Απογοήτευση η τσομπανόπιτα δυστυχώς. Σαν δύο πιτόγυρα και από γεύση δεν...Bic έγραψε: 25 Απρ 2023, 19:07Την επόμενη φορά που θα θες μπόλικο πράμα, τράβα ΓΡΝ. Κι εκεί έχει ανέβει το κανονικό πιτόγυρο, έχει πάει 4,30 (είναι παραγεμισμένο βέβαια), αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Παίρνεις πχ μια Γουρουνιά που αντιστοιχεί άνετα σε δύο πιτόγυρα και πληρώνεις 5,90. Ή μια Τσομπανόπιτα, που έχει μεν 10 ευρά, αλλά μόνος σου δεν την τρως με τίποτα, θες και παρέα (εκτός κι αν είσαι ο Οβελίξ). Η οποία τσομπανόπιτα παρεμπιπτόντως, πριν κανά χρόνο έκανε 7,90.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Υδράργυρος
Τελικα στο μονο που γιναμε ευρωπη ειναι οι τιμες
- Sid Vicious
Εντάξει τι να πω, δεν έχω και πολλά να πω. Βρώμικο αν ζητήσεις δεν θα φας, τα τυλιχτα με την ψιλοδίνουν προτιμώ μερίδες αλλά οκ έχω κάνει μια κάποια υποχώρηση και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:user έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:33 Sid Vicious
Άκου δω, στο χωριό μου είχαμε ένα γυράδικο όλα τα χρόνια, ο τύπος είχε και κρεοπωλείο. Βρώμικη και νόστιμη φάση. Και μπαμπάτσικος. Τον λέγαμε "ο γύρος του θανάτου"- ξέρεις, από την ατραξιόν![]()
Μετά από χρόνια άνοιξε άλλος ένας που έλεγαν είχε καλύτερη ποιότητα αλλά εμένα δεν μου άρεζε γιατί δεν ήταν καθόλου γευστικό το κρέας κι έβαζε ντυπ λίγο μέσα. Η γυναίκα του ήταν όλο μουτρωμένη γιατι αυτός όπου πήγαινε παραγγελία με το μηχανάκι σύναζε κι από ένα σφηνάκι ουίσκι κι ήταν πολύ τσιγγούνα, άκου εδώ καθώς το ετοίμαζε κι έπιανε έβαζε πατάτες μέσα στο γύρο, ε, έπιανε με την τσιμπίδα μια πατάτα και την έβγαζε![]()
Πες καμιά ιστορία κι εσύ άντε έλα
Ελπίζω να μη με διαβάζει κανείς απ' το χωριό μου...![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Υδράργυρος
Ο κούλης ξεκίνησε να χλευάσει τον Βαρουφάκη και τελικά άνοιξε μια ωράια συζήτηση για την τιμή των σουβλακιών που έχει πάει στα ύψη. Τα σουβλάκια είναι σημαντικό είδος διατροφής. Είναι πλήρες γεύμα με το οποίο σιτίζεται πολύς κόσμος.
Μακαρι και γω να μπορουσα να τα μειωσω τοσο...αλλα μου αρεσουν τοσο πολυ, ειμαι ικανος να μην φαω μια μερα και μετα να τα κατασπαραξω...μινιμουμ 5, αμα δεν εχω φαει εννοω, αλλιως 3.Bic έγραψε: 26 Απρ 2023, 11:48Κοίτα, εξαρτάται με τι την συγκρίνεις, ή και με το πόσα "χτυπάς" στην καθισιά σου. Σε σχέση με ένα κλασικό πιτόγυρο, είναι περίπου τριπλάσια. Εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη, επειδή έχω περιορίσει κάπως τις ποσότητες σε κάτι τέτοια. Παλιότερα το μίνιμουμ που χτυπούσα ήταν δυο πιτόγυρα συν την απαραίτητη συνοδεία. Τώρα είμαι στο ένα συν, οπότε μου πέφτει πολλή.axilmar έγραψε: 26 Απρ 2023, 11:40Λιγο, οχι. Αλλα ουτε και πολυ. Κανονικη ειναι, για μενα παντα.Bic έγραψε: 26 Απρ 2023, 11:35
36 cm διάμετρο η πίτα, τυριά, σαλάτες, σως τυριού από πάνω (btw, έχουν με σως φέτας που είναι η καλύτερη) και δόση γύρου για 3 πιτόγυρα (Θεσσαλονίκης, 4-5 Αθηνών). Ε, δεν το λες και λίγο.
Btw, έχουν και την "γουρουνιά" εκεί, που είναι σχεδόν 2 πιτόγυρα (σε μακρόστενη πίτα, σαν κυπριακή, 40cm) που παίζει στα 5,90 με πανσέτα ή 7,40 με γύρο.
Ασταδιάλα γμτ, σάλιωσα τώρα. Το βράδυ με βλέπω για ΓΡΝ...![]()
Παντως κατω απο τα 3 δεν πεφτω.
Οταν σπουδαζα Θεσ/νικη, στα 20-23, κατω απο 4 θεσαλλονικιοτικα "σαντουιτς" (δλδ γυρο με ψωμι) δεν επεφτα...ημουνα σταθερος πελατης του Γιωτη :-).
Θα μου πεις τωρα, κανουν καλο στην υγεια σου; οχι, ειναι η απαντηση. Αλλα ευχαριστως κοβω μερικα χρονια ζωης για τετοιες υπεροχες απολαυσεις...τι να το κανω να ζησω πολυ αλλα να μην εχω απολαυσει τιποτα.
Να μην τρως junk food, να αγοράσεις φασόλια και φακές και να μαγειρεύεις. Δε φτάνει που φροντίζει η κυβέρνηση με σου κλείσουν οι αρτηριες από τα σκέτα που τρως και σε ωθεί να κάνεις και διαιτα, παραπονοεσαι κιολας. Δεν ειναι λαος αυτοςKauldron έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:15Τεσσάρι το βρήκα (οχι Αθήνα). Για να φάς 2 σάντουιτς πληρώνεις ολόκληρο γεύμα. Αυτό που μένει είναι η Δεξιά αλητεία. Δεν έχουνε ψωμί? Ας φάνε παντεσπάνι μας λένε.
Ε, να έχουν την ίδια κατάληξη μ' εκείνη που το είπε (πολιτική ίδια κατάληξη, οχι κυριολεκτική. Καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, και όπου και αν πηγαίνει)
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σας είδα το Πάσχα στο "χωριό" που είδατε πιτόγυρο με 3€ απ'ολα μέσα σαν μεσημεριανό και τρώγατε από 3 μέχρι που σκάζατε, λες κι είχατε να φάτε απ'τον Τρωικό Πόλεμο... Ψωμολυσάτε εκεί κάτω φαίνεται...
-
Εμπεδοκλής
Γιατί τα φασόλια είναι φθηνά; Ένα έτοιμο γεύμα από το σούπερ δεν έχει κάτω από 2,50 ευρώ η μερίδα.Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2023, 11:47Να μην τρως junk food, να αγοράσεις φασόλια και φακές και να μαγειρεύεις. Δε φτάνει που φροντίζει η κυβέρνηση με σου κλείσουν οι αρτηριες από τα σκέτα που τρως και σε ωθεί να κάνεις και διαιτα, παραπονοεσαι κιολας. Δεν ειναι λαος αυτοςKauldron έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:15Τεσσάρι το βρήκα (οχι Αθήνα). Για να φάς 2 σάντουιτς πληρώνεις ολόκληρο γεύμα. Αυτό που μένει είναι η Δεξιά αλητεία. Δεν έχουνε ψωμί? Ας φάνε παντεσπάνι μας λένε.
Ε, να έχουν την ίδια κατάληξη μ' εκείνη που το είπε (πολιτική ίδια κατάληξη, οχι κυριολεκτική. Καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, και όπου και αν πηγαίνει)
Γενικά, τα τρόφιμα έχουν ακριβύνει. Μακάρι να αυξανόταν μόνο ο γύρος που στην τελική η κατανάλωση χοιρινού πρέπει να μειωθεί για πολλούς λόγους...
- Υδράργυρος
ΚΑι ο ελληνικός καφές έχει πάει στα ύψη. Μέχρι πρόσφατα πλήρωνα 2,50 για 200 γραμμάρια καφέ, χτες πλήρωσα 4,40
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οι Κεδροι του Λιβάνου πάνε χρόνια που έκλεισαν. Ο ιδιοκτήρης Αρμενολιβανέζος χριστιανόςsouthern έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:27 δεν δινω λεφτα σε μεσανατολικα παρα μονο σε καταστηματα Λιβανεζων Φαλαγγιτων
ήταν και πολύ επιδέξιος φαναρτζής αυτοκινητων
https://www.tavernoxoros.gr/?p=t1481
Eντάξει, δίκιο έχεις, αλλά γυμνάζομαι κιόλας.Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2023, 11:47Να μην τρως junk food, να αγοράσεις φασόλια και φακές και να μαγειρεύεις. Δε φτάνει που φροντίζει η κυβέρνηση με σου κλείσουν οι αρτηριες από τα σκέτα που τρως και σε ωθεί να κάνεις και διαιτα, παραπονοεσαι κιολας. Δεν ειναι λαος αυτοςKauldron έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:15Τεσσάρι το βρήκα (οχι Αθήνα). Για να φάς 2 σάντουιτς πληρώνεις ολόκληρο γεύμα. Αυτό που μένει είναι η Δεξιά αλητεία. Δεν έχουνε ψωμί? Ας φάνε παντεσπάνι μας λένε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τεράστιος Sky Saxon
- Eθνικοκοινωνιστης
ψηφιστε Κινημα 21 για να αποκατασταθουν οι τιμες και να μηδενιστει ο φπα και τα κοστηΥδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2023, 08:14 Ο κούλης ξεκίνησε να χλευάσει τον Βαρουφάκη και τελικά άνοιξε μια ωράια συζήτηση για την τιμή των σουβλακιών που έχει πάει στα ύψη. Τα σουβλάκια είναι σημαντικό είδος διατροφής. Είναι πλήρες γεύμα με το οποίο σιτίζεται πολύς κόσμος.
ο πουτλερ φταιει για τον πληθωρισμο λαιμαι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ας ελπίσουμε μόνο μην πάθεις καμμιά θλάση πάνω σε καμμιά άσκηση, γιατί το τι έχει ν' ακούσει ο Μητσοτάκης μετά που δεν προσέχει τους γυμναζόμενους, ούτε που θέλω να το φανταστώ.Kauldron έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:07Eντάξει, δίκιο έχεις, αλλά γυμνάζομαι κιόλας.Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2023, 11:47Να μην τρως junk food, να αγοράσεις φασόλια και φακές και να μαγειρεύεις. Δε φτάνει που φροντίζει η κυβέρνηση με σου κλείσουν οι αρτηριες από τα σκέτα που τρως και σε ωθεί να κάνεις και διαιτα, παραπονοεσαι κιολας. Δεν ειναι λαος αυτοςKauldron έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:15
Τεσσάρι το βρήκα (οχι Αθήνα). Για να φάς 2 σάντουιτς πληρώνεις ολόκληρο γεύμα. Αυτό που μένει είναι η Δεξιά αλητεία. Δεν έχουνε ψωμί? Ας φάνε παντεσπάνι μας λένε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δε παθαίνω τίποτα, δεν κάνω απότομες κινήσεις. Με λένε Χελώνα για κάποιο λόγο.Bic έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:14Ας ελπίσουμε μόνο μην πάθεις καμμιά θλάση πάνω σε καμμιά άσκηση, γιατί το τι έχει ν' ακούσει ο Μητσοτάκης μετά που δεν προσέχει τους γυμναζόμενους, ούτε που θέλω να το φανταστώ.Kauldron έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:07Eντάξει, δίκιο έχεις, αλλά γυμνάζομαι κιόλας.Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2023, 11:47
Να μην τρως junk food, να αγοράσεις φασόλια και φακές και να μαγειρεύεις. Δε φτάνει που φροντίζει η κυβέρνηση με σου κλείσουν οι αρτηριες από τα σκέτα που τρως και σε ωθεί να κάνεις και διαιτα, παραπονοεσαι κιολας. Δεν ειναι λαος αυτος![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-