Ειδικά άνθρωποι που είναι στη δουλειά όλη μέρα, τρώνε πιτόγυρα.Υδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2023, 08:14 Ο κούλης ξεκίνησε να χλευάσει τον Βαρουφάκη και τελικά άνοιξε μια ωράια συζήτηση για την τιμή των σουβλακιών που έχει πάει στα ύψη. Τα σουβλάκια είναι σημαντικό είδος διατροφής. Είναι πλήρες γεύμα με το οποίο σιτίζεται πολύς κόσμος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη
Re: Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
στην τελικη θα καταναλωνεις και λιγοτερο κωλοχαρτο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
user0972003
Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2023, 01:32Εντάξει τι να πω, δεν έχω και πολλά να πω. Βρώμικο αν ζητήσεις δεν θα φας, τα τυλιχτα με την ψιλοδίνουν προτιμώ μερίδες αλλά οκ έχω κάνει μια κάποια υποχώρηση και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:user έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:33 Sid Vicious
Άκου δω, στο χωριό μου είχαμε ένα γυράδικο όλα τα χρόνια, ο τύπος είχε και κρεοπωλείο. Βρώμικη και νόστιμη φάση. Και μπαμπάτσικος. Τον λέγαμε "ο γύρος του θανάτου"- ξέρεις, από την ατραξιόν![]()
Μετά από χρόνια άνοιξε άλλος ένας που έλεγαν είχε καλύτερη ποιότητα αλλά εμένα δεν μου άρεζε γιατί δεν ήταν καθόλου γευστικό το κρέας κι έβαζε ντυπ λίγο μέσα. Η γυναίκα του ήταν όλο μουτρωμένη γιατι αυτός όπου πήγαινε παραγγελία με το μηχανάκι σύναζε κι από ένα σφηνάκι ουίσκι κι ήταν πολύ τσιγγούνα, άκου εδώ καθώς το ετοίμαζε κι έπιανε έβαζε πατάτες μέσα στο γύρο, ε, έπιανε με την τσιμπίδα μια πατάτα και την έβγαζε![]()
Πες καμιά ιστορία κι εσύ άντε έλα
Ελπίζω να μη με διαβάζει κανείς απ' το χωριό μου...![]()
Κάτσε τι κάνεις εσύ, κάθε μέρα έχεις πρόταση τραγουδιού στο μαγαζί που τη γράφεις στον μαυροπίνακα;;
Καλό
Και τα ΣΚ είσαι κλειστός διάβασα κάπου;
-
giorgos mpekos
κανονικά.θα πρεπε να έχουμε.ξεσηκωθει μόνο γι'αυτό το θέμα το ποιο οικονομικό γεύμα του έξω το κάνουν κιαυτο γεύμα πολυτελείας
Έχει το λιβανεζικο στην οδό κωνσταντινουπολεως στη γλυφαδα.dna replication έγραψε: 27 Απρ 2023, 14:58οι Κεδροι του Λιβάνου πάνε χρόνια που έκλεισαν. Ο ιδιοκτήρης Αρμενολιβανέζος χριστιανόςsouthern έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:27 δεν δινω λεφτα σε μεσανατολικα παρα μονο σε καταστηματα Λιβανεζων Φαλαγγιτων
ήταν και πολύ επιδέξιος φαναρτζής αυτοκινητων
https://www.tavernoxoros.gr/?p=t1481
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Sid Vicious
Ναι εννοείται ΣΚ κλειστός, το λέει και η Βίβλος ΣΚ απαγορεύεταιuser έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:20Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2023, 01:32Εντάξει τι να πω, δεν έχω και πολλά να πω. Βρώμικο αν ζητήσεις δεν θα φας, τα τυλιχτα με την ψιλοδίνουν προτιμώ μερίδες αλλά οκ έχω κάνει μια κάποια υποχώρηση και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:user έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:33 Sid Vicious
Άκου δω, στο χωριό μου είχαμε ένα γυράδικο όλα τα χρόνια, ο τύπος είχε και κρεοπωλείο. Βρώμικη και νόστιμη φάση. Και μπαμπάτσικος. Τον λέγαμε "ο γύρος του θανάτου"- ξέρεις, από την ατραξιόν![]()
Μετά από χρόνια άνοιξε άλλος ένας που έλεγαν είχε καλύτερη ποιότητα αλλά εμένα δεν μου άρεζε γιατί δεν ήταν καθόλου γευστικό το κρέας κι έβαζε ντυπ λίγο μέσα. Η γυναίκα του ήταν όλο μουτρωμένη γιατι αυτός όπου πήγαινε παραγγελία με το μηχανάκι σύναζε κι από ένα σφηνάκι ουίσκι κι ήταν πολύ τσιγγούνα, άκου εδώ καθώς το ετοίμαζε κι έπιανε έβαζε πατάτες μέσα στο γύρο, ε, έπιανε με την τσιμπίδα μια πατάτα και την έβγαζε![]()
Πες καμιά ιστορία κι εσύ άντε έλα
Ελπίζω να μη με διαβάζει κανείς απ' το χωριό μου...![]()
Κάτσε τι κάνεις εσύ, κάθε μέρα έχεις πρόταση τραγουδιού στο μαγαζί που τη γράφεις στον μαυροπίνακα;;
Καλό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
user0972003
ΆρχονταςSid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2023, 18:23Ναι εννοείται ΣΚ κλειστός, το λέει και η Βίβλος ΣΚ απαγορεύεταιuser έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:20Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2023, 01:32
Εντάξει τι να πω, δεν έχω και πολλά να πω. Βρώμικο αν ζητήσεις δεν θα φας, τα τυλιχτα με την ψιλοδίνουν προτιμώ μερίδες αλλά οκ έχω κάνει μια κάποια υποχώρηση και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:
Καλό
Ζηλεύω. "Μια ζωή" δούλευα ό,τι παραμονή γιορτή κι αργία υπάρχει...και τώρα το ίδιο αλλά όχι όλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-
- 9 Απαντήσεις