BigChiefWahoo έγραψε: 20 Απρ 2023, 07:49
Λοιπόν,εδ'ω ε'ιναι η τελική λίστα.
Αν φύγουν ή αν διώξουμε τους κάτωθι,το φλόρουμ έχει ελπίδες να επανέρθει στα παλιά,τότε που όλοι όσοι γράφαμε,με επικεφαλής εμένα,ήμασταν και γαμώ τα άτομα.
Η Λίστα
Σενέκας
Οργισμένος
Nandros
Λεγεών
Λεγεών
Λεγεών
....................................
Λεγεών
εεεε!
καποιος λειπει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
BigChiefWahoo έγραψε: 20 Απρ 2023, 07:49
Λοιπόν,εδ'ω ε'ιναι η τελική λίστα.
Αν φύγουν ή αν διώξουμε τους κάτωθι,το φλόρουμ έχει ελπίδες να επανέρθει στα παλιά,τότε που όλοι όσοι γράφαμε,με επικεφαλής εμένα,ήμασταν και γαμώ τα άτομα.
Η Λίστα
Σενέκας
Οργισμένος
Nandros
Λεγεών
Λεγεών
Λεγεών
....................................
Λεγεών
Ο Σενέκας τι σε πείραξε;
Γράφει ενδιαφέροντα πράγματα στην ιστορία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Επίσης έκανα σιροπιασμένα τσουρέκια κι έγιναν μούρλια. Όποιος μου πει ποια παλιά είναι η Καρολίνα, (τη ρώτησα και δεν λέει, ντρέπεται), του υπόσχομαι ένα ταψί.
Με δυο τενεκέδες λάδι, 2 ταψιά σιροπιαστό και μια δωράν συνδρομή - επιδρομή ενός έτους στον Ελενίδη, κάτι θα γίνει. Αλλιώς δεν βγαίνω μάνα μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
περί "ηθικής" κ "δεοντολογίας" (λμαο) και όσων έχουν τα κλειδιά των φόρα αλλά δεν είναι και η σιγκούρνι ακριβώς και περί της ηθικά αυτοδίκαιης αγανάκτησης όσων κοιτάζουν από την κλειδαρότρυπα
Ο Ντεκάρ (Καρτέσιος, ζίζεκ έφη) είσαι εσύ χρήστη που κρατιέσαι από τη δοκό που απειλεί να βγάλει το μάτι των άλλων
Η ρέπλικα είναι ο κλειδοκράτορας - τα κλειδιά όποτε θέλει τα πετάει και αφήνει τα ποστς σου σαν περιστέρι να φύγουν στον αέρα ενώ τα φόρα χάνονται σαν δάκρυα στη βροχή
υπάρχουν και τέτοια, ναι.
όπως και σε άλλες πόλεις.
Βρες μου 5 καλά φαγάδικα στα όρια του δήμου.
δεν έχω ιδέα. λείπω σχεδόν 2 δεκαετίες από την Πάτρα. και όσες φορές θα βγω εκεί δεν βγαίνω σε κλασσικά φαγάδικα.
αξιοπρεπές φαΐ κάποτε (για μεζεδοπωλείο) είχε το πηρούνι, οι 3 ναύαρχοι, το σινιάλο, κ.α. που δεν θυμάμαι.
Το ''Πηρούνι'' ,το ''Σινιάλο'', το ''Χασομέρι'', του Κάλλη, ( κι αυτό στο Κάστρο, 100 μέτρα απ'το Χασομέρι..), ο ''Γλυκάνισος'' στην Ηφαίστου και το καλοκαιρινό του στα Πελεκανέϊκα, ( πρώην ΟΠΑΘΑ.). Α! Κι ένα ακόμη στο Μαρκάτο, ψηλά στην Ερμού, το ''Υποβρύχιο''. Πολύ καλό.
Gherschaagk ,επειδή όντως σε θεωρώ φίλη και καλό παιδί, θα σου πω οτι πλέον διακωμωδώ μια κατάσταση, διότι δεν έχει κανένα νόημα να αναλωνόμαστε σε περαιτέρω κουτσομπολιά. Η Καρολίνα , δεν επιθυμεί να διευκρυνίσει αν είναι παλιό μέλος ή καινούργιο. Το αφήνουμε και πάμε παρακάτω. Σε ότι με αφορά έχω πειστεί και ειλικρινά αυτό που επιθυμώ είναι να περνάμε όλοι καλά και να αφήνουμε τα άγχη μας, όξω απο δω.
Επειδή παρατηρώ πως τον τελευταίο καιρό δεν απαντάς στις παραθέσεις μου, θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο θέμα. Αν όχι, λήγει εδώ.
Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω τι εννοείς όταν αναφέρεσαι σε ''περμαμπαναρίσματα''. Είναι πολλά αυτά; Ποιούς αφορούν; Οι λόγοι;
Φιλιά λαβ.
Επίσης έκανα σιροπιασμένα τσουρέκια κι έγιναν μούρλια. Όποιος μου πει ποια παλιά είναι η Καρολίνα, (τη ρώτησα και δεν λέει, ντρέπεται), του υπόσχομαι ένα ταψί.
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 23:08
Για να καταλάβεις. Το μεζεδοπωλείο στην Πάτρα είναι μαγειρεμένες διάφορες κατεψυγμένες μπουκίτσες από Μαρτ. Γενικά, η Πάτρα φημίζεται για το κατεψυγμένο ή τριών ημερών φρέσκο ψάρι της. Και μεζεδοπωλεία που αρμέγουν φοιτητές με κακής ποιότητας κρασί.
Αυτό παίζει σε όλες τις πόλεις. Ο οποιοσδήποτε θέλει να φάει κάτι της προκοπής σε οποιαδήποτε περιοχή σε μια λογική τιμή, πρέπει να πάει σε αντιτουριστικά μέρη ή να έχει κονέ με κάποιο ντόπιο. Διαφορετικά τι Ψυρρή, τι Πάτρα, τι Χαλκίδα, τι Βόλος σε τσιπουράδικα κλπ το ίδιο ακριβώς είναι.
Αυτό παίζει σε όλες τις πόλεις. Ο οποιοσδήποτε θέλει να φάει κάτι της προκοπής σε οποιαδήποτε περιοχή σε μια λογική τιμή, πρέπει να πάει σε αντιτουριστικά μέρη ή να έχει κονέ με κάποιο ντόπιο. Διαφορετικά τι Ψυρρή, τι Πάτρα, τι Χαλκίδα, τι Βόλος σε τσιπουράδικα κλπ το ίδιο ακριβώς είναι.
Ότι η Πάτρα είναι τουριστικό μέρος....
Έλα ρε Εμπεδοκλή τώρα. Έχουμε το κάστρο μας, το Αρχαίο Ωδείο, γενικότερα την Άνω Πόλη που είναι κόσμημα.