον στηρίζουν συνειδητά.
- Otto Weininger
Ήταν. Εγώ ειδα και μια αμηχανία στον Άδωνη όσο τα έλεγε αυτά ο άλλος.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:31Έπρεπε ο Άδωνις( ακόμη και σκηνοθετημένα) να σηκωθεί να φύγει με τη μια. Ακούω πολλούς ΝΔτες που δε τους άρεσε το παραπάνω. Όχι πως θα αλλάξουν ψήφο στις εκλογές, Απλά η εικόνα ήταν άκρως εμετική.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:27Το φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το Ρουβικωνα. Τώρα, αν ο Ρουβικωνας μας κάνει την χάρη και ξεφύγει από τις μπογιές και τα τρικάκια και ασκήσει σωματική βία, θα είναι δώρο.Μαδουραίος έγραψε: 29 Απρ 2023, 08:30
Μπορεί άλλοι όμως να το κάνουν θέμα και να μην περιλαμβάνει μόνο τρικάκια.
Είδες για να μην έχεις τακτ όπως άλλοι το 2014;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπα, και πολύ πιο φρέσκα παραδείγματα υπάρχουν. Και με ευθείες απειλές, αν δεν βγει ο τάδε.Beria έγραψε: 28 Απρ 2023, 18:09 Ελλάδα 1951
Αφού δεν γύρισε ένας να του πει ρε δε γαμιέσαι να ασπρίσεις, αλήτη δεν φταίει κανείς
Απλά, εκεί ήταν χωρίς κάμερες, εδώ που τους βιντεοσκοπούσαν έπρεπε να κρατήσουν και λίγο τα προσχήματα (που ούτε κι αυτό κατάφεραν, φυσικά).
Η δε αντίδραση Γεωργιάδη, θυμίζει λίγο "ωχ, τι μαλακία είπε μπροστά στην κάμερα; κάτσε μπας και το συμμαζέψω λίγο"...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Καραμελίτσα
Η πλάκα έχει ότι οι νεοδημοκράτες έχουν γίνει υστερικοί να λένε ότι δεν έχουν ηθικό έλλειμμα.
Z
- Μαδουραίος
Video or it didn't happenOtto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:35Ήταν. Εγώ ειδα και μια αμηχανία στον Άδωνη όσο τα έλεγε αυτά ο άλλος.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:31Έπρεπε ο Άδωνις( ακόμη και σκηνοθετημένα) να σηκωθεί να φύγει με τη μια. Ακούω πολλούς ΝΔτες που δε τους άρεσε το παραπάνω. Όχι πως θα αλλάξουν ψήφο στις εκλογές, Απλά η εικόνα ήταν άκρως εμετική.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:27
Το φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το Ρουβικωνα. Τώρα, αν ο Ρουβικωνας μας κάνει την χάρη και ξεφύγει από τις μπογιές και τα τρικάκια και ασκήσει σωματική βία, θα είναι δώρο.
Πρέπει να γίνει μια παρέμβαση από Ρουβίκωνα να τους εξηγήσει ότι είναι κακό να εκβιάζουν εργαζομένους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Μαδουραίος
Μα φυσικά. Οι άλλοι είναι χρόνια στα λιαλιωταίικα κολπα, τι να κλασουν οι ερασιτέχνες. Όσο για την αμηχανία την είδα όντως αλλά αυτό δεν αναιρεί. Γενικά ο Άδωνις δεν είναι άνθρωπος να εμπιστευτείς αν δεν έχει στεγνό συμφέρον από εσένα.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:35Ήταν. Εγώ ειδα και μια αμηχανία στον Άδωνη όσο τα έλεγε αυτά ο άλλος.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:31Έπρεπε ο Άδωνις( ακόμη και σκηνοθετημένα) να σηκωθεί να φύγει με τη μια. Ακούω πολλούς ΝΔτες που δε τους άρεσε το παραπάνω. Όχι πως θα αλλάξουν ψήφο στις εκλογές, Απλά η εικόνα ήταν άκρως εμετική.Otto Weininger έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:27
Το φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το Ρουβικωνα. Τώρα, αν ο Ρουβικωνας μας κάνει την χάρη και ξεφύγει από τις μπογιές και τα τρικάκια και ασκήσει σωματική βία, θα είναι δώρο.
Βάλε μου πολιτικούς σα τον Πιερρακακη να τον ψηφίζω δαγκωτό εις 4ο διηνεκές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Ποιός είναι αυτός ο αρχικαράμπαμπας που μιλάει έτσι στους εργαζόμενους; Τι είστε , ρε μαλάκα. ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Μετά είμαι εγώ ανθέλληνας που βρίζω το μπουρδέλο σας;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Μαδουραίος
- Οργισμένος
Γιανα να αρχισετε να φωναζετε για "ψηφιακη νοθεια"???GoBack έγραψε: 28 Απρ 2023, 18:14Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:47 Πάντως να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο 2023 και για να ψηφίσεις πας ακόμα σε εκλογικό κέντρο και πετάς χαρτιά μέσα σε μια κάλπη.
Υποβάλει φορολογικές δηλώσεις διαδικτυακά, βγάζεις δάνεια, αγοράζεις σπίτια, πληρώνεις εφορία κτλ αλλά δεν έχουν βγάλει μια εφαρμογή στο taxis να ψηφίσεις
Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό
Πσεκες...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ο συγκεκριμένος μαλάκας αφεντικό, πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαοσύνη. Αυτό που κάνει είναι καθαρά αντισυνταγματικό, αν ήμουν εκεί ως εργαζόμενος θα του έλεγα, τώρα ζητάς συγγνώμη και το σταματάς, ή σου γαμώ τη μάνα και τον πατέρα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 148 Απαντήσεις