Είχαν βγάλει μια σειρά από σποτάκια αυτού του τύπουΓΑΛΗ έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:07Στη διαφήμιση της λάκτα αναφερόμουν.Δημοκράτης έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:03Δεν έκαναν σποτάκι, έστειλαν μπυρες σε ένα τραβελι ινφλουενσερ με κουτάκια πυ είχαν πάνω την φωτογραφία του και ανέβαζε βίντεο στο τικ τοκΓΑΛΗ έγραψε: 17 Απρ 2023, 13:17 Mπορεί κάποιος να ανεβάσει τη συγκεκριμένη διαφήμιση;
Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν ξέρω τι παίζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Budweiser μόλις έκανε πράξη το "go woke go broke "
-
Δημοκράτης
Re: Η Budweiser μόλις έκανε πράξη το "go woke go broke "
- hellegennes
Για μια στιγμή μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ο Sid ήταν αυτός που μποϊκοτάρει tampax. Τώρα ηρέμησα.Gherschaagk έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:09Επίσης μποϊκοτάρουμε nike και tampax.Sid Vicious έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:46 Ουτε bud, ουτε lacta, ουτε pantene, ουτε orbit, μπουκοταρουμε ολες αυτες τις εταιριες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι εγώ μποϊκοτάρω.hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:34Για μια στιγμή μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ο Sid ήταν αυτός που μποϊκοτάρει tampax. Τώρα ηρέμησα.Gherschaagk έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:09Επίσης μποϊκοτάρουμε nike και tampax.Sid Vicious έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:46 Ουτε bud, ουτε lacta, ουτε pantene, ουτε orbit, μπουκοταρουμε ολες αυτες τις εταιριες
Επίσης, με όλα αυτά, θυμήθηκα αυτόν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
+PfizerGherschaagk έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:09Επίσης μποϊκοτάρουμε nike και tampax.Sid Vicious έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:46 Ουτε bud, ουτε lacta, ουτε pantene, ουτε orbit, μπουκοταρουμε ολες αυτες τις εταιριες
45000+ νεκροί μόνο στη χώρα μας
- Sid Vicious
Δεν υπάρχει περίπτωση να μποϊκοτάρω τους Tampax, αυτούς τους θρύλους του Ιταλικού punk. To από κοινού δισκάκι τους με τους άλλους θρύλους του Ιταλικού punk, τους Hitler SS, που κυκλοφόρησε το 1979, το ψάχνω εδώ και 30 χρόνια σχεδόν. Είναι και από τις πρώτες Ιταλικές πανκ κυκλοφορίες.hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:34Για μια στιγμή μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ο Sid ήταν αυτός που μποϊκοτάρει tampax. Τώρα ηρέμησα.Gherschaagk έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:09Επίσης μποϊκοτάρουμε nike και tampax.Sid Vicious έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:46 Ουτε bud, ουτε lacta, ουτε pantene, ουτε orbit, μπουκοταρουμε ολες αυτες τις εταιριες
Μπαντάρα οι Tampax!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Και για να μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο ιδού ένα πολιτισμικό ντοκουμέντο, λάιβ των Tampax, Italia Punk Rock in the late 70s. Παρατηρήστε την υπέροχη διαδραστικότητα μπάντας-κοινού
- Sid Vicious
- Winston Smith
Εκτός πραγματικότητας η επιχείρηση υποβάθμισης του θέματος. Όχι μόνο δεν έχουμε πιάσει ταβάνι, αλλά ασχολείται φουλ ο κόσμος καθώς εν έτει 2023 έχουμε καθηγητές φιλοσοφίας του ΜΙΤ να εκδίδουν anti-woke βιβλία μέχρι κανάλια στο youtube εκατομμυρίων subscribers να ποστάρουν debates σχετικά με το θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2023, 13:33Δεν αποκαλούμε μόνο την αντίδραση culture wars, αλλά και τη δράση. Εσύ μπορεί να το βλέπεις τώρα γιατί είσαι σε διαφορά φάσης, ποιος ξέρει.ik_90 έγραψε: 17 Απρ 2023, 13:31Το έχεις ξαναγράψει κι άλλες φορές αυτό. Αν νομίζεις ότι είναι μια μόδα και πέρασε, πλανάσαι πλάνη οικτρά και κάποια στιγμή θα προσγειωθείς απότομα. Εγώ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να αντιδρούν στην παράνοια και να είναι κατά των κοινωνικών επιταγών που θέλει να μας περάσει ετσιθελικά ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής. Όλη αυτή η αντίδραση δε, θα εκδηλωθεί -μακροπρόθεσμα- και σε πολιτικό επίπεδο και δεν θα μείνει σε βλαχοαμερικανιές τύπου culture wars, όπως συνεχίζετε να αποκαλείτε αυτή την αντίδραση σε μια προσπάθεια να την υποβαθμίσετε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:59 Δεν είναι πια 2016, ο κόσμος έχει βαρεθεί τους culture warriors. Πιείτε την μέχρι να σκάσετε, ή μη σώσετε και την πιείτε. Για τον περισσότερο κόσμο οι υπερβολές σας είναι αδιάφορες.
Αλλά έχουμε πιάσει ταβάνι.
Μαλακία μπύρα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
μλκ έχουν όντως 7 δις πωλήσεις το χρόνο μόνο απ'τη μπαντ, χώρια οι άλλες μάρκες κορόνα, στέλλα κλπ
Απιστεύτου, πόσο κάτουρο πίνει ο κόσμος;
Απιστεύτου, πόσο κάτουρο πίνει ο κόσμος;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Dwarven Blacksmith
Οκ αλλά όπως και στη δική μου περίπτωση, είναι απλώς μια αίσθηση. Η δική μου αίσθηση είναι ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία οι ανησυχίες του κόσμου είναι πολύ πιο υλικές. Ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε αριθμούς πριν και μετά να επιδείξουμε.Winston Smith έγραψε: 18 Απρ 2023, 04:08Εκτός πραγματικότητας η επιχείρηση υποβάθμισης του θέματος. Όχι μόνο δεν έχουμε πιάσει ταβάνι, αλλά ασχολείται φουλ ο κόσμος καθώς εν έτει 2023 έχουμε καθηγητές φιλοσοφίας του ΜΙΤ να εκδίδουν anti-woke βιβλία μέχρι κανάλια στο youtube εκατομμυρίων subscribers να ποστάρουν debates σχετικά με το θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2023, 13:33Δεν αποκαλούμε μόνο την αντίδραση culture wars, αλλά και τη δράση. Εσύ μπορεί να το βλέπεις τώρα γιατί είσαι σε διαφορά φάσης, ποιος ξέρει.ik_90 έγραψε: 17 Απρ 2023, 13:31
Το έχεις ξαναγράψει κι άλλες φορές αυτό. Αν νομίζεις ότι είναι μια μόδα και πέρασε, πλανάσαι πλάνη οικτρά και κάποια στιγμή θα προσγειωθείς απότομα. Εγώ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να αντιδρούν στην παράνοια και να είναι κατά των κοινωνικών επιταγών που θέλει να μας περάσει ετσιθελικά ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής. Όλη αυτή η αντίδραση δε, θα εκδηλωθεί -μακροπρόθεσμα- και σε πολιτικό επίπεδο και δεν θα μείνει σε βλαχοαμερικανιές τύπου culture wars, όπως συνεχίζετε να αποκαλείτε αυτή την αντίδραση σε μια προσπάθεια να την υποβαθμίσετε.
Αλλά έχουμε πιάσει ταβάνι.
Lord Brum έγραψε: 17 Απρ 2023, 14:25Εγώ βλέπω το εκκρεμές συντ8μα να πηγαίνει από.την ανάποδη και να πετάνε σύκα και γιαούρτια σε γκευδεςik_90 έγραψε: 17 Απρ 2023, 13:31Το έχεις ξαναγράψει κι άλλες φορές αυτό. Αν νομίζεις ότι είναι μια μόδα και πέρασε, πλανάσαι πλάνη οικτρά και κάποια στιγμή θα προσγειωθείς απότομα. Εγώ βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να αντιδρούν στην παράνοια και να είναι κατά των κοινωνικών επιταγών που θέλει να μας περάσει ετσιθελικά ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής. Όλη αυτή η αντίδραση δε, θα εκδηλωθεί -μακροπρόθεσμα- και σε πολιτικό επίπεδο και δεν θα μείνει σε βλαχοαμερικανιές τύπου culture wars, όπως συνεχίζετε να αποκαλείτε αυτή την αντίδραση σε μια προσπάθεια να την υποβαθμίσετε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:59 Δεν είναι πια 2016, ο κόσμος έχει βαρεθεί τους culture warriors. Πιείτε την μέχρι να σκάσετε, ή μη σώσετε και την πιείτε. Για τον περισσότερο κόσμο οι υπερβολές σας είναι αδιάφορες.
Σστττ...
Θέλεις να αρχίζουν να φωνάζουν εδώ μέσα ότι είσαι φασίστας και να ζητάνε από τους admin να σε πετάξουν έξω;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
εγω δεν πιστευω πως ολοι οι ομοφυλοφιλοι/ες εκπροσωπουνται απο τους επαγγελματιες δικαιωματιστες των οργανωσεων του χωρου.
ουτε πως νοιαζονται οι πιο πολλοι για γαμους και υιοθεσιες παιδιων
ουτε πως νοιαζονται οι πιο πολλοι για γαμους και υιοθεσιες παιδιων
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
φτιαγμένη στο Ιλλινόϊ, μάλλον στο εργοστάσιο της Ανχάϊζερ-Μπους.
20 δολλάρια η εξάδα (χωρίς μεταφορικά), και σου την στέλνουν... περίπου ένα μήνα μετά.
οι ούλτρα ράϊτ τραμποφόουνις σε νέες απατεωνιές.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP