Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
southern έγραψε: 15 Απρ 2023, 09:05
και θα κουνάνε το δάχτυλο σε όλους εμάς που δεν θα συμμεριζομαστε τις γαστρονομικες τους συνήθειες. φυσικά όλοι αυτοί είναι αριστεριζοντες
Όλα αυτά τα ανθρωπάρια, οι γνήσιοι αριστεροί πριν 30-40 χρόνια θα τα είχαν στη φάπα.
σήμερα θα τους βλέπουν σαν τους πρωτοπορους του προοδευτισμου. θα δημιουργήσουν το lamps lives matter
εδω οι αλλοι ήταν βηγκαν επί τουρκοκρατίας, τι να πείτε ρε κακομοίρηδες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μπορεί να είναι βαρεμένοι, αλλά πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι ειναι ειλικρινείς. Όσοι το παίζουν φιλόζωοι για γάτες και σκυλιά ενώ παράλληλα τρων κρέατα από αγελάδες, πρόβατα, γουρούνια, κατσίκια, κουνέλια και κότες, αυτοί είναι υποκριτές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Απρ 2023, 10:56
Μπορεί να είναι βαρεμένοι, αλλά πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι ειναι ειλικρινείς. Όσοι το παίζουν φιλόζωοι για γάτες και σκυλιά ενώ παράλληλα τρων κρέατα από αγελάδες, πρόβατα, γουρούνια, κατσίκια, κουνέλια και κότες, αυτοί είναι υποκριτές.
Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2023, 11:03
Ο τυπάκος πήρε και καλαθάκι για να κάτσει διαμαρτυρόμενος.
Σωραίος!
Αυτό είναι για μετά τη διαμαρτυρία.
Ήρθαμε που ήρθαμε στο σουπερμάρκετ να μην ψωνίσουμε και 5 πραγματα μετά?
Μπα, δεν νομίζω. Μάλλον έπαιξε φάση με τη γυναίκα του τύπου: "κοίτα με τις μαλακίες που κάνεις, μην κάτσεις πουθενά κατάχαμα και λερώσεις το παντελόνι, γιατί είναι φρεσκοπλυμένο. Όλη την εβδομάδα μ' αυτό θα κυκλοφορείς, κακομοίρη μου. Α, πού 'σαι, στον γυρισμό πάρε και μια συκωταριά για τη μαγειρίτσα".
Ναύτης έγραψε: 15 Απρ 2023, 11:03
Ο τυπάκος πήρε και καλαθάκι για να κάτσει διαμαρτυρόμενος.
Σωραίος!
Αυτό είναι για μετά τη διαμαρτυρία.
Ήρθαμε που ήρθαμε στο σουπερμάρκετ να μην ψωνίσουμε και 5 πραγματα μετά?
Μπα, δεν νομίζω. Μάλλον έπαιξε φάση με τη γυναίκα του τύπου: "κοίτα με τις μαλακίες που κάνεις, μην κάτσεις πουθενά κατάχαμα και λερώσεις το παντελόνι, γιατί είναι φρεσκοπλυμένο. Όλη την εβδομάδα μ' αυτό θα κυκλοφορείς, κακομοίρη μου. Α, πού 'σαι, στον γυρισμό πάρε και μια συκωταριά για τη μαγειρίτσα".
Ε ναι αυτό λέω κι εγώ. Το καλαθάκι είναι για τα ψώνια της λίστας που του έδωσε η γυναίκα του λέγοντας του "όταν τελειώσετε με τις μαλακιες σας πάρε και 1 συκωταριά και 1 κιλό φέτα γιατί μετά θα κλείσουν τα σουπερμάρκετ".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.