Μα αυτό το ξέρουν όλοι όσοι φιλούν τις εικόνες.Καρολίνα έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:48Θυμήθηκα τώρα σε έναν γάμο που μια μεγάλη κυρία είχε πάρει σχεδόν αγκαλιά την εικόνα και πραγματικά την γλωσσοφιλούσε από πάνω μέχρι κάτω.
Λυπήθηκε η ψυχή μου τους επόμενους που δεν θα είχαν ιδέα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάμε πάντα για εικόνες;Bazoomba έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:50Εγω παντοτε στοχευω τις γωνιες. Κανεις δεν φιλαει τις γωνιες.Καρολίνα έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:48Θυμήθηκα τώρα σε έναν γάμο που μια μεγάλη κυρία είχε πάρει σχεδόν αγκαλιά την εικόνα και πραγματικά την γλωσσοφιλούσε από πάνω μέχρι κάτω.
Λυπήθηκε η ψυχή μου τους επόμενους που δεν θα είχαν ιδέα.
Τώρα θυμήθηκα που μια φορά κάπου στην Ιταλία, ένας παπάς μου έχωσε με το έτσι θέλω το δικό τους αντίδωρο στο στόμα, επειδή ήμουν μπροστά μπροστά και ήμουν και μικρή και ντράπηκα να πω όχι. Είχα πάει ως τουρίστρια προφανώς, όχι για την λειτουργία.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:52Πάλι καλά που δεν ήταν σε καμμιά Καθολική εκκλησία δηλαδή, να έχουν αγάλματα.
Αχ, πόσες αναμνήσεις πρωί πρωί... (νταξ μεσημέρι είναι, αλλά εγώ τώρα σηκώθηκα).
Δυσκολευομαι να σκεφτω για τι αλλο...Καρολίνα έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:53Μιλάμε πάντα για εικόνες;Bazoomba έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:50Εγω παντοτε στοχευω τις γωνιες. Κανεις δεν φιλαει τις γωνιες.Καρολίνα έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:48
Θυμήθηκα τώρα σε έναν γάμο που μια μεγάλη κυρία είχε πάρει σχεδόν αγκαλιά την εικόνα και πραγματικά την γλωσσοφιλούσε από πάνω μέχρι κάτω.
Λυπήθηκε η ψυχή μου τους επόμενους που δεν θα είχαν ιδέα.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όστια το λένε μαρή. Κι αφού μιλάμε για Καθολικός (φαντάζομαι), πάλι καλά που σου έχωσε μόνο την όστια.Καρολίνα έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:54Τώρα θυμήθηκα που μια φορά κάπου στην Ιταλία, ένας παπάς μου έχωσε με το έτσι θέλω το δικό τους αντίδωρο στο στόμα, επειδή ήμουν μπροστά μπροστά και ήμουν και μικρή και ντράπηκα να πω όχι. Είχα πάει ως τουρίστρια προφανώς, όχι για την λειτουργία.
Αχ, πόσες αναμνήσεις πρωί πρωί... (νταξ μεσημέρι είναι, αλλά εγώ τώρα σηκώθηκα).
Αλλά ξέχασα, δεν είσαι αγοράκι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό άλλα παραδείγματα, αλλά ας είμεθα σεμνοί, μέρα που είναι.
Το ξέρω ότι το λένε όστια, ρε παπα-Μπικ. Καθολικός ήταν προφανώς, αυτό λέμε.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:00Όστια το λένε μαρή. Κι αφού μιλάμε για Καθολικός (φαντάζομαι), πάλι καλά που σου έχωσε μόνο την όστια.Καρολίνα έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:54Τώρα θυμήθηκα που μια φορά κάπου στην Ιταλία, ένας παπάς μου έχωσε με το έτσι θέλω το δικό τους αντίδωρο στο στόμα, επειδή ήμουν μπροστά μπροστά και ήμουν και μικρή και ντράπηκα να πω όχι. Είχα πάει ως τουρίστρια προφανώς, όχι για την λειτουργία.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 12:52
Πάλι καλά που δεν ήταν σε καμμιά Καθολική εκκλησία δηλαδή, να έχουν αγάλματα.
Αλλά ξέχασα, δεν είσαι αγοράκι.
Τς τς τς τι βρώμικα μυαλά είστε εδώ μέσα, έχω αρχίσει και ντρέπομαι.
Ένα σωρό άλλα πράγματα που έχουν γωνίες;
Τι διάλο, έχεις κανένα βίτσιο με τους αγκώνες;
Υπάρχουν τόσα ωραία σημεία πέρα από τα προφανή. Αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά, άσχετε. Μόνο για την όστια πετάγεσαι να μου την πεις.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:09Ένα σωρό άλλα πράγματα που έχουν γωνίες;![]()
Με γωνίες;Καρολίνα έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:14Υπάρχουν τόσα ωραία σημεία πέρα από τα προφανή. Αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά, άσχετε. Μόνο για την όστια πετάγεσαι να μου την πεις.
![]()
Μύτη, γιάντες, γόνατο... τι διάλο, ποιο απ' όλα σε εξιτάρει; ΟΚ, ίσως το τελευταίο...
Παρακαλώ ας μη μιλήσουμε για αγκώνες για ένα διάστημα.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:09Ένα σωρό άλλα πράγματα που έχουν γωνίες;![]()
Ευχαριστώ
Yippie Kay Yay
Γιατί;Airman68 έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:28Παρακαλώ ας μη μιλήσουμε για αγκώνες για ένα διάστημα.
Ευχαριστώ
Δεν σου λέω, έτσι για να σκάσεις. Μόνο ο Bazoomba με νιώθει.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:21Με γωνίες;![]()
Μύτη, γιάντες, γόνατο... τι διάλο, ποιο απ' όλα σε εξιτάρει; ΟΚ, ίσως το τελευταίο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις