Συγνωμη δεν ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για το θιμ σονγκ των Πειρατων της Καραιβικης;Bic έγραψε: 26 Απρ 2023, 13:39Προσπάθησα να το τραγουδήσω με διάφορους τρόπους μπας και καταλάβω τι εννοείς, αλλά δεν το 'πιασα. Μου 'βγαινε κάτι μεταξύ StarWars trench battle theme, 20th century fox theme και στο τέλος λίγο από Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.Bazoomba έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:43Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραραμ.Bic έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:28
Ρε μεγάλε, στο Apple είναι το Severance;
Άντε καλά... συνεχίζω με δεύτερο κύκλο Goliath, σιγά μην αρχίσω πάλι τα κατεβάσματα και τα στριμαρίσματα όπως παλιά.
Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος κύκλος πολύ καλός (Goliath). Λίγο στο τέλος θα ήθελα το κάτι παραπάνω στο δικαστήριο, αλλά και πάλι καλός.
Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραρα.
Παμ παμ παραραμ παμ παραραμ παμ παραρα, ΠΑΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑΡΑ. Παραρα παμ παμ.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πρέπει να το ακούσω για να το θυμηθώ ρε συ. Είμαι άλλης γενιάς, τα έχω δει μεν όλα, αλλά από μια φορά το καθένα και... τότε, δεν τα έχω μελετήσει όσο τα της δικής μου εποχής.Bazoomba έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:48Συγνωμη δεν ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για το θιμ σονγκ των Πειρατων της Καραιβικης;Bic έγραψε: 26 Απρ 2023, 13:39Προσπάθησα να το τραγουδήσω με διάφορους τρόπους μπας και καταλάβω τι εννοείς, αλλά δεν το 'πιασα. Μου 'βγαινε κάτι μεταξύ StarWars trench battle theme, 20th century fox theme και στο τέλος λίγο από Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.Bazoomba έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:43
Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραραμ.
Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραρα.
Παμ παμ παραραμ παμ παραραμ παμ παραρα, ΠΑΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑΡΑ. Παραρα παμ παμ.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από το πρωί πρήζω μπάλες και σκώτια γιατί τραγουδάω αυτόBic έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:57Πρέπει να το ακούσω για να το θυμηθώ ρε συ. Είμαι άλλης γενιάς, τα έχω δει μεν όλα, αλλά από μια φορά το καθένα και... τότε, δεν τα έχω μελετήσει όσο τα της δικής μου εποχής.Bazoomba έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:48Συγνωμη δεν ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για το θιμ σονγκ των Πειρατων της Καραιβικης;Bic έγραψε: 26 Απρ 2023, 13:39
Προσπάθησα να το τραγουδήσω με διάφορους τρόπους μπας και καταλάβω τι εννοείς, αλλά δεν το 'πιασα. Μου 'βγαινε κάτι μεταξύ StarWars trench battle theme, 20th century fox theme και στο τέλος λίγο από Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.![]()
Αλλά νομίζω πως εννοεί άλλο σονγκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Tα επεισόδια είναι αυτοτελή;
Βλέποντας το πρώτο, να πω πως οι ερμηνείες και η σκηνοθεσία είναι επιπέδου σχολικού σκετς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δειχνουν αυτοτελη στην αρχη αλλα δεν ειναι.Δεν θες να σε σποιλαρω.Προχωρα αφοβα αλλα 99 εχει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι, το main theme της ταινίας εννοεί. Το άκουσα για να το θυμηθώ, και είδα ότι όντως πάει έτσι όπως το περιγράφει με τα "παραράμ".Gherschaagk έγραψε: 26 Απρ 2023, 16:40Από το πρωί πρήζω μπάλες και σκώτια γιατί τραγουδάω αυτόBic έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:57Πρέπει να το ακούσω για να το θυμηθώ ρε συ. Είμαι άλλης γενιάς, τα έχω δει μεν όλα, αλλά από μια φορά το καθένα και... τότε, δεν τα έχω μελετήσει όσο τα της δικής μου εποχής.Bazoomba έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:48
Συγνωμη δεν ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για το θιμ σονγκ των Πειρατων της Καραιβικης;![]()
Αλλά νομίζω πως εννοεί άλλο σονγκ.
Και μην ξεχνάς την εξαδάκτυλη παλάμη, ε;GoBack έγραψε: 26 Απρ 2023, 20:58Δειχνουν αυτοτελη στην αρχη αλλα δεν ειναι.Δεν θες να σε σποιλαρω.Προχωρα αφοβα αλλα 99 εχει.
Να προσθέσω κι εγώ εδώ μαζί με τους υπόλοιπους, ότι είναι όντως πάρα πολύ καλή σειρά. Άλλη μια, που σε κάποια στιγμή θέλω να ξαναπιάσω. Ας είναι καλά η πχορουμίτισσα που μου την είχε προτείνει, που αν δεν κάνω λάθος ήταν η Cecily Anne με το τότε νικ της βέβαια.
Οκ, είμαι στο 6ο επεισόδιο.GoBack έγραψε: 26 Απρ 2023, 20:58Δειχνουν αυτοτελη στην αρχη αλλα δεν ειναι.Δεν θες να σε σποιλαρω.Προχωρα αφοβα αλλα 99 εχει.
Μπέσα τώρα,η σειρά έως τώρα αξίζει μονάχα για το έκφυλο βλέμμα της Ολίβια. Το έχει καταλάβει και ο σκηνοθέτης και την βάζει να ποζάρει σε κάθε πλάνο.
Αχχχ Ολίβια.
Kαλα απο το πρωτο την μισοεγδυσαν να τη βαλουν στο νερο,κατι επρεπε να δειξουν για να παρουν το οκ απο το καναλι,προχωρα θα αλλαξεις γνωμη και αργοτερα θα μετανιωσεις που ειχες αμφιβολιες.Bazoomba έγραψε: 27 Απρ 2023, 21:33Οκ, είμαι στο 6ο επεισόδιο.
Μπέσα τώρα,η σειρά έως τώρα αξίζει μονάχα για το έκφυλο βλέμμα της Ολίβια. Το έχει καταλάβει και ο σκηνοθέτης και την βάζει να ποζάρει σε κάθε πλάνο.
Αχχχ Ολίβια.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και να ψάχνει σε κάθε επεισόδιο τον καράφλα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Τον Τζον λες; Αυτός είναι Τσαντ Μετηριαλ. Η αυτόν με τα χαλαπένιος; Που μοιάζει με τον Νίκο τον Τράκα του Μαστερσεφ;
Τιζερ,μινι σποιλερBazoomba έγραψε: 27 Απρ 2023, 21:46Τον Τζον λες; Αυτός είναι Τσαντ Μετηριαλ. Η αυτόν με τα χαλαπένιος; Που μοιάζει με τον Νίκο τον Τράκα του Μαστερσεφ;
Α, τον Τράκα λέτε. Αυτός είναι καλός ή κακός; Μόνο αυτό πες μου.
Neutral προς το παρον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 23 Απαντήσεις