Dante Alighieri έγραψε: 21 Απρ 2023, 17:17
Πασιφάη έγραψε: 21 Απρ 2023, 14:52
Γράφων έγραψε: 21 Απρ 2023, 14:47
Δεν ξέρω... Σεβαστή η άποψή σου. Εγώ θεωρώ ότι είναι μια από τις χειρότερες παθογένειες.
Συμφωνώ. Είτε προσηλύτιση, είτε προπαγάνδα, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Όλοι οι κάφροι τέτοιου τύπου, είναι απλά για λύπηση. Επαίτες. Έχουν ξεπεράσει τα όρια της΄οποιας παθογένειας.
Επαίτες ή κάφροι; Δεν έχει συνέπεια το ένα με το άλλο. Αν είναι επαίτες ναι τους λυπάσαι. Αν είναι κάφροι τους αντιπαθείς και έχεις αρνητική διάθεση απέναντί τους. Μην τεμπελιάζεις και πετάς ό,τι είναι πιο εύκολο εκείνη τη στιγμή. Τι απόλυτες και αστήρικτες κουβέντες είναι αυτές;
Είναι η προσηλύτιση και η προπαγάνδα ό,τι χειρότερο υπάρχει;
Όλα έχουν συνέπεια και συνέχεια, όντας αλληλένδετα σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίτρεψέ μου να μην τρώω σανό και να μπορώ να διαχωρίσω έναν υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο με τους όποιους προβληματισμούς του, απο κάποιον που απλά αρέσκεται στις φανφάρες και τα τσιτάτα, διότι έτσι του επιτάσσει το συστηματάκι απ'το οποίο προέρχεται. Εδώ μέσα, δεν βαράνε απλώς οκτάωρα εργάσιμα, αλλά 16ωρα υπερωρίας συν τα δώρα στις εορτές.
Και ναι, είναι και τα δυο χείριστα, μιας και συντηρούν την νοοτροπία του τέρμα μπασκλασσάτου καφενέ, που ''θαυμάζουμε'' σε καθημερινή βάση. Αυτά τα ολίγα.