!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Να κλείσει;

Ναι
23
20%
όχι
92
80%

Σύνολο ψήφων: 115

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τι αποφασίσατε τελικά; Κλείνουμε; Προλαβαίνω να ρίξω μερικά περμαμπαν;

Επίσης έκανα σιροπιασμένα τσουρέκια κι έγιναν μούρλια. Όποιος μου πει ποια παλιά είναι η Καρολίνα, (τη ρώτησα και δεν λέει, ντρέπεται), του υπόσχομαι ένα ταψί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:47
kongrosian έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:39
Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:32

Ταβέρνα; Σουβλατζίδικο; Δεν έχω ιδέα από Πάτρα.
ταβέρνα-σουβλατζίδικό λεει... έλεος.. :fp:
σε ταβέρνα ή σουβλατζίδικο θα πάτε αν γνωριστείτε καλύτερα, να μασαμπουκιάσετε, χωρίς ντροπές. :xena:

μεζεδοπωλείον είναι, να τσιμπήσεις κάτι, να πιεις, σαν άνθρωπος, με μέτρο. έχει καλό τσίπουρο πάντως. :xena:
Που να ξέρω βρε πουλάκι μου τι είναι; Αφού σου λέω δεν έχω ιδέα από Πάτρα.
Επίσης τι διαφορά έχει μια ταβέρνα από ένα μεζεδοπωλείο, και στα δυο δεν μπορείς να τσιμπήσεις κάτι και να πιεις με μέτρο; :xena:
ρε συ, "θα βγούμε στην ταβέρνα" το λέγανε οι γονείς και οι παππούδες μας. πόσο είσαι; :xena:

η ταβέρνα παραπέμπει σε κανονικό φαΐ, με πιο παραδοσιακά πιάτα, ορεκτικά, σαλάτες, πατάτες τηγανιτές, τζατζίκια, κλπ μπανάλ πράγματα. να πάρει ο καθένας κι από μια μερίδα και να σκάσει.

το μεζεδοπωλείο έχει μικρά πιάτα με μεζέδες, τα βάζεις στη μέση, τσιμπολογάς, και πίνεις. πολιτισμένα πράγματα. :102:
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:32 Αλλά έχει χαλάσει ο Ακροβάτης το γιαουρτλού, μαθαίνω. Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Αλλάχ ρε συ.
Τι έγινε, τι δεν θέλω; :smt017
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

kongrosian έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:54 ρε συ, "θα βγούμε στην ταβέρνα" το λέγανε οι γονείς και οι παππούδες μας. πόσο είσαι; :xena:
Άι βρε, εγώ που είμαι μικρότερός σου τουλάχιστον κατά μία δεκαετία, μια χαρά λέω «θα πάω στην ταβέρνα.»
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
kongrosian

ik_90 έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:59
kongrosian έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:54 ρε συ, "θα βγούμε στην ταβέρνα" το λέγανε οι γονείς και οι παππούδες μας. πόσο είσαι; :xena:
Άι βρε, εγώ που είμαι μικρότερός σου τουλάχιστον κατά μία δεκαετία, μια χαρά λέω «θα πάω στην ταβέρνα.»
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Gherschaagk έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:54 Τι αποφασίσατε τελικά; Κλείνουμε; Προλαβαίνω να ρίξω μερικά περμαμπαν;

Επίσης έκανα σιροπιασμένα τσουρέκια κι έγιναν μούρλια. Όποιος μου πει ποια παλιά είναι η Καρολίνα, (τη ρώτησα και δεν λέει, ντρέπεται), του υπόσχομαι ένα ταψί.
υπάρχει και το spoof. όπως και το tor :003:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:32

Ταβέρνα; Σουβλατζίδικο; Δεν έχω ιδέα από Πάτρα.
σε ταβέρνα ή σουβλατζίδικο θα πάτε αν γνωριστείτε καλύτερα, να μασαμπουκιάσετε, χωρίς ντροπές. :xena:

μεζεδοπωλείον είναι, να τσιμπήσεις κάτι, να πιεις, σαν άνθρωπος, με μέτρο. έχει καλό τσίπουρο πάντως. :xena:
Επίσης τι διαφορά έχει μια ταβέρνα από ένα μεζεδοπωλείο, και στα δυο δεν μπορείς να τσιμπήσεις κάτι και να πιεις με μέτρο; :xena:
Για να καταλάβεις. Το μεζεδοπωλείο στην Πάτρα είναι μαγειρεμένες διάφορες κατεψυγμένες μπουκίτσες από Μαρτ. Γενικά, η Πάτρα φημίζεται για το κατεψυγμένο ή τριών ημερών φρέσκο ψάρι της. Και μεζεδοπωλεία που αρμέγουν φοιτητές με κακής ποιότητας κρασί.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 23:08

Για να καταλάβεις. Το μεζεδοπωλείο στην Πάτρα είναι μαγειρεμένες διάφορες κατεψυγμένες μπουκίτσες από Μαρτ. Γενικά, η Πάτρα φημίζεται για το κατεψυγμένο ή τριών ημερών φρέσκο ψάρι της. Και μεζεδοπωλεία που αρμέγουν φοιτητές με κακής ποιότητας κρασί.
υπάρχουν και τέτοια, ναι. :a040:
όπως και σε άλλες πόλεις. :102:
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

kongrosian έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:54

ρε συ, "θα βγούμε στην ταβέρνα" το λέγανε οι γονείς και οι παππούδες μας. πόσο είσαι; :xena:

η ταβέρνα παραπέμπει σε κανονικό φαΐ, με πιο παραδοσιακά πιάτα, ορεκτικά, σαλάτες, πατάτες τηγανιτές, τζατζίκια, κλπ μπανάλ πράγματα. να πάρει ο καθένας κι από μια μερίδα και να σκάσει.

το μεζεδοπωλείο έχει μικρά πιάτα με μεζέδες, τα βάζεις στη μέση, τσιμπολογάς, και πίνεις. πολιτισμένα πράγματα. :102:
Μα τα ορεκτικά δεν είναι και αυτά μικρά πιάτα με μεζέδες; Δηλαδή στο μεζεδοπωλείο δεν μπορείς να φας και πατάτες τηγανιτές; Ένα διαφορετικό όνομα νομίζω ότι είναι απλά, δεν έχει τύχει να πάω ποτέ σε κάτι που να λέγεται μεζεδοπωλείο. Μπορείς να φας και κυρίως πιάτο ή άμα ζητήσω θα με κοιτάξουν στραβά όπως εσύ;

104 είμαι, χωρίς τον ΦΠΑ και χωρίς να υπολογίζω τα καλοκαίρια.

Allah έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:55
Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:32 Αλλά έχει χαλάσει ο Ακροβάτης το γιαουρτλού, μαθαίνω. Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Αλλάχ ρε συ.
Τι έγινε, τι δεν θέλω; :smt017
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Θεούλης! Με κάθε έννοια!

ΥΓ. Άμα δεν απαντάω κάπου δεν είναι ότι ντρέπομαι, είναι ότι σας έχω γραμμένους. Να τα λέμε σωστά τα πράγματα.
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 23:08

Α μάλιστα, δεν το γνώριζα αυτό. Τώρα ψήνομαι ακόμα περισσότερο να πάω κάτω. Φοβάμαι βέβαια λίγο την Πασιφάη, αλλά αν είναι να λέω πως πήγα και εγώ σε μεζεδοπωλείο, θα το ρισκάρω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Gherschaagk έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:54 Τι αποφασίσατε τελικά; Κλείνουμε; Προλαβαίνω να ρίξω μερικά περμαμπαν;

Πότε κατεβαίνεις είπαμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 Έχει δημιουργηθεί μια ομαδούλα που ανεβάζει (επίτηδες εκτιμώ) παπαρονήματα, είτε εντελώς άσχετα, είτε πολιτικά σκουπίδια και η οποία έχει κάνει το φόρουμ εντελώς τοξικό.
Και ξενερώνουν τους χρήστες με όρεξη για συζήτηση.
Θα γράψω αναλυτικά τι προτείνω, αλλά η γενική ιδέα είναι να μαζευτούν αυτά τα νήματα σε έναν χώρο (σκουπιδότοπο) κι ας λυσσάνε μεταξύ τους
Ναι.... Ναι

Αα ξέχασα.... ΝΑΙ
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Καρολίνα έγραψε: 19 Απρ 2023, 23:16
kongrosian έγραψε: 19 Απρ 2023, 22:54

Μα τα ορεκτικά δεν είναι και αυτά μικρά πιάτα με μεζέδες; Δηλαδή στο μεζεδοπωλείο δεν μπορείς να φας και πατάτες τηγανιτές; Ένα διαφορετικό όνομα νομίζω ότι είναι απλά, δεν έχει τύχει να πάω ποτέ σε κάτι που να λέγεται μεζεδοπωλείο. Μπορείς να φας και κυρίως πιάτο ή άμα ζητήσω θα με κοιτάξουν στραβά όπως εσύ;
εντάξει, για να λέμε την αλήθεια, και στην ταβέρνα μπορείς να την μοντάρεις τη δουλειά με πιάτα στη μέση, να τσιμπάνε όλοι. είναι σαν την θεία κοινωνία αυτό. όλα στη μέση, για όλους. μπουκίτσα μεζέ, γουλιά κρασί και κουβέντα. και ναι, τουλάχιστον εγώ, θα σε κοιτάζω στραβά αν πάρεις κυρίως πιάτο μόνο για σένα. είναι αγένεια. εκτός κι αν είσαι σιχασιάρα, οπότε θα δείξουμε μια κατανόηση. :-?
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ψήφισα όχι.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν έχω στον κύκλο μου άτομα που μπορώ να συζητήσω για μια τόσο ευρεία γκάμα αντικειμένων από οικονομία και αυτοκίνηση έως τέχνη, τεχνολογία, ιδιοκατασκευές, μοντελισμό, ιστορία και ιατρικά θέματα. Οι συζητήσεις σαφώς δεν είναι πάντοτε ποιοτικές αλλά είναι πάρα πολλές φορές, αν και εφόσον το επιθυμεί αυτός που συμμετέχει.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι απαντήσεις που θα πάρει κάποιος εδώ του γλιτώνουν ώρες ψαξίματος. Είναι διαφορετικό να διαβάζεις μια πληροφορία και διαφορετικό να στην μεταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο για το οποίο γνωρίζεις 5 πράγματα σχετικά με την εμπειρία του στο αντικείμενο. Μια τέτοια πληροφορία την αξιολογείς πολύ διαφορετικά από το να την έβρισκες σε μία ιστοσελίδα άγνωστης εγκυρότητας.

Σαχλαμάρα υπάρχει. Αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να την προσπεράσει κάποιος. Επίσης υπάρχουν πολλές και βαρετές κομματικού περιεχομένου αναρτήσεις. Ωστόσο είμαι και εγώ της γνώμης ότι το επίπεδο εδώ είναι αρκετά καλύτερο από το μέσο όρο των συζητήσεων που γίνονται στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα.

Για το θέμα του παλιού και το κλείσιμό του. Διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι έκλεισε ένα φόρουμ και δεν τρέχει τίποτα. Κάποια νήματα έχουν πίσω τους ώρες προσωπικής εργασίας αυτού που τα ανοίγει και πολύ μεράκι. Δεν είναι ωραίο να χάνονται όλα αυτά σε μια στιγμή.

Και κάτι τελευταίο που το έχω ξαναγράψει. Οι συζητήσεις που γίνονται εδώ, βοηθούμενες από την ανωνυμία, αναδεικνύουν πτυχές του χαρακτήρα ή της προσωπικότητας που δεν τις ξέρουν για εμάς ούτε οι συγγενείς, ούτε οι καλύτεροί μας φίλοι.

Έχω συζητήσει τόσο και τόσα διαφορετικά θέματα εδώ που δεν μπορώ να φανταστώ ότι το έχω κάνει σε μια παρέα ή σε συγγενικό κύκλο εκεί έξω. Σίγουρα όχι στην ίδια έκταση και λεπτομέρεια. Και φυσικά δεν υπάρχει εκεί η δυνατότητα να ξαναδεί κάποιος κάτι, να το ξαναμελετήσει, να ελέγξει τα στοιχεία που παρατέθηκαν.

Σε όσους φαίνεται βόθρος το φόρουμ, παρακαλώ να μας υποδείξουν 4-5 υψηλής ποιότητας εναλλακτικά δικτυακά στέκια. Επίσης να ανοίξουν μερικά νήματα υψηλού επιπέδου να δούμε και οι υπόλοιποι τι και πως.

Για τα νήματα εκείνα που μπορεί να είναι από περίεργα έως ελαφρώς άρρωστα, η λύση είναι απλή. Μην συμμετέχετε και αφήστε τα να σβήνουν.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 Έχει δημιουργηθεί μια ομαδούλα που ανεβάζει (επίτηδες εκτιμώ) παπαρονήματα, είτε εντελώς άσχετα, είτε πολιτικά σκουπίδια και η οποία έχει κάνει το φόρουμ εντελώς τοξικό.
Και ξενερώνουν τους χρήστες με όρεξη για συζήτηση.
Θα γράψω αναλυτικά τι προτείνω, αλλά η γενική ιδέα είναι να μαζευτούν αυτά τα νήματα σε έναν χώρο (σκουπιδότοπο) κι ας λυσσάνε μεταξύ τους

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038

ολους, αριστερους, δεξιους, ακρο-ο,τιδήποτε. τελειώστε τους παρακαλω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”