Έχω τον δικό μου στο γύψο.
Λίγη συμπόνοια ζητάω...
Δεν μελέτησες ενδελεχώς τα νήματα. Είχε ένα αγκωνοατύχημα.
Ναι, τώρα πήγα λίγο πιο πίσω στο νήμα και το είδα. Περαστικά σου ρε συ!

Casp έγραψε: 19 Απρ 2023, 00:49 Ειχαμε παει σε μια παραλια για να δοκιμασει τον καινουριο του φακο και οσο τον περιμενα να στησει το τριποδι, πηρα το κινητο μου και πηγα να φωτογραφισω τα αστερια με τα συννεφα. Μπηκε το night mode και ηταν στα 5 seconds (δεν ξερω αν ειχε αυτη την ρυθμιση απο πριν, ή αν μπηκε με το προσφατο update). Βλεπω μετα τις φωτος και μενω μαλακας…
user έγραψε: 10 Απρ 2023, 15:41 Έχει ενδιαφέρον το τι φαντασία μπορεί να δημιουργηθεί.
Μου θύμισε αυτό που κάνω πάντοτε από πολύ μικρή και συνεχίζω ακόμη. Να χαζεύω τα σύννεφα και να βλέπω τι εικόνες σχηματίζονται...
Casp έγραψε: 19 Απρ 2023, 00:49 Ειχαμε παει σε μια παραλια για να δοκιμασει τον καινουριο του φακο και οσο τον περιμενα να στησει το τριποδι, πηρα το κινητο μου και πηγα να φωτογραφισω τα αστερια με τα συννεφα. Μπηκε το night mode και ηταν στα 5 seconds (δεν ξερω αν ειχε αυτη την ρυθμιση απο πριν, ή αν μπηκε με το προσφατο update). Βλεπω μετα τις φωτος και μενω μαλακας…
![]()

Όλα καλά θα πάνε και μια χαρά θα είσαι.Airman68 έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:16 Λοιπόν αύριο μπαίνω χειρουργείο για τον αγκώνα.
Αν δεν σας ξαναδώ, χάρηκα για τη γνωριμία και αν τσακώθηκα με κανέναν ψωμί και αλάτι.
Θερμή παράκληση στο μνήμα μου να γραφτεί "Έφυγε χορτάτος από σεξ και ας μην το είχε καταλάβει..."
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ!aLiCat έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:24Όλα καλά θα πάνε και μια χαρά θα είσαι.Airman68 έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:16 Λοιπόν αύριο μπαίνω χειρουργείο για τον αγκώνα.
Αν δεν σας ξαναδώ, χάρηκα για τη γνωριμία και αν τσακώθηκα με κανέναν ψωμί και αλάτι.
Θερμή παράκληση στο μνήμα μου να γραφτεί "Έφυγε χορτάτος από σεξ και ας μην το είχε καταλάβει..."
Ευχαριστώ![]()
Καλή επιτυχία!![]()
Έλα δεν θέλω χαζομάρες. Όλα καλά θα πάνε φίλε μας!Airman68 έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:16 Λοιπόν αύριο μπαίνω χειρουργείο για τον αγκώνα.
Ευχαριστώ