Εννοείς ότι μπορεί να υπάρχει κάπου η Βάση και δεν την έχουμε ζητήσει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ντάξει, μιλάμε για Θερμοπύλες.Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:01Ε εντάξει αλλάζουν οι προτεραιότητεςΠασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:57Γιατί; Βαρέθηκες;Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
Εγώ πάλι ψήνομαι για πολύ ακόμα. Θα σας ''θάψω όλους''.![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ωωωωωωω, ανησυχησεΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:021. Έχω πετύχει Κύπριες παραβάτες της Τροχαίας με λιγότερη ανισορροπία από σέναNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
2. Ποια ήταν η αφορμή και γιατί άλλαξες γνώμη;
3. Υπάρχει περίπτωση να σου ξαναέρθει η ιδέα;![]()
4. Γαβ γαβ
Naida
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
διάβασα οτι κάποιο χρήστες έκαναν ενδιαφέροντα ντημπέιτ με τον stavnar
Δοκίμασαν και με το ντουβάρι του σπιτιού τους και είδαν κάποια σημαντική διαφορά?
Όχι, εννοώ πως μπορεί να υπάρχει και να το ξέρουν μόνο τα φιλαράκια, γκόμενοι του κολοκύθα. Δε δινω μεγάλες πιθανότητες αλλά δε το αποκλείω
Η πάλι να μην υπάρχει τίποτα και να νομίζει πως κάνει πλάκα ο Ιανος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
1. Αη ρε.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:021. Έχω πετύχει Κύπριες παραβάτες της Τροχαίας με λιγότερη ανισορροπία από σέναNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
4. Γαβ γαβ
2.Μα δεν έχω άρει το αίτημα βρε παπαρατσενγκο
3.εκει είναι το πμ, περιμένω υλοποίηση. Απλά το είχα ξεχάσει και εγώ.
Ο κύκλος έκλεισε φίλε Bazoomba.Bazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:04Μια απο τα (σχεδον) ιδια.Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
Θα βοηθουσε πιστευω εαν οριζοταν ενας ακομα διαχειριστης.
ΥΓ Μεινε ρε συ!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- dna replication
εννοεί οτι ένας φίλος του, προφανώς διαχειριστής και φίλος του μαλάκα, την έχει και δεν τη δίνει
Γάμησέ ταdna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:06διάβασα οτι κάποιο χρήστες έκαναν ενδιαφέροντα ντημπέιτ με τον stavnar![]()
Δοκίμασαν και με το ντουβάρι του σπιτιού τους και είδαν κάποια σημαντική διαφορά?
Τουλάχιστον κρατούσε τους αντιβάξ απασχολημένους, αλλά γενικά όποιος άνοιγε συζήτηση μαζί του, του άξιζε.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Bazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:06Ωωωωωωω, ανησυχησεΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:021. Έχω πετύχει Κύπριες παραβάτες της Τροχαίας με λιγότερη ανισορροπία από σέναNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
4. Γαβ γαβ![]()
Naida![]()

Ο μαλάκας ποιος είναι;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:08εννοεί οτι ένας φίλος του, προφανώς διαχειριστής και φίλος του μαλάκα, την έχει και δεν τη δίνει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπαρδόν;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:06διάβασα οτι κάποιο χρήστες έκαναν ενδιαφέροντα ντημπέιτ με τον stavnar![]()
Γίνεσαι κακός..
ΣΤΑΒ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- dna replication
ο pumpkinNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:09Ο μαλάκας ποιος είναι;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:08εννοεί οτι ένας φίλος του, προφανώς διαχειριστής και φίλος του μαλάκα, την έχει και δεν τη δίνειBeria έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:05
Εννοείς ότι μπορεί να υπάρχει κάπου η Βάση και δεν την έχουμε ζητήσει;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:08 [
1. Αη ρε.
2.Μα δεν έχω άρει το αίτημα βρε παπαρατσενγκο
3.εκει είναι το πμ, περιμένω υλοποίηση. Απλά το είχα ξεχάσει και εγώ.
Ο κύκλος έκλεισε φίλε Bazoomba.Bazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:04Μια απο τα (σχεδον) ιδια.Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
Θα βοηθουσε πιστευω εαν οριζοταν ενας ακομα διαχειριστης.
ΥΓ Μεινε ρε συ!
Ποια ήταν η αφορμή της ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ αυτής απόφασης;
Ο pumpkin ηταν μαλάκας ;Οκ!!!dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:13ο pumpkinNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:09Ο μαλάκας ποιος είναι;dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:08
εννοεί οτι ένας φίλος του, προφανώς διαχειριστής και φίλος του μαλάκα, την έχει και δεν τη δίνει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παιδια να επανελθουμε λιγο στο θεμα;
Ποιος εχει στην κατοχη του την βαση δεδομενων του παλιου φορουμ;
Ποιος εχει στην κατοχη του την βαση δεδομενων του παλιου φορουμ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 15 Απαντήσεις