!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2023, 08:14 Ο κούλης ξεκίνησε να χλευάσει τον Βαρουφάκη και τελικά άνοιξε μια ωράια συζήτηση για την τιμή των σουβλακιών που έχει πάει στα ύψη. Τα σουβλάκια είναι σημαντικό είδος διατροφής. Είναι πλήρες γεύμα με το οποίο σιτίζεται πολύς κόσμος.
Ειδικά άνθρωποι που είναι στη δουλειά όλη μέρα, τρώνε πιτόγυρα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

στην τελικη θα καταναλωνεις και λιγοτερο κωλοχαρτο :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2023, 01:32
user έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:33 Sid Vicious
Άκου δω, στο χωριό μου είχαμε ένα γυράδικο όλα τα χρόνια, ο τύπος είχε και κρεοπωλείο. Βρώμικη και νόστιμη φάση. Και μπαμπάτσικος. Τον λέγαμε "ο γύρος του θανάτου"- ξέρεις, από την ατραξιόν :003:
Μετά από χρόνια άνοιξε άλλος ένας που έλεγαν είχε καλύτερη ποιότητα αλλά εμένα δεν μου άρεζε γιατί δεν ήταν καθόλου γευστικό το κρέας κι έβαζε ντυπ λίγο μέσα. Η γυναίκα του ήταν όλο μουτρωμένη γιατι αυτός όπου πήγαινε παραγγελία με το μηχανάκι σύναζε κι από ένα σφηνάκι ουίσκι κι ήταν πολύ τσιγγούνα, άκου εδώ καθώς το ετοίμαζε κι έπιανε έβαζε πατάτες μέσα στο γύρο, ε, έπιανε με την τσιμπίδα μια πατάτα και την έβγαζε :smt126

Πες καμιά ιστορία κι εσύ άντε έλα

Ελπίζω να μη με διαβάζει κανείς απ' το χωριό μου... :roll:
Εντάξει τι να πω, δεν έχω και πολλά να πω. Βρώμικο αν ζητήσεις δεν θα φας, τα τυλιχτα με την ψιλοδίνουν προτιμώ μερίδες αλλά οκ έχω κάνει μια κάποια υποχώρηση και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:

Κάτσε τι κάνεις εσύ, κάθε μέρα έχεις πρόταση τραγουδιού στο μαγαζί που τη γράφεις στον μαυροπίνακα;;

Καλό 😁

Και τα ΣΚ είσαι κλειστός διάβασα κάπου;
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

κανονικά.θα πρεπε να έχουμε.ξεσηκωθει μόνο γι'αυτό το θέμα το ποιο οικονομικό γεύμα του έξω το κάνουν κιαυτο γεύμα πολυτελείας
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

dna replication έγραψε: 27 Απρ 2023, 14:58
southern έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:27 δεν δινω λεφτα σε μεσανατολικα παρα μονο σε καταστηματα Λιβανεζων Φαλαγγιτων
οι Κεδροι του Λιβάνου πάνε χρόνια που έκλεισαν. Ο ιδιοκτήρης Αρμενολιβανέζος χριστιανός
ήταν και πολύ επιδέξιος φαναρτζής αυτοκινητων

https://www.tavernoxoros.gr/?p=t1481
Έχει το λιβανεζικο στην οδό κωνσταντινουπολεως στη γλυφαδα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

user έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:20
user έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:33 Sid Vicious
Άκου δω, στο χωριό μου είχαμε ένα γυράδικο όλα τα χρόνια, ο τύπος είχε και κρεοπωλείο. Βρώμικη και νόστιμη φάση. Και μπαμπάτσικος. Τον λέγαμε "ο γύρος του θανάτου"- ξέρεις, από την ατραξιόν :003:
Μετά από χρόνια άνοιξε άλλος ένας που έλεγαν είχε καλύτερη ποιότητα αλλά εμένα δεν μου άρεζε γιατί δεν ήταν καθόλου γευστικό το κρέας κι έβαζε ντυπ λίγο μέσα. Η γυναίκα του ήταν όλο μουτρωμένη γιατι αυτός όπου πήγαινε παραγγελία με το μηχανάκι σύναζε κι από ένα σφηνάκι ουίσκι κι ήταν πολύ τσιγγούνα, άκου εδώ καθώς το ετοίμαζε κι έπιανε έβαζε πατάτες μέσα στο γύρο, ε, έπιανε με την τσιμπίδα μια πατάτα και την έβγαζε :smt126

Πες καμιά ιστορία κι εσύ άντε έλα

Ελπίζω να μη με διαβάζει κανείς απ' το χωριό μου... :roll:
Εντάξει τι να πω, δεν έχω και πολλά να πω. Βρώμικο αν ζητήσεις δεν θα φας, τα τυλιχτα με την ψιλοδίνουν προτιμώ μερίδες αλλά οκ έχω κάνει μια κάποια υποχώρηση και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:

Κάτσε τι κάνεις εσύ, κάθε μέρα έχεις πρόταση τραγουδιού στο μαγαζί που τη γράφεις στον μαυροπίνακα;;

Καλό 😁

Ναι εννοείται ΣΚ κλειστός, το λέει και η Βίβλος ΣΚ απαγορεύεται
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2023, 18:23
user έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:20

Καλό 😁

Ναι εννοείται ΣΚ κλειστός, το λέει και η Βίβλος ΣΚ απαγορεύεται
Άρχοντας :smt023

Ζηλεύω. "Μια ζωή" δούλευα ό,τι παραμονή γιορτή κι αργία υπάρχει...και τώρα το ίδιο αλλά όχι όλα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”