!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Πόσα ευρώ κάνει το σουβλάκι; Παίξε και τα ρέστα σου μ@λ@κα Μητσοτάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Bic έγραψε: 25 Απρ 2023, 19:07
Kauldron έγραψε: 25 Απρ 2023, 18:35
sharp έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:52

Βλέπεις; Σιγά που είναι το πρόβλημα σου τα λεφτά.
Nαι, πήρα 2 σάντουιτς και είμαι παραλής.
Την επόμενη φορά που θα θες μπόλικο πράμα, τράβα ΓΡΝ. Κι εκεί έχει ανέβει το κανονικό πιτόγυρο, έχει πάει 4,30 (είναι παραγεμισμένο βέβαια), αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Παίρνεις πχ μια Γουρουνιά που αντιστοιχεί άνετα σε δύο πιτόγυρα και πληρώνεις 5,90. Ή μια Τσομπανόπιτα, που έχει μεν 10 ευρά, αλλά μόνος σου δεν την τρως με τίποτα, θες και παρέα (εκτός κι αν είσαι ο Οβελίξ). Η οποία τσομπανόπιτα παρεμπιπτόντως, πριν κανά χρόνο έκανε 7,90.
Απογοήτευση η τσομπανόπιτα δυστυχώς. Σαν δύο πιτόγυρα και από γεύση δεν... :-?
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Τελικα στο μονο που γιναμε ευρωπη ειναι οι τιμες
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

user έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:33 Sid Vicious
Άκου δω, στο χωριό μου είχαμε ένα γυράδικο όλα τα χρόνια, ο τύπος είχε και κρεοπωλείο. Βρώμικη και νόστιμη φάση. Και μπαμπάτσικος. Τον λέγαμε "ο γύρος του θανάτου"- ξέρεις, από την ατραξιόν :003:
Μετά από χρόνια άνοιξε άλλος ένας που έλεγαν είχε καλύτερη ποιότητα αλλά εμένα δεν μου άρεζε γιατί δεν ήταν καθόλου γευστικό το κρέας κι έβαζε ντυπ λίγο μέσα. Η γυναίκα του ήταν όλο μουτρωμένη γιατι αυτός όπου πήγαινε παραγγελία με το μηχανάκι σύναζε κι από ένα σφηνάκι ουίσκι κι ήταν πολύ τσιγγούνα, άκου εδώ καθώς το ετοίμαζε κι έπιανε έβαζε πατάτες μέσα στο γύρο, ε, έπιανε με την τσιμπίδα μια πατάτα και την έβγαζε :smt126

Πες καμιά ιστορία κι εσύ άντε έλα

Ελπίζω να μη με διαβάζει κανείς απ' το χωριό μου... :roll:
Εντάξει τι να πω, δεν έχω και πολλά να πω. Βρώμικο αν ζητήσεις δεν θα φας, τα τυλιχτα με την ψιλοδίνουν προτιμώ μερίδες αλλά οκ έχω κάνει μια κάποια υποχώρηση και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Ο κούλης ξεκίνησε να χλευάσει τον Βαρουφάκη και τελικά άνοιξε μια ωράια συζήτηση για την τιμή των σουβλακιών που έχει πάει στα ύψη. Τα σουβλάκια είναι σημαντικό είδος διατροφής. Είναι πλήρες γεύμα με το οποίο σιτίζεται πολύς κόσμος.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Bic έγραψε: 26 Απρ 2023, 11:48
axilmar έγραψε: 26 Απρ 2023, 11:40
Bic έγραψε: 26 Απρ 2023, 11:35
36 cm διάμετρο η πίτα, τυριά, σαλάτες, σως τυριού από πάνω (btw, έχουν με σως φέτας που είναι η καλύτερη) και δόση γύρου για 3 πιτόγυρα (Θεσσαλονίκης, 4-5 Αθηνών). Ε, δεν το λες και λίγο.
Λιγο, οχι. Αλλα ουτε και πολυ. Κανονικη ειναι, για μενα παντα.
Κοίτα, εξαρτάται με τι την συγκρίνεις, ή και με το πόσα "χτυπάς" στην καθισιά σου. Σε σχέση με ένα κλασικό πιτόγυρο, είναι περίπου τριπλάσια. Εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη, επειδή έχω περιορίσει κάπως τις ποσότητες σε κάτι τέτοια. Παλιότερα το μίνιμουμ που χτυπούσα ήταν δυο πιτόγυρα συν την απαραίτητη συνοδεία. Τώρα είμαι στο ένα συν, οπότε μου πέφτει πολλή.

Btw, έχουν και την "γουρουνιά" εκεί, που είναι σχεδόν 2 πιτόγυρα (σε μακρόστενη πίτα, σαν κυπριακή, 40cm) που παίζει στα 5,90 με πανσέτα ή 7,40 με γύρο.

Ασταδιάλα γμτ, σάλιωσα τώρα. Το βράδυ με βλέπω για ΓΡΝ... :003:
Μακαρι και γω να μπορουσα να τα μειωσω τοσο...αλλα μου αρεσουν τοσο πολυ, ειμαι ικανος να μην φαω μια μερα και μετα να τα κατασπαραξω...μινιμουμ 5, αμα δεν εχω φαει εννοω, αλλιως 3.

Παντως κατω απο τα 3 δεν πεφτω.

Οταν σπουδαζα Θεσ/νικη, στα 20-23, κατω απο 4 θεσαλλονικιοτικα "σαντουιτς" (δλδ γυρο με ψωμι) δεν επεφτα...ημουνα σταθερος πελατης του Γιωτη :-).

Θα μου πεις τωρα, κανουν καλο στην υγεια σου; οχι, ειναι η απαντηση. Αλλα ευχαριστως κοβω μερικα χρονια ζωης για τετοιες υπεροχες απολαυσεις...τι να το κανω να ζησω πολυ αλλα να μην εχω απολαυσει τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Kauldron έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:15
southern έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:09 3,50 με 3 70 το τυλίχτο στο κέντρο της Γλυφάδας
Τεσσάρι το βρήκα (οχι Αθήνα). Για να φάς 2 σάντουιτς πληρώνεις ολόκληρο γεύμα. Αυτό που μένει είναι η Δεξιά αλητεία. Δεν έχουνε ψωμί? Ας φάνε παντεσπάνι μας λένε.
Ε, να έχουν την ίδια κατάληξη μ' εκείνη που το είπε (πολιτική ίδια κατάληξη, οχι κυριολεκτική. Καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, και όπου και αν πηγαίνει :003: )
Να μην τρως junk food, να αγοράσεις φασόλια και φακές και να μαγειρεύεις. Δε φτάνει που φροντίζει η κυβέρνηση με σου κλείσουν οι αρτηριες από τα σκέτα που τρως και σε ωθεί να κάνεις και διαιτα, παραπονοεσαι κιολας. Δεν ειναι λαος αυτος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
alto_sem
Phorum.gr user: alto_sem

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alto_sem »

Σας είδα το Πάσχα στο "χωριό" που είδατε πιτόγυρο με 3€ απ'ολα μέσα σαν μεσημεριανό και τρώγατε από 3 μέχρι που σκάζατε, λες κι είχατε να φάτε απ'τον Τρωικό Πόλεμο... Ψωμολυσάτε εκεί κάτω φαίνεται...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2023, 11:47
southern έγραψε: 25 Απρ 2023, 15:09 3,50 με 3 70 το τυλίχτο στο κέντρο της Γλυφάδας
Τεσσάρι το βρήκα (οχι Αθήνα). Για να φάς 2 σάντουιτς πληρώνεις ολόκληρο γεύμα. Αυτό που μένει είναι η Δεξιά αλητεία. Δεν έχουνε ψωμί? Ας φάνε παντεσπάνι μας λένε.
Ε, να έχουν την ίδια κατάληξη μ' εκείνη που το είπε (πολιτική ίδια κατάληξη, οχι κυριολεκτική. Καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, και όπου και αν πηγαίνει :003: )
Να μην τρως junk food, να αγοράσεις φασόλια και φακές και να μαγειρεύεις. Δε φτάνει που φροντίζει η κυβέρνηση με σου κλείσουν οι αρτηριες από τα σκέτα που τρως και σε ωθεί να κάνεις και διαιτα, παραπονοεσαι κιολας. Δεν ειναι λαος αυτος
Γιατί τα φασόλια είναι φθηνά; Ένα έτοιμο γεύμα από το σούπερ δεν έχει κάτω από 2,50 ευρώ η μερίδα.

Γενικά, τα τρόφιμα έχουν ακριβύνει. Μακάρι να αυξανόταν μόνο ο γύρος που στην τελική η κατανάλωση χοιρινού πρέπει να μειωθεί για πολλούς λόγους...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

ΚΑι ο ελληνικός καφές έχει πάει στα ύψη. Μέχρι πρόσφατα πλήρωνα 2,50 για 200 γραμμάρια καφέ, χτες πλήρωσα 4,40
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

southern έγραψε: 26 Απρ 2023, 18:27 δεν δινω λεφτα σε μεσανατολικα παρα μονο σε καταστηματα Λιβανεζων Φαλαγγιτων
οι Κεδροι του Λιβάνου πάνε χρόνια που έκλεισαν. Ο ιδιοκτήρης Αρμενολιβανέζος χριστιανός
ήταν και πολύ επιδέξιος φαναρτζής αυτοκινητων

https://www.tavernoxoros.gr/?p=t1481
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eντάξει, δίκιο έχεις, αλλά γυμνάζομαι κιόλας.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Sid Vicious έγραψε: 27 Απρ 2023, 01:32 και σήμερα στο μενού του μαυροπίνακα είχα αυτό:
τεράστιος Sky Saxon
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2023, 08:14 Ο κούλης ξεκίνησε να χλευάσει τον Βαρουφάκη και τελικά άνοιξε μια ωράια συζήτηση για την τιμή των σουβλακιών που έχει πάει στα ύψη. Τα σουβλάκια είναι σημαντικό είδος διατροφής. Είναι πλήρες γεύμα με το οποίο σιτίζεται πολύς κόσμος.
ψηφιστε Κινημα 21 για να αποκατασταθουν οι τιμες και να μηδενιστει ο φπα και τα κοστη :102:

ο πουτλερ φταιει για τον πληθωρισμο λαιμαι

:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Kauldron έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:07

Ας ελπίσουμε μόνο μην πάθεις καμμιά θλάση πάνω σε καμμιά άσκηση, γιατί το τι έχει ν' ακούσει ο Μητσοτάκης μετά που δεν προσέχει τους γυμναζόμενους, ούτε που θέλω να το φανταστώ. :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Bic έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:14
Kauldron έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:07
Ας ελπίσουμε μόνο μην πάθεις καμμιά θλάση πάνω σε καμμιά άσκηση, γιατί το τι έχει ν' ακούσει ο Μητσοτάκης μετά που δεν προσέχει τους γυμναζόμενους, ούτε που θέλω να το φανταστώ. :lol:
Δε παθαίνω τίποτα, δεν κάνω απότομες κινήσεις. Με λένε Χελώνα για κάποιο λόγο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”