!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Για τον Αρίστο μιλάμε; Αυτος αποθηκευε (κατα δηλωση του) μονο τις δικες του δημοσιευσεις και ορισμενες που του αρεσαν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ήταν προφανώς διαχειριστής και φίλος του μαλάκαBeria έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:46Πώς είχε πρόσβαση στη βάση;Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:02Έχουμε πει ότι είμαι ο Ναύτης. Παρ' όλα αυτά, ξέρω έναν (ενεργό στο νέο πχώρουμ) χρήστη που έχει αποθηκεύσει σχεδόν όλη την db του παλιού.Stalker έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:00
Αν είσαι pumpkin ανέβασε το db κάπου προσωρινά να το κατεβάσει όποιος θέλει και περασμένα - ξεχασμένα![]()
![]()
Αυτό είναι αποθήκευση δημοσιεύσεων. Αλλο αυτόBazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:47 Για τον Αρίστο μιλάμε; Αυτος αποθηκευε (κατα δηλωση του) μονο τις δικες του δημοσιευσεις και ορισμενες που του αρεσαν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπα; Ποιόν σταλκάρισα; Την ακατανόμαστη , επειδή σχολίασα κάποιες φορές κάτι στο οποίο διαφωνούσα; Καλέ τί μας λες;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:34Πασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:28 Το ζητούμενο είναι να μάθουν να μιλάνε σαν άνθρωποι Αν δεν μπορούν, πούλο.
Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου![]()
Εδώ εσύ το έχεις πάρει φασόν το εμμονικό νταλαβέρι στη Ναϊδα και λιαν προσφάτως και σε μένα, πιο κομψα οφείλω να ομολογήσω.
Σε έχω προειδοποιήσει, με έγραψες. Συνέχισε έτσι, καλά το πας. Όταν λέω κάτι, να ξέρεις πως είναι ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Αν το λήξεις, ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε μια κουβέντα πολιτισμένη εδώ μέσα. Όχι γεμάτη τοξικότητα όπως συνηθίζεις. Φαντάσου να μην σε συμπαθούσα.
Έλα λεβέντη μου, λήξτο. Κούρασες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί; Βαρέθηκες;Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
Εγώ πάλι ψήνομαι για πολύ ακόμα. Θα σας ''θάψω όλους''.
Κ εγώ έτσι αισθάνομαι, αλλά γιατί φύγανε itfp οι μλκς;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:41ακριβώςsouthern έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:34εμένα πραγματικά μου λείπει ο μαυρομπογιας. θα γίνεται επικές αψιμαχίες σε ορισμένα νήματα. τι νόημα θα είχε αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα; θα ήταν βαρετά στο φόρουμ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:31
@@
οι απώλειες για το πχώρουμ είναι η φυγή του σταβ και του μαυρομπογιά
μπορεί να τσακωνόμουν μαζί του αλλά τον γούσταρα παράλληλα γιατί γινόταν καλό ντιμπέιτ
το αυτό και για τον σταβ τον οποίο τον συμπαθούσα πολύ παρόλο που διαφωνούσαμε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φιλος του διαχειριστή ή γκόμενος/αBeria έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:46Πώς είχε πρόσβαση στη βάση;Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:02Έχουμε πει ότι είμαι ο Ναύτης. Παρ' όλα αυτά, ξέρω έναν (ενεργό στο νέο πχώρουμ) χρήστη που έχει αποθηκεύσει σχεδόν όλη την db του παλιού.Stalker έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:00
Αν είσαι pumpkin ανέβασε το db κάπου προσωρινά να το κατεβάσει όποιος θέλει και περασμένα - ξεχασμένα![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οποιος το κλείσει να πά να γαμηθεί και να του πέσει το κινητό στη χέστρα. Έχω ανάγκη ένα μη ποιοτικό μισάωρο την ημέρα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Σταβ, γύρνα πίσω, λείπεις.
Οχι οτι η υπολοιπη μέρα ειναι ποιοτικη. Μη γινει τέτοια παρανόηση
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ε εντάξει αλλάζουν οι προτεραιότητεςΠασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:57Γιατί; Βαρέθηκες;Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
Εγώ πάλι ψήνομαι για πολύ ακόμα. Θα σας ''θάψω όλους''.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
1. Έχω πετύχει Κύπριες παραβάτες της Τροχαίας με λιγότερη ανισορροπία από σέναNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
2. Ποια ήταν η αφορμή και γιατί άλλαξες γνώμη;
3. Υπάρχει περίπτωση να σου ξαναέρθει η ιδέα;
4. Γαβ γαβ
Μια απο τα (σχεδον) ιδια.Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:54 Πιο πιθανό είναι να πούμε εμείς αντίο και όχι αυτό σε εμάς. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει απενεργοποιηση του λογαριασμού εδώ και 3 μήνες; και ακόμα δεν... Το είχα ξεχάσει κι εγώ ακόμα και το θυμήθηκα τώρα![]()
Θα βοηθουσε πιστευω εαν οριζοταν ενας ακομα διαχειριστης.
ΥΓ Μεινε ρε συ!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:47 Για τον Αρίστο μιλάμε; Αυτος αποθηκευε (κατα δηλωση του) μονο τις δικες του δημοσιευσεις και ορισμενες που του αρεσαν.
Δυστυχως μια μειοψηφια και των δικων μου δημοσιευσεων εσωσα γιατι τις περισσοτερες τις ειχα σωσει σαν λινκς νηματων, οποτε οταν επεσε το πχορουμ τα λινκς ηταν αχρηστα.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-