Μπρο ψάξου με μπλοκτσέιν, έχει λυθεί κι αυτόmao mao έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:10Στο παραβάν δεν μπαίνεις μόνο για να μη δουν τι ψηφίζεις, μπαίνεις γιατί απαγορεύεται να δείξεις τι ψηφίζεις. Αν ψηφίζεις από το λάπτοπ στο σπίτι πως διασφαλίζεται οτι δίπλα σου δεν είναι ένα κομματόσκυλο που σου δίνει 50 ευρώ για να τον σταυρώσεις;hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:51Δεν θα γινόταν σύνδεση της ψήφου με τον λογαριασμό, θα γινόταν πιστοποίηση ότι ο λογαριασμός ψήφισε. Τρόπος υπάρχει, απλά θα χάναμε την "υπερπολύτιμη" πληροφορία για το ποια περιφέρεια ψήφισε ποιο κόμμα. Αυτά είναι πράγματα που έχουν συζητηθεί στο εξωτερικό εδώ και χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
1% διαφορά. Και 0.8 πάλι έχει σημασία.Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:211% να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ; Δε θα ψηφίσουν 0.5% ΝΔ; Άρα τι συζητάμε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Απρ 2023, 20:28Τι θα πει αν ψηφίσουν όλοι αυτοί; Γιατί θα ψηφίσουν και τα υπόλοιπα 5.3 εκατομμύρια;Πρετεντέρης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:05 Οι 200000 στα 5,5 εκ περίπου που ψήφισαν το 2019 είναι το 3,6%.
ΑΝ ψηφίσουν όντως όλοι αυτοί και ΑΝ ψηφίσουν ολοι ΣΥΡΙΖΑ, τότε είναι σημαντικό ποσοστό.
Επειδή οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ ισχύουν, λέτε μαλακιες, καραγκιοζηδες.
Φιλικά.
Αναλογικά περίπου θα ψηφίσουν, οπότε κάπου 3.6% θα παραμείνουν.
Σαφώς και δε θα ψηφίσουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ , αλλά ακόμη και 1% έχει σημασία.
Το 2000 το ΠΑΣΟΚ κέρδισε με διαφορά 1.05%.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Με ενοχλεί αυτό που κάνεις συνήθως, να λες κάτι παπαριά χωρίς να το αιτιολογείς. Δεν έχει κάποια αξία στον διάλογο, είναι απλά μια δήλωση και ξέρεις τι άποψη έχω για τις δηλώσεις.Allah έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:14Πουλιά στον αέρα πιάνεις, Δημήτρη.hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:06Για πες μας και για ποιον λόγο το θεωρείς παπαριές, Γιάννη.Allah έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:00
Τότε δεν δικαιολογείσαι να γράφεις ουρανομήκεις παπαριές όπως η παραπάνω.
Δεν αναλύω παπαριές γιατί αυτό τους δίνει αξία που δεν τους αρμοζει. Ξαναδιάβασε προσεκτικά αυτά που έγραψες. Βλάκας δεν είσαι, κάποια στιγμή θα καταλάβεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν υπάρχει κάτι για να λυθεί. Όπως σου δίνει 50 ευρώ για να τον ψηφίσεις και είναι δίπλα σου, έτσι μπορεί να σου δώσει 50 ευρώ για να τον ψηφίσεις και να μην είναι δίπλα σου. Στο τέλος εσύ αποφασίζεις αν θες να πάρεις 50 ευρώ για να αλλάξεις την ψήφο σου και όχι, το ότι δεν θα βρίσκεται δίπλα σου δεν εξασφαλίζει ότι μπορείς να τσιμπήσεις τα 50 ευρώ και να μην ψηφίσεις αυτό που ζήτησε γιατί δεν δουλεύει έτσι η ανθρώπινη ψυχολογία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:15Μπρο ψάξου με μπλοκτσέιν, έχει λυθεί κι αυτόmao mao έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:10Στο παραβάν δεν μπαίνεις μόνο για να μη δουν τι ψηφίζεις, μπαίνεις γιατί απαγορεύεται να δείξεις τι ψηφίζεις. Αν ψηφίζεις από το λάπτοπ στο σπίτι πως διασφαλίζεται οτι δίπλα σου δεν είναι ένα κομματόσκυλο που σου δίνει 50 ευρώ για να τον σταυρώσεις;hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:51
Δεν θα γινόταν σύνδεση της ψήφου με τον λογαριασμό, θα γινόταν πιστοποίηση ότι ο λογαριασμός ψήφισε. Τρόπος υπάρχει, απλά θα χάναμε την "υπερπολύτιμη" πληροφορία για το ποια περιφέρεια ψήφισε ποιο κόμμα. Αυτά είναι πράγματα που έχουν συζητηθεί στο εξωτερικό εδώ και χρόνια.
Γενικά αυτή είναι μια πολύ φθηνή δικαιολογία. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό σε μεγάλη κλίμακα. Δεν ξέρω πώς το φαντάζεστε. Ίσως σας έχει εντυπωθεί στο μυαλό η εικόνα του Αη Βασίλη που σε μια νύχτα περνάει από 3 δισεκατομμύριο σπίτια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Λυπάμαι αν σε ενοχλεί, αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω πενηνταρακια τα αυτονόητα. Αυτό εδώ:hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:33Με ενοχλεί αυτό που κάνεις συνήθως, να λες κάτι παπαριά χωρίς να το αιτιολογείς. Δεν έχει κάποια αξία στον διάλογο, είναι απλά μια δήλωση και ξέρεις τι άποψη έχω για τις δηλώσεις.Allah έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:14Πουλιά στον αέρα πιάνεις, Δημήτρη.
Δεν αναλύω παπαριές γιατί αυτό τους δίνει αξία που δεν τους αρμοζει. Ξαναδιάβασε προσεκτικά αυτά που έγραψες. Βλάκας δεν είσαι, κάποια στιγμή θα καταλάβεις.
είναι παπαριά. Τέλος.Δεν έχεις φορολογικές ούτε στρατολογικές υποχρεώσεις. Κανείς δεν έρχεται να σε συλλάβει στην Αγγλία για να έρθεις στην Ελλάδα να πας στρατό ούτε φορολογείσαι στην Ελλάδα αν μένεις στην Αγγλία.
- hellegennes
Πραγματικότητα είναι. Αν δεν θες να συζητήσεις δεν καταλαβαίνω γιατί παρεμβάλλεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πώς εξασφαλίζεται ότι δεν θα ψηφίσω εγώ για τους κατάκοιτους γονείς μου;hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:51Δεν θα γινόταν σύνδεση της ψήφου με τον λογαριασμό, θα γινόταν πιστοποίηση ότι ο λογαριασμός ψήφισε. Τρόπος υπάρχει, απλά θα χάναμε την "υπερπολύτιμη" πληροφορία για το ποια περιφέρεια ψήφισε ποιο κόμμα. Αυτά είναι πράγματα που έχουν συζητηθεί στο εξωτερικό εδώ και χρόνια.mao mao έγραψε: 20 Απρ 2023, 22:59Και πως θα διασφαλιζόταν η μυστικότητα της ψηφοφορίας;Δημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 21:47 Πάντως να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο 2023 και για να ψηφίσεις πας ακόμα σε εκλογικό κέντρο και πετάς χαρτιά μέσα σε μια κάλπη.
Υποβάλει φορολογικές δηλώσεις διαδικτυακά, βγάζεις δάνεια, αγοράζεις σπίτια, πληρώνεις εφορία κτλ αλλά δεν έχουν βγάλει μια εφαρμογή στο taxis να ψηφίσεις
Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό
-
Δημοκράτης
ναι εγώ τρολάρω, όχι ότι είσαι τόσο βλάκας που επιμένεις για πράγματα που δεν γνωρίζειςGoBack έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:28Οκ τρολαρειςΔημοκράτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:17πριν συνεχίσεις να λες μπαρούφες γκούγκλαρε blockchain for voting και μετά άραξε σε μια γωνιά χωρίς να παραδεχτείς ότι είσαι άσχετος![]()
Λύνεται βρε. Θα ξαμολύσουν τα νουδουλικά τη μέρα των εκλογών, τους ελεγκτές με πενηντάρικα στις τσέπες από τα ξημερώματα, που θα κάνουν εφόδους σε σπίτια και θα λένε σε κάθε έναν που ανοίγει "το λιμπίζεσαι;" κουνώντας του ένα πενηντάρικο στη μούρη. Απλά, λειτουργικά πράγματα.hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:37Δεν υπάρχει κάτι για να λυθεί. Όπως σου δίνει 50 ευρώ για να τον ψηφίσεις και είναι δίπλα σου, έτσι μπορεί να σου δώσει 50 ευρώ για να τον ψηφίσεις και να μην είναι δίπλα σου. Στο τέλος εσύ αποφασίζεις αν θες να πάρεις 50 ευρώ για να αλλάξεις την ψήφο σου και όχι, το ότι δεν θα βρίσκεται δίπλα σου δεν εξασφαλίζει ότι μπορείς να τσιμπήσεις τα 50 ευρώ και να μην ψηφίσεις αυτό που ζήτησε γιατί δεν δουλεύει έτσι η ανθρώπινη ψυχολογία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:15Μπρο ψάξου με μπλοκτσέιν, έχει λυθεί κι αυτόmao mao έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:10
Στο παραβάν δεν μπαίνεις μόνο για να μη δουν τι ψηφίζεις, μπαίνεις γιατί απαγορεύεται να δείξεις τι ψηφίζεις. Αν ψηφίζεις από το λάπτοπ στο σπίτι πως διασφαλίζεται οτι δίπλα σου δεν είναι ένα κομματόσκυλο που σου δίνει 50 ευρώ για να τον σταυρώσεις;
Γενικά αυτή είναι μια πολύ φθηνή δικαιολογία. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό σε μεγάλη κλίμακα. Δεν ξέρω πώς το φαντάζεστε. Ίσως σας έχει εντυπωθεί στο μυαλό η εικόνα του Αη Βασίλη που σε μια νύχτα περνάει από 3 δισεκατομμύριο σπίτια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή για ένα κατοστάρικο δεν θα δίνουν τους κωδικούς τους στο vote.gov.gr. Aποκλείεται.
-
Δημοκράτης
ναι γιατί τώρα δεν υπάρχει κόσμος που πάει και ψηφίζει με φακελάκι και 20ευρω. Ρε σεις θέλετε και τα λέτε;mao mao έγραψε: 21 Απρ 2023, 01:18 Δηλαδή για ένα κατοστάρικο δεν θα δίνουν τους κωδικούς τους στο vote.gov.gr. Aποκλείεται.
Στο παραβάν μπορείς να αλλάξεις τον φάκελο.Δημοκράτης έγραψε: 21 Απρ 2023, 01:20ναι γιατί τώρα δεν υπάρχει κόσμος που πάει και ψηφίζει με φακελάκι και 20ευρω. Ρε σεις θέλετε και τα λέτε;mao mao έγραψε: 21 Απρ 2023, 01:18 Δηλαδή για ένα κατοστάρικο δεν θα δίνουν τους κωδικούς τους στο vote.gov.gr. Aποκλείεται.
-
Δημοκράτης
ένα κάρο κράτη κάνουν εκλογές με επιστολικές ψήφους αλλά ο φορουμάρας ξέρει ότι δεν γίνονται εκλογές με blockchain γιατί θα γίνει νοθεία
ο Ελληνάρας που βλέπει αυτό
https://twitter.com/MsLouellaDeVil/stat ... 1936448512
και χτυπάει παλαμάκια
ο Ελληνάρας που βλέπει αυτό
https://twitter.com/MsLouellaDeVil/stat ... 1936448512
και χτυπάει παλαμάκια
Πως δίνουν τους κωδικούς του taxis στους λογιστές για τις φορολογικές; Ε, έτσι θα τους δίνουν στις διάφορες τοπικές κομματικές τους κωδικούς του vote.gov.gr.
Hellegenes, εδω εισαι λαθος και ο Αλλαχ εχει δικιο. Δεν εχεις ακουσει για τη ΔΟΥ Κατοικων Εξωτερικου; Σε ποιους θαρρεις πως απευθυνεται; Κι ομως, ειναι για καθε Ελληνα πολιτη που ζει εκτος της ελληνικης επικρατειας, ειτε ζει στη γειτονικη Ιταλια ειτε στα Νησια Φιτζι.hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2023, 01:04 Πραγματικότητα είναι. Αν δεν θες να συζητήσεις δεν καταλαβαίνω γιατί παρεμβάλλεσαι.
Να στο παω ακομη και πιο περα εκτος των φορολογικων; Ανηλικο που γεννηθηκε στην Ελλαδα και του αποδοθηκε η ελληνικη ιθαγενεια (ειτε απο γηγενεις Ελληνες γονεις, ειτε απο πολιτογραφημενους)) και που στην ηλικια π.χ. των τριων ετων μετοικησε με την οικογενεια του στο Εξωτερικο: ε λοιπον καθε χρονο μεχρι να συμπληρωσει τα 18 του οι γονεις/κηδεμονες τους υποχρεουνται απο την ελληνικη Πολιτεια να παρεχουν στην Πρωτοβαθμια/Δευτεροβαθμια Αρχη Εκπαιδευσης της περιοχης της οικογεβειακης μεριδας αποδεικτικα πως το παιδι ειναι εγγεγραμενο σε σχολειο της χωρας οπου διαμενει.
Για καθε Ελληνα πολιτη που θελησε να ψηφισει στον τοπο διαμονης του, ηταν απαραιτητο να εχει κωδικους Taxis net. Δλδ το δικαιωμα στην ψηφο συνδεθηκε με την Εφορια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
-
- 38 Απαντήσεις