Έχω κόψει την Lacta από τότε που έβαλε την λεσβο-διαφήμιση.Pillars έγραψε: 17 Απρ 2023, 11:19 Υπάρχουν και άλλα brands που έχουν χτίσει προφίλ έτσι ώστε ασυναίσθητα να τα κατατάσουμε σε gay only και transgender όπως πχ τα Lacta, τα Pantene κλπ και παρόλη την ενόχληση που προκάλεσαν επιβίωσαν μια χαρά. Τώρα βέβαια όσοι συχνάζουν στα μπάρ και θέλουν να περνιούνται λίγο μάτσο πλέον δεν παραγγέλνουν Bud![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Budweiser μόλις έκανε πράξη το "go woke go broke "
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Η Budweiser μόλις έκανε πράξη το "go woke go broke "
- Bill Hicks
Green Dragon be likeGreen Dragon έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:40Έχω κόψει την Lacta από τότε που έβαλε την λεσβο-διαφήμιση.Spoiler
Pillars έγραψε: 17 Απρ 2023, 11:19 Υπάρχουν και άλλα brands που έχουν χτίσει προφίλ έτσι ώστε ασυναίσθητα να τα κατατάσουμε σε gay only και transgender όπως πχ τα Lacta, τα Pantene κλπ και παρόλη την ενόχληση που προκάλεσαν επιβίωσαν μια χαρά. Τώρα βέβαια όσοι συχνάζουν στα μπάρ και θέλουν να περνιούνται λίγο μάτσο πλέον δεν παραγγέλνουν Bud![]()

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Sid Vicious
Ουτε bud, ουτε lacta, ουτε pantene, ουτε orbit, μπουκοταρουμε ολες αυτες τις εταιριες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
https://twitter.com/Al_gamieste/status/ ... 58532?s=20Bill Hicks έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:43Green Dragon be likeGreen Dragon έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:40Έχω κόψει την Lacta από τότε που έβαλε την λεσβο-διαφήμιση.Spoiler
Pillars έγραψε: 17 Απρ 2023, 11:19 Υπάρχουν και άλλα brands που έχουν χτίσει προφίλ έτσι ώστε ασυναίσθητα να τα κατατάσουμε σε gay only και transgender όπως πχ τα Lacta, τα Pantene κλπ και παρόλη την ενόχληση που προκάλεσαν επιβίωσαν μια χαρά. Τώρα βέβαια όσοι συχνάζουν στα μπάρ και θέλουν να περνιούνται λίγο μάτσο πλέον δεν παραγγέλνουν Bud![]()
![]()
![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Green Dragon
Sid Vicious έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:46 Ουτε bud, ουτε lacta, ουτε pantene, ουτε orbit, μπουκοταρουμε ολες αυτες τις εταιριες
Μα αυτή ακριβώς είναι η διαφημιστική γραμμή. Επιλογή τάργκετ γκρουπ. Όταν ξεκινάει μια καμπάνια, σαφώς και δεν απευθύνεται σε όλους. Οπότε, το ζητούμενο είναι πόσους πελάτες θα προσελκύσει και πόσους θα χάσει.
Γιατί σ' αυτά τα θέματα, δεν παίζει η ποιότητα αλλά η σημειολογία των προϊόντων, που είναι ένας έμμεσος τρόπος να "δηλώσεις" κάτι δημοσίως.
Γιατί σ' αυτά τα θέματα, δεν παίζει η ποιότητα αλλά η σημειολογία των προϊόντων, που είναι ένας έμμεσος τρόπος να "δηλώσεις" κάτι δημοσίως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
Οι woke καραγκιοζαραίοι όμως είναι πολύ λίγοι για να κάνουν βιώσιμο ένα προϊόν, αναγκαστικά ελπίζουν ότι εκείνοι που δεν θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία παρόλο που μπορεί να διαφωνούν, είναι αρκετοί για να το στηρίξουν. Αν αποδειχτεί ότι δεν είναι θα πρέπει να δαπανούν λεφτά εις το διηνεκές για να συνεχίζουν την προπαγάνδα αντί να κερδίζουν. Ε αυτό δεν είναι βιώσιμο μεσοπρόθεσμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:49 Μα αυτή ακριβώς είναι η διαφημιστική γραμμή. Επιλογή τάργκετ γκρουπ. Όταν ξεκινάει μια καμπάνια, σαφώς και δεν απευθύνεται σε όλους. Οπότε, το ζητούμενο είναι πόσους πελάτες θα προσελκύσει και πόσους θα χάσει.
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι πια 2016, ο κόσμος έχει βαρεθεί τους culture warriors. Πιείτε την μέχρι να σκάσετε, ή μη σώσετε και την πιείτε. Για τον περισσότερο κόσμο οι υπερβολές σας είναι αδιάφορες.
- Eθνικοκοινωνιστης
καλαGreen Dragon έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:32Ο καπιταλισμός δεν απαγορεύει το μποϋκοτάζ. Αντιθέτως, σου δίνει το δικαίωμα ν' αγοράσεις αυτά που θέλεις και όχι αυτά που δεν θέλεις, αν έχεις τα χρήματα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Απρ 2023, 10:20τοτε θα πρεπει να απορριψεις τον καπιταλισμοGreen Dragon έγραψε: 17 Απρ 2023, 10:14 Αυτό ακριβώς χρειάζεται σαν απάντηση στα καραγκιοζιλίκια!
Πρέπει να γίνει και εναντίον της Ντίσνεϋ!![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Bill Hicks
southern έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:48https://twitter.com/Al_gamieste/status/ ... 58532?s=20Bill Hicks έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:43Green Dragon be likeGreen Dragon έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:40Έχω κόψει την Lacta από τότε που έβαλε την λεσβο-διαφήμιση.Spoiler
![]()
![]()

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Να σου πω την αλήθεια δεν είχα κάνει τέτοια σύνδεση, αλλά φέτος οι πωλήσεις της Λάκτα ήταν απίστευτα χαμηλές. Δεν ξέρω τα γενικά στατιστικά της εταιρείας, αλλά εγώ προσωπικά πρώτη φορά δίνω τόσο ελάχιστες. Δεν θεωρώ ότι έχει σχέση με τον πληθωρισμό, γιατί οι ΙΟΝ και οι κίντερ δεν έχασαν καθόλου έδαφος.Green Dragon έγραψε: 17 Απρ 2023, 12:40Έχω κόψει την Lacta από τότε που έβαλε την λεσβο-διαφήμιση.Pillars έγραψε: 17 Απρ 2023, 11:19 Υπάρχουν και άλλα brands που έχουν χτίσει προφίλ έτσι ώστε ασυναίσθητα να τα κατατάσουμε σε gay only και transgender όπως πχ τα Lacta, τα Pantene κλπ και παρόλη την ενόχληση που προκάλεσαν επιβίωσαν μια χαρά. Τώρα βέβαια όσοι συχνάζουν στα μπάρ και θέλουν να περνιούνται λίγο μάτσο πλέον δεν παραγγέλνουν Bud![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
Στο θέμα της τιμής πόσο διαφέρουν; Δε νομίζω να υπάρχει κάποια οργανωμένη αντίδραση εδώ πάντως, να συντονίστηκαν αυθόρμητα τόσοι πολλοί; Δύσκολο.hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2023, 13:03Να σου πω την αλήθεια δεν είχα κάνει τέτοια σύνδεση, αλλά φέτος οι πωλήσεις της Λάκτα ήταν απίστευτα χαμηλές. Δεν ξέρω τα γενικά στατιστικά της εταιρείας, αλλά εγώ προσωπικά πρώτη φορά δίνω τόσο ελάχιστες. Δεν θεωρώ ότι έχει σχέση με τον πληθωρισμό, γιατί οι ΙΟΝ και οι κίντερ δεν έχασαν καθόλου έδαφος.
- Sid Vicious
Δεν χρειάζεται καν συντονισμένη αντίδραση, από τόσο κόσμο που ξέρω πολλοί μετά τις προπαγανδιστικές διαφημίσεις της απέρριψαν την λάκτα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- hellegennes
Ακριβώς, δεν χρειάζεται συντονισμένη κίνηση. Η ΙΟΝ ήταν και συνεχίζει να είναι πιο ακριβή από την Lacta, το ίδιο και η Kinder, αν και πλέον στην αγορά κυκλοφορούν στην ίδια τιμή και οι τρεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Mπορεί κάποιος να ανεβάσει τη συγκεκριμένη διαφήμιση;
Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν ξέρω τι παίζει.
Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν ξέρω τι παίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.