δεν πήρε το μέμο το BBCBigChiefWahoo έγραψε: 25 Απρ 2023, 16:34
Αν υπάρχει ένα μέσο στο οποίο δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δεις κάποια αναφορά στο Eye of Horus,αυτή είναι η τιβί.

https://duckduckgo.com/?q=BBC+iPlayer+- ... 4-1&ia=web
δεν πήρε το μέμο το BBCBigChiefWahoo έγραψε: 25 Απρ 2023, 16:34
Αν υπάρχει ένα μέσο στο οποίο δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δεις κάποια αναφορά στο Eye of Horus,αυτή είναι η τιβί.

είσαι εχθρός της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Τόσο πολύ φοβάστε ΕΝΑΝ αρκετά δεξιό σκιτσογράφο στην έκθεση;Ναύτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 09:45 Τελικά τι έγινε; Πήρε τομπούλο ο Πικάσο απ' το Comicdom Athens ή όχι.
Για να ξέρω αν θα φάω το μεσημέρι.
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ τρομακτικά τα μικιμάο του φασιστοκαρτουνίστα.
Μη φοβάσαι, η επανάσταση δεν κινδυνεύειΝαύτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 09:45 Τελικά τι έγινε; Πήρε τομπούλο ο Πικάσο απ' το Comicdom Athens ή όχι.
Για να ξέρω αν θα φάω το μεσημέρι.
μπορείς καλύτερα. δεν είναι φασίστας. επίσης τόσο γτπκ είναι οι θέσεις σας για να τρέμετε έναν πρωτοεμφανιζομενο;Ναύτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 09:53Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ τρομακτικά τα μικιμάο του φασιστοκαρτουνίστα.
Επειδή δεν θέλουν
άλλο ένας υπερσυντηρητικος άνθρωπος κι άλλο ένας χιτλερικος. από την άλλη το ΚΚΕ δικαιολογειται να αποκαλείται δημοκρατικο κόμμα;Ναύτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 10:05Ποιοι δεν θέλουν; Οι διοργανωτές του Comicdom Athens; Δικαίωμά τους είναι να μην θέλουν έναν καραφασίστα στην εκδήλωσή τους.
Όχι ρε δεν θέλουν να γίνει η επανάσταση και βάζουν αντιδραστικούς σκιτσογράφουςΝαύτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 10:05Ποιοι δεν θέλουν; Οι διοργανωτές του Comicdom Athens; Δικαίωμά τους είναι να μην θέλουν έναν καραφασίστα στην εκδήλωσή τους.
Α, σόρι, παρανόησα. Εγώ λέω ότι μάλλον δεν θέλουν να μας γυρίσουν τ' άντερα με τις μαλακίες του φασίστα. Και δεν έχουν άδικο.Σέλευκας έγραψε: 26 Απρ 2023, 10:08Όχι ρε δεν θέλουν να γίνει η επανάσταση και βάζουν αντιδραστικούς σκιτσογράφους
Αστυνομία τέχνης δηλαδή;Ναύτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 10:09Α, σόρι, παρανόησα. Εγώ λέω ότι μάλλον δεν θέλουν να μας γυρίσουν τ' άντερα με τις μαλακίες του φασίστα. Και δεν έχουν άδικο.
Εγώ λατρεία είπα εξ αρχής ότι είμαι κατά της φίμωσης και της λογοκρισίας κι ότι έχουν δικαίωμα όλοι να προβάλλουν τις ιδέες τους, άσχετα αν αυτό που παρουσιάστηκε εδώ μόνο τέχνη δεν το λες (εξήγησα νωρίτερα το γιατί).Ναύτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 10:09Α, σόρι, παρανόησα. Εγώ λέω ότι μάλλον δεν θέλουν να μας γυρίσουν τ' άντερα με τις μαλακίες του φασίστα. Και δεν έχουν άδικο.